ביקשתי תופים!
פ פורומית New member 1/11/01 #47 סליחה מלך השבוע, התבלבלתי... נראה לי שדור חוזר, זה ההודעה הראשונה שהוא מוחק ח ח ח ח ח ח
G Gizon New member 2/11/01 #76 חולון זה עיר של מאפיונרים! לא להתווכח איתי על חולון! עשיתי על העיר עבודה בכיתה ג´...(זה עדיין כואב)
א אורי יפה New member 1/11/01 #56 הלווווווווווווווווווווווווווווווו! להתחיל להגיב רק להודעה הזאת!!! לא לשום הודעה אחרת! אתם מבלגנים את זה!!!!!!!!!!!!
הלווווווווווווווווווווווווווווווו! להתחיל להגיב רק להודעה הזאת!!! לא לשום הודעה אחרת! אתם מבלגנים את זה!!!!!!!!!!!!
פ פורומית New member 1/11/01 #60 זה לא אנחנו אם כותבים הרבה, אוטומטית אין מקום אז זהיוצא מהשורה... ומי שמכיר את דור ויש לו "קשרים" תגידו לו שלא ימחוק את ההודעה הזאת, זה נחמד מידי פעם להתחרפן
זה לא אנחנו אם כותבים הרבה, אוטומטית אין מקום אז זהיוצא מהשורה... ומי שמכיר את דור ויש לו "קשרים" תגידו לו שלא ימחוק את ההודעה הזאת, זה נחמד מידי פעם להתחרפן
א אורי יפה New member 1/11/01 #62 תשובה לגדעון: זה בגלל שלא הגבת להודעה האחרונה, כמו מה שקורה כאן עכשיו, אנשים להגיב רק להודעה הזאת!
א אורי יפה New member 1/11/01 #70 נראה לי שהגנו לסיום ברגע שפותחים לקרוא את ההודעה אז זה פותח לו כמה מקום שהוא צריך... טוב הניסוי הסתיים! תודה לכולם!
נראה לי שהגנו לסיום ברגע שפותחים לקרוא את ההודעה אז זה פותח לו כמה מקום שהוא צריך... טוב הניסוי הסתיים! תודה לכולם!