מה דעתכם על שמן הדגים החדש

daphna26

New member
מה דעתכם על שמן הדגים החדש

שד"ר מרקולה ממליץ עליו?

מרקולה מוכר כמו שהוא יודע- מלא מילים ובבל"ת

ובסוף כל ההרצאה המלומדת ?? בשתי קפסולות יש ביחד 150 EPA עם 90 DHA שזו כמות זעירה וזניחה. כל קופסה היא מינון לחודש, על בסיס של שתי קפסולות ליום, אבל אם מעבירים את המינון לתואם קרלסון, אז תזדקקי להרבה הרבה יותר קפסולות ביום.. אני נותנת כף קרלסון ביום וזה שווה ערך ל1600 EPA עם 1000 DHA. תצטרכי 10 קפסולות ליום ואופסס הקופסה תיגמר בתוך 6 ימים.. נחמד שיש שם עוד כמה מרכיבים, כמו פוספוליפידים, אבל לא נפלתי..

daphna26

New member
../images/Emo207.gifחקירה נגד יצרניות חיסונים?

ועוד ידיעה מתוצרת ד"ר מרקולה

התחלתי להשתמש השבוע

בקוד ליבר של נורדיק נטוראלס (נוזל). הערכים שלו לכפית: 625 DHA 410 EPA 1500-2950 יחב"ל וויטמין A 1000 יחב"ל וויטמין D 600 מ"ג אומגה 9 הדבר שהדהים אותי לחלוטין הוא הטעם - יש ארומה לימונית קלה ואין אין אין שום טעם נוסף!!! אני נותנת את השמן לבנות שלי שבעבר הכריזו חרם על קרלסון (שעם כל הסימפטיה, אפשר בכל זאת לזהות שמדובר במוצר "דגי") וגם הן הודו שאין לזה טעם וריח כלל. לי זה אפילו טעים כי אני אוהבת את הטעם הניטראלי. אני לוקחת 2 כפיות, לא עשיתי חישוב אם זה מספק מבחינת האומגה כי אני לוקחת אותו בשביל ה-D (בסגנון החיים שלי עכשיו כאן אין בעצם חשיפה לשמש, אני רצה בלילה ויתר הזמן לא ממש נמצאת בחוץ. גם החורף כאן הוא בכל זאת טיפה פחות שימשי מבארץ) אבל אני ממשיכה לקחת גם 3 קפסולות של RxOmega3 שהן לבדן מספיקות. לפעמים אני תוהה אם יש דבר כזה עודף אומגה 3. גיא??? בינתיים חלו כמה שינויים קיצוניים לטובה בבריאות שלי, ככה שכנראה בטווח העכשווי זה עובד... אני מאוד ממליצה על המוצר, בעיקר לרגישים שמתקשים להתמודד עם קרלסון . ענת.

אבל כולל ויטמין E מסויה כמו כל מוצרי קלייר../images/Emo10.gif

מוצר טוב מבחינת רכיבי האומגה. לצערי כל מוצרי קלייר כוללים סויה. הכל כי ויטמין E שלהם הוא מסויה והוא מופיע במולטי ויטמין שלהם, גם באבקה יש אותו מסויה, גם בקפסולות החדשות וגם לצערי במוצרי המולטי ויטמינים הקודמים שלהם. בכולם ויטמין E הוא מסויה. נכון שבמוצר עצמו של ויטמין E יש אמירה שהוא נקי מחלבון הסויה, אבל הוא בהחלט כולל רכיבי סויה. יש ילדים שמגיבים לו עם התפרצויות זעם ובכי וכבר כתבתי על כך בעבר. למי שרגיש למוצרי סויה כל אלה מוצרים בעייתיים - ואני מתייחסת גם למולטי ויטמינים למיניהם של קלייר וגם לאומגה הזה. יש בהחלט ילדים שזה לא מפריע להם, אך מי שמשתמש בויטמין E של שלוס ולא בנגזרת של סויה, אני הייתי נזהרת איתו במתן מוצרי נגזרי סויה באופן יומיומי. את התוספים הקבועים היומיומיים ובמיוחד אלה שניתנים לאורך זמן, צריך לבחון בעיין בוחנת לבי תגובת הילד\ה. לעומת זאת יש מוצרים מוצלחים אחרים, כמו המוצרים של נורדיק או קרלסון. ולחלק גם המוצר שגיא מייבא מקנדה מאד מוצלח. מוצר נוסף של אומגה, עם קריל, בריכוז גבוה, ראיתי שיש אצל עודדה במכבים. לא רכשתי ממנה, אבל אחרים רוכשים ונהנים.

JacobSk

New member
כמו שאת אמרת זה טוקופרולים של סויה לא חלבון

שהוא חלק אלרגני.אנו פעם דברנו על זה באחת השירשורים בעבר. אבל עכשיו יש די הרבה אנשים שמשתמשים במולטיויטמין של קלייר יום יומי ויש תגובות טובות מאוד. הייתה רק תגובה אחת שלילית שמדובר על עלית חום פיטמי ופריחה אבל אני עד היום לא בטוח שזה ממולטיויטמין או גורם אחר. גם תגובות טובות מאוד יש בפורומים בחול.אוטו סיפור גם עם שמן דגים.

Ronnie McDonald

New member
מקור של שלוס

הוא חיטה, עד כמה שזכור לי. זה עדיף על סויה? חוצמזה ישנו מוצר אחד שהוא משמן חמניות. מיוצר על ידי THORN. ברגע שמישהוא ימצא איך מביאים אותו לארץ אני אתחיל להשתמש בו. יעקב?

JacobSk

New member
אתה בהחלת צודק להבי שלוס

בקשר לקלייר, אני שאלתי אנשי פיתוח של קלייר \פרוטרה בקשר לטוקופרולים של סויה.תשובה הייתה חד משמאית.במוצרי של קלייר אין חלבון של סויה הוא ורק הוא אלרגן.לפי בדיקות שלהם אין שום בעיה בשימוש המוצרים האלה לאנשים שראשמית יש אלרגיה לסויה,וזה לא רק טאוריה.הם כתבו שמיספר תגובות לא טובות הוא זניעך לחלוטין.חיפסתי בפורומים בחול ולא מצתי תגובות לא טובות למוצרים האלא של קלייר.אוטו דבר גם בארץ.יש מיספר לא קטן של משפחות שמשתמשות בויטמין E של קלייר לא קיבלתי שום תגובה שלילית.היו כמה משפחות שהשתמשו במוצר ולא רצו לרכוש אוטו שוב לא בגלל שהייתה תגובה לא טונה אלא אחרי מסרים של תלמה. אני כבר כתבתי על הצלחה של מולטיויטמין של קלייר.הרבה משפחות משתמשות במוצר ויש הרבה תגובות טובות. בקשר לTHORNE לא כ"כ קל לעבוד עם חברה הזו.הם לא מרשים למקור מוצרים שלהם דרך אינטרנט ומחירים ממש גבוהים. עז לפי דעתי קלייר זה פיטרון אידאלי.אין מה להשוות איחות של שלוס וקלייר. אבל אם למישהו יש פחד תוטלי ממוצרי של E טבי יכול לרכוש מוצר סינטטי של קירקמן אבל לפי דעתי אפקטיביות שלו נמוחה מאוד.

razgalili

New member
אנחנו משתמשים במוצר של A C GRACE

אחרי שיותם הראה תגובות שליליות למוצרים שמבוססים סויה או חיטה. יש סכוי שתוכל לייבא את זה יעקב? יקר יחסית אבל היפו היפו אלרגני.

JacobSk

New member
רז אין הבדל בן מוצר של A C GRACE וקלייר

מקור שלו גם סויה אבל בלי חלבון.לכן אני אומר קלייר פיטרון הידיאלי!

razgalili

New member
לא מסכים

יותם הראה רגישות להרבה מוצרים שבהם לא היה חלבון סויה רק שמן מסויה. תחשוב על יותם כעל הקנרית במכרה. הוא כל כך רגיש שהוא יכול להראות לך איפה יש בעיות

JacobSk

New member
רז אתה ניסיתה לתת ליותם מוצר של קלייר

וקיבלתה תגובה שלילית?רמה היפואלרגנית של קלייר מאוד גבוה.גם רעיון של שני מוצרים אוטו דבר.אין תגובות שליליות על המוצר של קלייר בארץ חוץ מדברים של תלמה אבל צריך לקחת בחשבון שלבן של תלמה יש פירקוסין שמאוד יכול לסבך את התמונה כי במקרה הזה אי אפשר להפריד בן התקפות פרקוסין פיטומיות ותגובות קונסיסתנתיות על המוצר לרוב מוחלת של ילדים בספקטר אוטיסטי.

razgalili

New member
אין לי מושג אם ניסינו גם מוצר של קלייר

תמי מן הסתם תזכור אני חושב שניסינו מוצרים של קלייר אבל לא בטוח אם ספציפית ויטמין E >>מקור שלו גם סויה אבל בלי חלבון ההנחה שהבעיות בסויה נובעות רק מהחלבונים טעונה הוכחה. האם כל הביופלבנואידים הפעילים בסויה מורחקים בתהליך הסינון הנ"ל?

JacobSk

New member
השאלה שלך חשובה שווה בדיקה

עז התכתבות שלי עם קלייר שהייתה לפני שנה היה נאמר שכל האלרגנים שיש בסויה נמחקו מהמוצר והבנתי שאלרגן הראשי זה חלבון. אני שוב אדבר עם חברה על נוסה הזה.

JacobSk

New member
זו ציטטה מהזבר על המוצר

Pure E is an all-natural, balanced, potent vitamin E supplement containing d-alpha tocopherol and 30 percent mixed tocopherols derived from highly refined soy oil that has had all traces of soy protein removed. This vitamin E supplement has been specifically formulated to be highly bioavailable and hypoallergenic to reduce the risk of allergic reaction. זו מידה עד שלא קיבלתי תשובה על ביופלבנוידים.

razgalili

New member
אלרגיה זאת לא הבעיה היחידה במוצרים טבעיים

עמדתי לגבי ויטמין E שבשלבים ראשונים של הפרוטוקול כדאי להשתמש במשהו שלא יוצר מחיטה או מסויה, כמו יוניק אי. אחרי תקופת מה של תזונה ותיסוף נקיים, כדאי לנסות להחליף לויטמין E יותר זול ולראות אם יש תגובה שלילית. צריך לזכור בכל מה שאני אומר שיש לי דעה קדומה שלילית מאד על סויה (וחיטה, ותירס, וחלב, ובוטנים)

למעלה