מה דעתכם על כת האילומינטי?

atlantis13

New member
החלטתי שאני רוצה להבין את היקום..

ואת היצורים החיים בו - "מאסתי" בבני כדור הארץ - וחשבתי לעצמי - שיש כאן משהו גדול יותר מכמה אנשים - רציתי לדעת למה הרוע קים - ואיך זה שקיימים כ"כ הרבה דברים - ואנחנו לא רואים אותם - אלא רק חשים שמשהו לא בסדר.. אז חיפשתי שוב ושוב - עד שמצאתי הרבה כתבות - והרבה דברים - תמידי גילית סלידה מהמדע ומהמחקרים והרפואה הקונבנציונלית או האלטרנטיבית - רציתי לדעת או להבין - למה?< ואז הבנתי שאנחנו באמת לא לבד - ושיש הרבה חומר על חוצנים ויקומים מקבילים - דרך תנ"ך, בני האלוהים, שטויות הNEW AGE ובעיקר?< סקרנות גדולה - ואז הבנתי שקונספירציה - היא פירצה למשהו שלא ידעתי קודם - והתחלתי לחפש - בנתיים - כתבתי מה שמצאתי - וראיתי שיש אנשים שיודעים זאת כבר שנים - אך כולם מתעלמים מהם - כי הם מיעוט והרוב מנסה לדכא את חופש הדיעה שלנו - זה לא קונספירציה או כת לחשוב כך - זאת גם לא שטיפת מוח - פשוט להבין את המהות שלנו - והמהות שלי, לדעתי - הייתה להביא את הכל לדיון - ולעורר אנשים גם להיות סקרנים - במקום להתמקד ברוע העולם הזה.. בלי קשר לתפיסה של "
חלק טובים" וחלק "רעים" - פשוט להבין הכל - לבחור את הצדג שלי - ולהעביר הלאה ידע.

לדעתי הם אמיתיים ראיתי ראיונות על

אנשים שמדברים עליהם וגם על כמה מעשירי העולם כמו רוקפלר ועל הפשעים
שלהם נגד האנושות אם תרצו אני יכולה להביא ראיון או שתיים לדוגמא. סביר להניח
שבאנגלית ללא תרגום.
לצערי הם עדיין פועלים מאחורי הקלעים ופעולתם גובה קורבנות רבים של הרס סביבה
ושל הרס חיי בני אדם.
יש המון שקרים שאפשר לדבר עליהם אני בזמנו התמקדתי בשקר ההפלרה, שקר החיסונים
( לשמחתי בזכות כמה אנשים המון הורים מתעוררים ומפסיקים לחסן את ילדיהם :) לצערי אמא
שלי למשל עדיין מתחסנת :( ולא רוצה שאני אראה לה את המרכיבים שהחיסוני שפעת מכילים:( ).
כמובן שיש עוד שקרים בשפע אבל לא היה לי כוח להתעסק עם זה.
אני מקווה שהם יובסו. כי אם יש אור אז אני רואה בהם חושך.

לגבי חוצנים מעדיפה לא להתעסק בנושאים

האילו כי הם מעוררים בי חלחלה.
גם אני שמעתי שהם נעזרים בחוצנים ואני מאמינה שיש סבירות שזה נכון
אבל יש דברים שאני מעדיפה לא לדעת

atlantis13

New member
גם "כאן" פשע עוזר לפשע..

רק שאת לא מבינה או לא "נוברת" בזה.. אבל זה כך.

לא רק חוצנים עוזרים לחוצנים - גם על כדור הארץ יש בעיות - ועל גביי זה יש גם את השפעת הרפטליאניים והחוצנים האפורים, מאחר ואת לא מעוניינת לשוחח על הנושא - ההודעות מופנות כלפי אלו שכן רוצים - אני לא אומר לך כלום - ואני מכבד את דיעותייך - לא לדעת על זה. אבל זה לא אומר שכולם ככה.

atlantis13

New member
זוהי כבר דעתך לגביי מה שקר מה אמת..

לפי נסיון החיים שלך והדיעה שלך לגביי כל מיני נושאים - אני הבאתי את הנושא יותר ב"כלליות" כדי לדון עליו - הוא לא מדבר על החלטה אישית שלי בחיים כמו "שקר זה" ו"שקר זה" - הבאתי כמה דוגמאות להשתלטות עויינת דרך המדיה ודרך "מסעות צלב" ו"הסברים" ו"פליירים" אשר מתארים היסטוריה כללית יותר - מה שלא מתאים לך להתשמש בו בחייך הפרטיים - אלו הבחירות שלך והחלטות שלך - זה לא ממש קשור - אם משהו מפריע לך - את תדעי לטפל הו אישית - אני דיברתי יותר בכלליות..

אגב אם אתה בקטע של לחפש סמלים

יש בקליפים של מטיוי ופופ למיניהם סמלים בשפע ...
לדוגמא בשיר של ריהאנה rude boy מראים את הפירמידה עם העין, את סמל הברק שמקושר לשטן
( עליו דווקא לא הרחבתי כאן בפורום ), ואת סמל הכוכב המחומש המקושר למאגיה שחורה.
http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A

atlantis13

New member
אני בעניין של להסביר..

ולהביא את זה לדיון - סמלים - לא מעניינים אותי - מעשים כן - ובטח לא כאלה הקשורים למאגיה - על כל סוגיה, הסבריה, והצדקותיה. בזה נגמר ההסבר שלי - והעניין בסמלים.ץ

למעלה