יעקב, אני קוראת אותך לסדר.
שאני אתחיל לצטט מה היה לא בסדר בהודעה הזו?! בבקשה, הימנע מהתייחסויות לא ענייניות. פנה לחבריך בכבוד. אם תלמה מעידה על כך שהיו תגובות לא טובות, היא מעידה מניסיונה ולא מנסה להפחיד אף אחד. אני לא רואה איזה אינטרס יכול להיות לה לצאת "להתקפה על המוצרים של קלייר" כפי שהתבטאת, פרט לאינטרס של טובת הילדים. אני רוצה לנצל את הפנייה אליך כדי לפנות אליך בנושא נוסף. הגיעו תלונות ממשתתפים, שאתה עושה שימוש מוגזם בפורום כדי לשווק את שירותיך. אני מזכירה שהמדיניות שלנו בהקמת הפורום ומאז הייתה לעודד כל מי שרוצה לעסוק בתחום הזה ולאפשר להם גם פירסום בפורום. כשהתחלנו לא היה בארץ אף אחד שעסק בתחום, וגם היום אין הרבה. שמחנו כשהתחלת לייבא תוספים כי לפני כן האופציה הזו לא הייתה קיימת, ואנחנו שמחים שאתה עושה את זה ומפרגנים לך מכל הלב. אבל, אם אנשים מתלוננים וגם אומרים שזה פוגע מבחינתם בתוכן הפורום, אולי יש מקום לשנות את ההתנהלות. יעקב, האם תשקול להפחית את הדחיפה של תוספים או שירותים שאתה מוכר? עושה רושם שההתנהלות הנוכחית אינה מביאה לך עוד לקוחות, אלא להפך. אני לא אומרת שלא תחלוק מידיעותיך, אלא מציעה שתעשה זאת במינון סביר ולא תפנה בכל פעם דווקא למוצרים או לשירותים האלה. כמו כן, כאמור לעיל, אם מישהו מעלה ביקורת עניינית לגבי אחד המוצרים, יש להגיב בצורה עניינית ועובדתית. בסך הכול בכל מוצר יש גם חסרונות, וכדאי שהורים יידעו עליהם. תודה מראש.