ידוע ונכון. ובכל זאת מה לעשות, אם תבדקי את מקור המילה בעל בהקשר זה, תגלי שהוא מגיע מהמושג בעילה.הפעולה- בעילה. מי שעושה אותה- בועל. לא בעל. ככה זה בעברית.
ידוע ונכון. ובכל זאת מה לעשות, אם תבדקי את מקור המילה בעל בהקשר זה, תגלי שהוא מגיע מהמושג בעילה.הפעולה- בעילה. מי שעושה אותה- בועל. לא בעל. ככה זה בעברית.
ידוע ונכון. ובכל זאת מה לעשות, אם תבדקי את מקור המילה בעל בהקשר זה, תגלי שהוא מגיע מהמושג בעילה.
בדוק. אתה טועהידוע ונכון. ובכל זאת מה לעשות, אם תבדקי את מקור המילה בעל בהקשר זה, תגלי שהוא מגיע מהמושג בעילה.
בדקתי, אני לא . אבל זה לא מספיק עקרוני בשביל להמשיך להתווכח ולדוש בזה.בדוק. אתה טועה
בני הזוג אינם אסירים, כן שותפים לדרך.הו, אבי, הסתבכת. יש כמה אנשים שמשוכנעים שאני אשה איומה, שתלטנית ומדכאת כי מעדיפה להשתמש בהאיש שליולא בבעלי. כעת גם אתה תיפול מתחת למכבש מקלדתם...
השבתי לשמלה (#4) שהיא משודרת בנטפליקס.איני צופה בתוכנית זו, פשוט איני יודע היכן היא משודרת.
לא תמיד, הייתי פעם בחתונה שהחתן והכלה בחרו לשים בחופה אזיקים ולהסתובב כל החתונה כבולים אחד לשנייה. עבורם זה סימל חיבור שני חצאים לאחד שלם.את האביזר "אזיקים" פסלתי היות ואותו אביזר הוא אביזר של כפייה
או כמו בפסקה הקודמת, כחיבור בין חצאים בכדי להגיע לשלם.ריקוד לא רוקדים מתוך כפייה, אלא מתוך רצון וכייף כמובן.
אי לא מתייחסת למלים שנקבעו מראש כבעל משמעות רב מידיי, כל שינוי הוא מבחינתי מכבסת מילים, כזאת אני, כמו למשל, מבחינתי שחור מסמל צבע עור ולא קשור לגזענות ולא בא לי להשתמש בשינוי שתפרו למילה "אפרו אמריקאי".בספרדית, המילה רעיה היא Esposa - אזיק, גם מילה זו איני אוהב בהקשר הזה, זה כאילו האישה היא אסירה של בעלה!!
מסתבר שיש לא רק אזיקים אלא גם BDSM ועוד בחצי גמראיני צופה בתוכנית זו, פשוט איני יודע היכן היא משודרת.
את האביזר "אזיקים" פסלתי היות ואותו אביזר הוא אביזר של כפייה,
ריקוד לא רוקדים מתוך כפייה, אלא מתוך רצון וכייף כמובן.
בספרדית, המילה רעיה היא Esposa - אזיק, גם מילה זו איני אוהב בהקשר הזה, זה כאילו האישה היא אסירה של בעלה!!
בפרק הגמר יש שני שלבים כאשר הראשון הוא ריקוד עם 50 רקדנים והשני הוא עם כל ה-100 רקדנים.מסתבר שיש לא רק אזיקים אלא גם BDSM ועוד בחצי גמר
בסבב השני היה אזיקים ובחצי הגמר יש שוט ובקיצור BDSM
האזיקים גרמו להדחה של רודי,ישנן 2 הופעות, תחילה כ"א מ-4 הכוריאוגרפיים מגריל עשור שהוא צריך לרקוד אותו, שנות ה-60,70,80 ו-90&2000.המשימה היא נרטיב, קרי יש לך סיפור וצריך לרקוד לפיו, ברנדי בחרה ב-BDSM,את זה נדע בפרק הבא, למרות שכבר אפשר לדעת הפרק.ברנדי עם ריקוד ה-BDSM עולה לגמר מהמקום הראשון בפער עצום ומצטרף אליה קינן.
בפרק הבא של רוקדים עם כוכבים כפי שפירטתי בתגובה #19 שלי, יהיה ריקוד עם חפץ, כנראה ראו את התוכנית מאה רקדנים שסיקרתי אותה בהרחבה כאן בשרשור.באזיקים אחד לשני אין בעלות אלא שייכות, שניים שהופכים לאחד כפי שהסברתי בהרחבה לאבי בתגובה #15 שלי.
בפרק הבא של רוקדים עם כוכבים כפי שפירטתי בתגובה #19 שלי, יהיה ריקוד עם חפץ, כנראה ראו את התוכנית מאה רקדנים שסיקרתי אותה בהרחבה כאן בשרשור.
גם ברוקדים עם כוכבים הזוג לירן בירן & נינה בחרו באזיקים, האם זה יצליח להם זאת נדע בפרק הבא שישודר ביום רביעי.
לירן בירן בחר אזיקים רקד פסו, עם נינה וקיבלו 37 נק' כאשר פילוג הנק': 2 עשיריות של רונה לי שמעון ושל דויד דביר, מאנה ארונוב קיבלו 9 נק' ומאלי מזרחי קיבלו 8 נק', קרי לא רק שלא הודחו, אלא זכו מקום ראשון בסבב הזה.
נ.ב. הרחבה בתגובה #20
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.