מה דעתכם על מה שקורה בסוריה? לדעתי זה בדיוק

Blue Potion

New member
שואה זה לא.

זה משחקי כוחות ושלטון.
נכון, זה עצוב שהעולם שותק. אבל תכלס... איזה אינטרס יש למדינה אחרת להתערב בעניינים שלהם?
כל מדינה שלא תתערב - תשלח צבאות ואנשים לשם, ויהרגו האזרחים שלה. למה שמדינה אחרת תרצה להכניס ראש בריא למיטה חולה?
זה כמו שחברה א' רבה עם חברה ב', ואני מנסה להשלים ביניהן, וסופגת את כל החרא. למה לי?
לדעתי זה מצב כזה הוא טבעי מאוד.
חבל לי על האזרחים, אבל כמו תמיד, המשפט הזה שוב מוכיח את עצמו - אם אין אני לי מי לי...

Berethor

New member
תמיד הם יאשימו את ישראל זה לא חדש

חוץ מזה אני בספק שאם אפילו אסד היה מתחלף היה בא מישהו יותר טוב, אם כבר סביר להניח שמישהו יותר גרוע, כמו שהיה כאן כאשר שהחמאס עלה לשלטון.

Relaborat

New member
לא מתכוון לגנוב את השרשור

אבל אם כבר הזכרת שואה, מה שיותר מזכיר לי אותה זה מה שהולך עם הלהט"בים ברוסיה.

Purple Mushroom

New member
מה שקורה בסוריה ממש מזעזע

זה לא בדיוק כמו בשואה. כי בשואה היטלר פתח במלחמה, היתה גם מלחמת העולם ה-2, עם בריתות עם איטליה ויפן, ציר הרשע, או משהו כזה :p
וגם היטלר הרג בשיטתיות, לא רק את העם היהודי. (נשאר משהו אבל:p). אלא גם את הצוענים, ההומואים, וחולי הנפש. היטלר חלם על טיהור גזע.

מה שקורה עם אסד וסוריה, כבר כשנתיים, דומה אולי לרוסיה של סטאלין. סטאלין פעם אמר :" תנו לי להרוג 10 מיליון רוסים, ואפתור את בעיית הרעב של רוסיה" או משהו כזה. וסטאלין אכן הרג הרבה יותר מיליונים מהיטלר, ומבני עמו.
זה מזכיר לי איזה בדיחה בפייסבוק, על דיקטטורים כמו היטלר, סטאלין, דיקטטור סיני, ואלוהים.

ברור שאנחנו נהנים

עדיף מאשר שחיזבאללה ושאר ארגוני הטרור המעורבים
וכל צבא סוריה יפגש לישיבה כמו ביום רגיל על איך להרוס לנו
את היום? כל השנים היה קשר ברור וישיר בין המתרחש בלבנון
וצבא סוריה, גם איראן טמנה את ידה בצלחת. ועכשיו לכל הילדים
האלו יש ארגז חול עם הרבה קקי טרי לשחק בו. הרחק מאתנו,
בינתיים. אז שלא נהנה? לא. כי הם מנסים להזמין אותנו גם לשחק...
אבל אפשר לנסות בכח לדמיין שזה לא קשור אלינו.

Optimistic Girl

New member
מסכימה

עצוב שאף אחד לא מתערב

למעלה