מה דעתכם על שמן הדגים החדש

תיקון טעות

המקור אינו משמן דקלים - רז כנראה התבלבל עם מוצר אחר, של ויטמין C. בזמנו התקשרתי לחברה שמייצרת את יוניק אי כדי לברר אם יש בו גלוטן והבטיחו לי שלא. קראתי עליו באתרים אחרים שאין בו סויה והסקתי שהוא לא עשוי מסויה. זה היה מזמן, וייתכן שמאז הפורמולה השתנתה שכן הבעלות על החברה השתנתה אחרי מות המייסד. מצד שני, אולי קפצתי למסקנה לא מבוססת. אין בו סויה לא שווה לוגית ללא עשוי מסויה. מצד שני, רז שואל - איך הישגנו ויטמין E לפני שהתחלנו לצרוך סויה, דהיינו לפני התקופה החקלאית? מעניין לבדוק את זה. לא יכול להיות שהמקור לוויטמין E הוא או מסויה, או מנבט חיטה, או מפטרוכימיקלים. חייב להיות עוד מקור שנמצא בדייאטה של ציידים לקטים.

נכון ואני משתמשת בויטמין E ללא סויה של דוגלאס

מוצר מאד מוצלח אבל בכלל לא זול, מיוצר ע"י דוגלאס והוא ויטמין E ללא סויה או גלוטן. אבל נו... חייב משהו שלא להיות מוּוושלם, אז הקפסולות הרכות שעוטפות אותו, הן מבקר והבן שלי אלרגי למוצרי בקר.. כעיקרון המוצר של פרידה גם הוא טוב, אבל הוא יבש וויטמין E יבש איננו יעיל כמו הרטוב, אבל לחלק גדול מהמקרים הוא מתאים. ליעקב: הרגישות של בני לסויה של ויטמין E לחלוטין איננה קשורה לאפילפסיה ולפרכוסים שלו, כך שלערבב את הנושאים זה ממש לא לעניין. פגשתי יותר מחמישה שישה ילדים ובוגרים שהגיבו רע מאד למוצרים שהם עם נגזרות של סויה והיות ומוצרי קלייר מכילים כולם נגזרות של סויה, אז אני בהחלט מזהירה מהם. לילדים רבים זה עושה בעיות התנהגות ובמיוחד כשמדובר על תכשיר שהוא מולטי ויטמין וגם כך, הוא יכול להכיל מרכיבים אלרגניים, אז בטח שתוספת של סויה היא גרועה. לא מעט ילדים הגיבו עם התפרצויות בכי וזעם וזה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה לילד שמתמודד עם דיאטה לא פשוטה. לכן ורק לכן אני מציינת זאת וכל אחד יחליט לגופו של ילדו או ילדתו במה הוא בוחר.

בגלוטן פרי יש רק טבליות, ללא סויה וללא גלוטן

ונכון שבאתר של פרידה יש הרבה מוצרי E אבל בגלוטן פרי אין את כל המגוון אלא רק חלק. בכל מקרה, שווה לנסות, כי מדובר בתערובת טוקופרולים שונים, על בסיס פקטין תפוחים וללא סויה. נראה לי יותר מתאים למי שיודע לבלוע. לרוב נאמר כי ויטמין E יבש משפיע פחות, אך למי שמעוניין לנסות, כי זה עדיף על מוצר סויה, המחיר סביר ביחס למוצרים האיכותיים. אישית גם אני מגיבה כאמור לא טוב למוצרי סויה..

JacobSk

New member
תלמה לצערי יש לך טעות

במוצר של FREEDA פקטין מטפוחים זה בסיס לגלולות ולא לטוקופרולים. (שזה גם לא הכי טוב לאלה שנילחמים נגד הקנדידה). ולצערי הרב הם לא כותבים מה מקור של טוקופרולים הטביים שלהם שזה יכול להיות גם חיטה ו גם סויה כולל חלבונים של גלוטן וגם סויה שאיו זחר במוצר של קלייר כי בקלייר כתבים בצורה ברורה מה הם עושים. גם אתר של FREEDA לא זמין.שזה גם די חשוד. אני לא מדבר על זה שברנד FREEDA לברשימה ברנדים היפואלרגנים.

JacobSk

New member
תלמה למה החלדת שמוצר של דוגלס הוא במקור

לא מסויה .הם כותבים שמקור של טוקופרולים שלהם הוא טבי אבל מה הוא הם לא כותבים.לאומת זאת קלייר כותבים בצורה ברורה שמוצר שלהם כולל רק טוקופרולים ללא שום חלבון או חלקים אחרים של סויה . למה יש לך ספק שאנשי קלייר כותבים משהו לא נכון אם יש לך מידה עז תפרסמי אם לא עז לא כ"כ יפה לפזר שמועות. לגבי שפגשת "יותר מחמישה שישה ילדים ובוגרים שהגיבו רע מאד למוצרים שהם עם נגזרות של סויה" את חייבת לכתוב מה מוצר שגם השתמשו ומה דיאגנוזה שלהם שאנו נבין על מה בדיוק מדובר לפני הכללות הקשות שלך לכיוון של מוצרי קלייר.וגם את צריחה לציין האם ידועים לך מקרים על בעיות עם מוצרים האלה של קלייר שאת כתבת בהדגשה " לא מעט ילדים הגיבו עם התפרצויות בכי וזעם " .תהי קונקרטית ובלי ערפל של שמועות ופאניקה שאת מפזרת כאן. ותסתכלי איזו אזהרות אבסורדיות את נותנת במסר הראשון שלך בשרשור הזה "אך מי שמשתמש בוויטמין E של שלוס ולא בנגזרת של סויה, אני הייתי נזהרת איתו במתן מוצרי נגזרי סויה באופן יומיומי." מקור של שלוס הוא חיטה וניקח בחשבון שמדובר בברנד מקמי ולא כ"כ היפואלרגני ששם באמת יכולים להיות חלקים מחיטה ומוצר הזה את מעדיפה על קלייר.פשוט יופי של המלצות את נותנת. ממש כול הכבוד.במרכאות כמובן!אני אישית לא הייתי נותן לבן שלי מוצרים שנגזרות מחיטה בשום אופן. אני רוצה עוד פעם להגיד בקשר לויטמין E יש שתי אופציות להשתמש ויטמין E שהוא סינטטי עז אין חשש לתגובת לא טובות אבל אפקטיביות שלו נמוחה מאוד, או הפציע שיניה להשתמש ויטמין E ממקור טבי שהוא אפקטיבי מאוד ופה מתחילה הבעיה כי חשוב שברנד שאתם תשתמשו אספק לכם רק טוקופרולים ללא חלבון וחלקים של המקור.והמקור היום ב99.9 אחוז הוא או חיטה או סויה.לא הייתי ממליץ לילדים בספקטרום מוצרי מהחיטה בכלל.ומוצרי סויה רצוי לבחור ברנד היפואלרגני רציני כמו קלייר כמו A C GRACE שרז המליץ. אני חוזר ואומר לא ידוע לי תגובות לא טובות למוצרי E של קלייר וכמובן אין תגובות שתלמה מפחידה אותנו. אני יחזור הרבה משפחות משתמשות עכשיו במולטיויטמין של קלייר ומדווחים על תגובות טובות.גם לבן שלי אני משתמש כבר חצי שנה את המולטיויטמין ויותר משנה וחצי ויטמין E של קלייר ויש שיפור מאוד משמעותי בעיקר ממולטיויטמין . אני אישי לא מבין למה מצב הזה לא טוב לתלמה שהיא יצא להתקפה רצינית נגד מוצרים של קלייר.

יעקב, אני קוראת אותך לסדר.

שאני אתחיל לצטט מה היה לא בסדר בהודעה הזו?! בבקשה, הימנע מהתייחסויות לא ענייניות. פנה לחבריך בכבוד. אם תלמה מעידה על כך שהיו תגובות לא טובות, היא מעידה מניסיונה ולא מנסה להפחיד אף אחד. אני לא רואה איזה אינטרס יכול להיות לה לצאת "להתקפה על המוצרים של קלייר" כפי שהתבטאת, פרט לאינטרס של טובת הילדים. אני רוצה לנצל את הפנייה אליך כדי לפנות אליך בנושא נוסף. הגיעו תלונות ממשתתפים, שאתה עושה שימוש מוגזם בפורום כדי לשווק את שירותיך. אני מזכירה שהמדיניות שלנו בהקמת הפורום ומאז הייתה לעודד כל מי שרוצה לעסוק בתחום הזה ולאפשר להם גם פירסום בפורום. כשהתחלנו לא היה בארץ אף אחד שעסק בתחום, וגם היום אין הרבה. שמחנו כשהתחלת לייבא תוספים כי לפני כן האופציה הזו לא הייתה קיימת, ואנחנו שמחים שאתה עושה את זה ומפרגנים לך מכל הלב. אבל, אם אנשים מתלוננים וגם אומרים שזה פוגע מבחינתם בתוכן הפורום, אולי יש מקום לשנות את ההתנהלות. יעקב, האם תשקול להפחית את הדחיפה של תוספים או שירותים שאתה מוכר? עושה רושם שההתנהלות הנוכחית אינה מביאה לך עוד לקוחות, אלא להפך. אני לא אומרת שלא תחלוק מידיעותיך, אלא מציעה שתעשה זאת במינון סביר ולא תפנה בכל פעם דווקא למוצרים או לשירותים האלה. כמו כן, כאמור לעיל, אם מישהו מעלה ביקורת עניינית לגבי אחד המוצרים, יש להגיב בצורה עניינית ועובדתית. בסך הכול בכל מוצר יש גם חסרונות, וכדאי שהורים יידעו עליהם. תודה מראש.

מוצרי THORNE נמצאים באתר של אילנ'ס-איז-אופשין

כל מוצרי ט'ורן נמצאים ברשת ובין היתר באתר הזה: http://www.illnessisoptional.com/ace/brand.asp?MnfID=1106 והם כוללים גם ויטמין E מסיס במים וגם מוצר ייחודי של MTHF (5-METHYLTETRAHYDROFOLATE ובעברית פולאט בצורת מתיל, הנספג טוב יותר, ובדומה לויטמין B12 בצורת מתיל. האתר הזה שולח לישראל צ'יק צק ועד היום, חבילות קטנות הגיעו עד לבית הלקוח.. מה שכנראה משתנה כבר כי אנשי הדואר רוצים להרויח עוד קצת..

JacobSk

New member
MethilFolate יש גם לפרוטרה

http://www.protherainc.com/prod/proddetail.asp?id=MTF תר שאת הזקרת זה אתר יחידי שמוחר מוצרי THORNE הרבה אתרים הפסיקו למקור מוצרים שלהם לפי הדרישתם. ובפחינת מחיר אין מה להשוות THORNE לקלייר.ולא הייתי אומר שעל מוצרי THORNE ילדים מתקדמים יוטר בהשווה עם קלייר.

daphna26

New member
אנחנו משתמשים במוצר של FREEDA

ורוכשים מהאתר GLUTEN FREE. לדבריהם המוצר מופק מצורתו הטבעית של הויטמין, והוא בא בצורת טבליות שאותן ניתן לכתוש אם צריך. בכל אופן אינו מבוסס על חיטה או סויה.

JacobSk

New member
אבל מה מקור של טוקופרולים הם לא כותבים

אני מעריך שזה פחות או יוטר רעיון של יש לקלייר.רק אני אנני בטוח שרמה היפואללגנית של ברנד ה זה טובה לילדים בספקטר. עד כמה שהבנתי יש שם עליפת קדורים האלא מפקטינים של טפוחים זה יכול להיות מאוד בעיתי.

daphna26

New member
אני הבנתי שמוצרי FREEDA די מומלצים על ידי

רופאי DAN. יש להם באתר מספר לא קטן יחסית של סוגי ויטמין E

JacobSk

New member
האמת אני לא מקיר המלצות האלה

לצערי קישור על האתר של FREEDA לא נפתך לי.

למעלה