מה דעתכם על נוקיה 3330 ?

gagu

New member
מה דעתכם על נוקיה 3330 ?

אני רוצה להביא כזה מחול כדאי לי ?

Gizon

New member
מכשיר נהדר

רק תוודא שהוא לא חסום לסים זר

Gizon

New member
אם כל הכבוד,בשביל מה?

הרי הוא יכול פשוט לבדוק בחנות,ולחסוך לעצמו נסיעה מיותרת.

דוגמא:

נגיד קונים לו את המכשיר, בוא נגיד סבתא שלו, נראה לך היא מבינה משהו? פתחתי כבר לכמה אנשים את הפלאפון לאחר שאחד מקרובי המשפחה שלהם (שלא מבינים כל כך) קנו להם מכשיר נעול. אני בלחיצת כפתור פותח את זה.

Gizon

New member
אוקי,אבל אפשר להימנע!

בשביל למה לנסוע עד לחולון?!

gagu

New member
כמה הוא עולה והאם גם אני יכול?

מה עושים עם הכבל הזה ?

פרטים

הכבל עולה בסביבות ה250 שקל. הכבל בא עם מתאמים לכל המכשירים של נוקיה. בעזרת תוכנה אתה מבצע Flash לEeporm של המכשיר ומבצע עקיפה של הנעילה. פעולה זו לא מבטלת את הנעילה רק עוקפת אותה. אתה יכול גם להרוס את המכשיר עם התוכנה אם את לא עושה זאת נכון. אני תמיד אומר לאנשים שפתחתי להם את המכשיר שיש סיכוי קטן שמשהו לא ילך טוב וזה יהיה על אחריותם. בינתיים זה לא קרה כי אני עושה את זה בדיוק כמו שצריך. התוכנה Dejan Flasher אינה מומלצת למתחילים. אבל ישנם תוכנות הרבה יותר פשוטות כמו הJethro שאתה פשוט בוחר את הדגם ולוחץ על כפתור. אם אתה קונה את הכבל תשתמש בהתחלה בJethro ואח"כ שתבין יותר בעניין תעבור ל Dejan.

d.poter

New member
למי יש בעיה עם חולון?../images/Emo67.gif

מי שיש לו בעיה עם חולון יכול ללכת ל*ביפ*! לא ללכלך על חולון, אה? למה אחרת תיראו....

d.poter

New member
אתה בטח לא מכיר אבל...

אני משיכון ותיקים שנקרא גם נוה רמז או בשפת בני אדם, ליד ג´סי כהן. (בין ג´סי לנאות רחל...) מאיפה אתה?

Gizon

New member
צלקת נפשית.

חברים,יש לי התוודות לגבי שנאתי לעיר חולון: היה זה יום קריר של כיתה ג´,אני וחברי התרגשנו עקב העובדה שאנחנו הולכים להציג בפעם הראשונה עבודה. נושא העבודה:חולון. אני וחברי ניגשנו אל הלוח והתחלנו לדבר,תוך כחמש דקות כל הכיתה + המורה,היו בדברים אחרים. מאותו יום צלקת נשארה בנפשי,וכל פעם שאני שומע על חולון. אני נזכר באותם ימים של כיתה ג´. נ.ב אין כמו להשתין במקלחת.

למעלה