מה דעתכם על נישואים פתוחים?

BazukaGirl31

New member
תגידי, את רצינית איתי?

גם למצוא לו זיון הפכה להיות המטלה שלך? אישה, עזבי אותך. הוא ילד גדול והוא יחפש (וימצא
) לעצמו את השופעת הנשית עם הציצים הגדולים. למה שלא תמקדי את האנרגיות בלארגן לעצמך איזה סיבוב על אותו אחד שאת נמשכת אליו בטירוף?

האמת שאני לקחתי על עצמי לעזור לו עם זה מסיבות

אגואיסטיות, כי הוא ביקש שלא אזדיין עם הידיד הסקסי שלי עד שהוא לפחות ימצא מישהי גם כן, ואני מעדיפה לכבד את זה, אז אני מנסה לעזור לו למצוא כדי לממש את הפנטזיה שלי סוף סוף

BazukaGirl31

New member
דעתי היא שזה מסובך, כנראה מסובך מדי.

איך שאני רואה את זה, צריך הרבה מאד תעצומות נפש כדי שהדבר הזה יעבוד בצורה טובה ועל כן אני נוטשת את הרעיון בשניה שהוא מתחיל לצוץ. את תעצומות הנפש שלי אני מכלה מדי יום על מלאכת קיפול הכביסה

לא מתאים לכל אחד

אני מרגישה שזה היה מתאים לי כרגע בשלב זה של חיי אבל לא לבן זוגי פעם הנושא הועלה בצחוק קיבלתי מבט זועף. לא פשוט

אני נשואה לפרימיטיב....

במקרה אתמול דיברנו על זה. הוא רק חושב על זה שמישהו אחר ייגע בי ומצטמרר. לא נורא, אמרתי לו שבכל זאת אני מפרגנת לו- כל עוד גם אני בחדר..
עדיין מחפשת את האחת....

י ו א ב

New member
Too good to be truth

ובגלל זה בהרבה מקרים זה לא (אמיתי). נדיר למצוא זוגות, ששני בני הזוג שלמים עם מערכת נישואים כזאת. בהרבה מקרים יש לחץ של אחד מבני הזוג, כאשר השני מסכים רק כדי לְרַצות, מה שגורם לתסכול = לא בריא. אישית, אני צריך לדעת שאשתי חושבת בדיוק כמוני, כדי שארגיש נוח עם זה. לא מספיק שלשנינו דעה חיובית על הנושא, אלא שאנו רואים אותו בדיוק באותו אופן, וזה לא ממש ישים.

1precious1

New member
דעתי

האם חשבתם על להציע לבני זוגכם יחסים פתוחים?- לא או לפחות מדי פעם האפשרות להזדיין עם מישהו אחר? - לא או שמא כל ההסתתרות והסודיות זה מה שעושה לכם את זה יותר לוהט ומרגש? - לא נישואים פתוחים הם לאו דוקא ה-פתרון לעניין הבגידה. לכן הנחת היסוד שלך שגויה. אם היית משקיעה קצת יותר מחשבה במשמעות האמיתית של יחסים פתוחים, היית למשל שואלת את עצמך את השאלות הבאות: 1. ברור לך שיש צד אחד שרוצה ביחסים פתוחים וצד שני שדיי נגרר להסכים לזה, נכון? 2. נניח ואת רוצה יחסים פתוחים, אולי בעלך בכדי לרצות אותך או לא לאבד אותך או לפי הראש שלך פשוט יעדיף שהבגידה שלך בו לא תהיה מתחת לשולחן, אבל הוא אעפעס לא רוצה לזיין אחרת.... 3. נניח ופתחתם את היחסים, ואחרי חצי שנה נמאס לו והוא לא מוצא בזה תועלת וההרגשה הנוראה שהוא יודע שאת מזדיינת עם אחרים הורגת אותו, והוא מבקש לסגור בחזרה את היחסים, מה אז? הרי הוא כבר יודע מה האג'נדה שלך, את לא תוכלי להגיד לו "בסדר, לא בוגדים יותר", כי עכשיו הוא יודע טוב טוב מה את הולכת לעשות...

פילוsof

New member
בטח שמים גנובים יותר מתוקים..

למה לחיות עם מצפון בעייתי..אתה רק לעצמך ..יודע ושומר סוד..מבלי להיות עסוק במחשבה איפה השני עכשיו

מאוהב ברעיון

Well-known member
נישואים פתוחים

צריכים להגיע ממקום של חוזק, של יציבות זוגית, של אהבה גדולה , פתיחות ופרגון הדדי. (וגם אז זה מאוד קשה) אחרת זהו צעד שייקרב את הנישואים עוד צעד אל השאול.

mavrik123

New member
בתיאוריה זה נשמע נפלא

אבל כפי שכבר אמרו לפני זה לא מתאים לכל אחד

למעלה