זה ממש לא מוקדם כי זה כמו פורום "בובות" כולם מכירים את כולם... ואם עכשיו לא אז מתי
C ComplicatedCutie New member 6/7/08 #19 זה ממש לא מוקדם ../images/Emo9.gif כי זה כמו פורום "בובות" כולם מכירים את כולם... ואם עכשיו לא אז מתי
זה ממש לא מוקדם ../images/Emo9.gif כי זה כמו פורום "בובות" כולם מכירים את כולם... ואם עכשיו לא אז מתי
ה הגולש באינטרנט New member 6/7/08 #22 זה לא מוקדם, זה פשוט הפורום יבש ../images/Emo185.gif לא רק בתפוז אני רואה את זה..הסדרה לא ממש פופולרית לכן אין כל כך הרבה משתמשים בפורום..
זה לא מוקדם, זה פשוט הפורום יבש ../images/Emo185.gif לא רק בתפוז אני רואה את זה..הסדרה לא ממש פופולרית לכן אין כל כך הרבה משתמשים בפורום..
N NevaEva New member 7/7/08 #23 מסכים. הסדרה רק התחילה והפורום לא פעיל במיוחד עדיין, אפשר לחכות עם זה עד אמצע הסדרה, אולי אז יהיו עוד הרבה משתמשים.
מסכים. הסדרה רק התחילה והפורום לא פעיל במיוחד עדיין, אפשר לחכות עם זה עד אמצע הסדרה, אולי אז יהיו עוד הרבה משתמשים.
נ נועוש22 New member 7/7/08 #24 יש מצב ד"א אני חדשה... אבל אתה צודק אפשר לנסות לחכות מה שכן אם תחליטו שכן אני באה...
C ComplicatedCutie New member 7/7/08 #25 נראה לי... ../images/Emo192.gif שאת המפגש פורום נעשה בחודש הבא (אוגוסט). וזהו בתקווה שיגיעו אנשים...