AnarchistPhilosopher
Well-known member
fad
תן לו לפתור את מועד ב' 2014 של אריה רוזין במעגלים אנלוגיים...
צחוק צחוק, בינתיים הוא עובר מבחני עו"ד, מנהל עסקים ורפואה בארה"ב. לא בהצטיינות, אבל עובר.fad
תו לו לפתור את מועד ב' מ-2014 של רוזין במעגלים אנלוגיים.צחוק צחוק, בינתיים הוא עובר מבחני עו"ד, מנהל עסקים ורפואה בארה"ב. לא בהצטיינות, אבל עובר.
Researchers just tested ChatGPT on the same test questions as aspiring doctors – and found the AI was 'comfortably within the passing range'
"ChatGPT performed at or near the passing threshold for all three exams without any specialized training or reinforcement," the researchers said.www.businessinsider.com
אני לא זוכר שהממשק מקבל ומפענח תמונות (דיאגרמות מעגלים).תו לו לפתור את מועד ב' מ-2014 של רוזין במעגלים אנלוגיים.
אני רוצה דרך מלאה...
הדבר הבא הוא לזכות ב-6 מליון דולאר:אני לא זוכר שהממשק מקבל ומפענח תמונות (דיאגרמות מעגלים).
מה שכן, היו כמה חברה בעבודה שרבו על דרך לפתרון שאלת הסתברות והוא נתן את הנוסחא המלא לפתרון.
לך על זההדבר הבא הוא לזכות ב-6 מליון דולאר:
Clay Maths Institute - Clay Mathematics Institute
www.claymath.org
התכוונתי שישתמשו בצ'אטבוט בשביל להוכיח/להפריך את ההשערות...לך על זה
התכוונתי שישתמשו בצ'אטבוט בשביל להוכיח/להפריך את ההשערות...
אתם כל כך מתפלאים מהצ'אטבוט הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הפליאה הזו שווה משהו.
שיתחיל בלפתור את מועדי א' ו-ב' מ-2014 של רוזין ומשם נתקדם הלאה... עד אז זה סתם קוריוז.
עוד מנוע חיפוש... קוריוז.צריך לעשות תיאום ציפיות.
בסופו של דבר הוא מכיר רק את הדאטהבייס שהוא אומן אליו, הוא פשוט מכונת חיפוש מתקדמת.
אם תחפש הוכחה קיימת - הוא יביא אותה.
שאלות במקצועות שמאופיינות בשליפת ידע כמו רפואה ועריכת דין הוא עושה מספיק טוב בשביל לעבור מבחנים שאנשים מתמודדים איתם.
זה קוריוז אם אתה לא מבין את המטרה שלו ולא מבין למה הוא לא מבצע מחקר (או לענין הפורום -קידוד) .
זה לא קוריוז אם אתה משתמש בו לשליפת נתונים.
ברור. אני בטוח שזה מה שאמרו עגלונים למסכנים שנתקעו בצידי דרך במכוניות הראשונות.עוד מנוע חיפוש... קוריוז.
תראה לי משהו שהבוט מסוגל לעשות שמנוע חיפוש לא מסוגל.ברור. אני בטוח שזה מה שאמרו עגלונים למסכנים שנתקעו בצידי דרך במכוניות הראשונות.
תראה לי משהו שהבוט מסוגל לעשות שמנוע חיפוש לא מסוגל.
כבר מפתחים כלים לזהות עבודות שנכתבו ע"י AI, תוך שימוש ב-AI:אני מורה לאנגלית, ניסיתי לשאול את הצאט על סיפורים באנגלית למתחילים והוא אשכרה כתב לי מאפס סיפור. אני מאמינה שזה יעלה את רמת הלימוד בארץ אבל ללא ספק צריך למצוא מה עושים עם העבודות בית ושיעורי הבית
When comparing employee performance between nondiverse and diverse organizations, Gartner research shows a 12% diversity boost, with similar improvements in employee retention.
Studies have demonstrated that organizations with a higher level of diversity have seen a 12% boost in performance when compared to non-diverse organizations [1].
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.