מה דעתכם על????

L i l A L o

New member
מה דעתכם על????

שאלון הכרות
כי גם אני יחסית חדשה ויש פה עוד מלא חדשים אז למה לא..... טוב אז בואו נתחיל.... 1.שמכם בימינו
2.גיל
3.כיתה
4.מקום מגורים
5.סדרות אהובות
6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול
7.זוג אהוב ברוזוול
8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול
9.זוג שנוא ברוזוול
10.סרט אהוב
11.ספר אהוב
(אם יש) 12.להקה אהובה
13.זמר אהוב
14.זמרת אהובה
15.שחקן אהוב
16.שחקנית אהובה
עכשיו שאלות טיפ טיפה יותר אישיות
אז מי שלא רוצה לענות יכול לעצור פה....חלק לא אישיות חחחחחחחח 17.הפחד הכי גדול שלכם
18.הפדיחה הכי גדולה שלכם
19.הרגע המאושר בחייכם
20.אתם פוחדים מחייזרים
טוף זהו נגמרו לי השאלות אני יודעת שאני גרועה בלהכין שאלונים .. אז למה אני מכינה אתם שואלים? כן כן גם אני שואלת ועכשיו נזכרתי בכמה שאלות.... 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות)
22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות
22.אם כן מה מעצבן אותכם
23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם
24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם
אוקי עכשיו סתם שאלות מפגרות 25.מאכל אהוב
26.שתייה אהובה
27.טעם של גלידה אהוב
28.ארטיק אהוב
28.יש לכם פלאפון
29.איזה חברה
30.איזה שמפו אתם משתמשים
31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש
32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה
33.משתמשים בספוג
34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים
35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום
36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה
37.כמה שעות ביום אתם במחשב
38.יש לכם אינטרנט מהיר
39.אתם בכלבלים או בלווין
40.נמאס לכם
טוב אז אם כן אז ססבבה ואם לא אז חבלללל
כי לי נמאס וזה הזמן לסיים אז תהנווווו...

TaKe Me DuDi

New member
השאלון שלי !

1.שמכם בימינו:דנה 2.גיל:15 3.כיתה:י' 4.מקום מגורים:ר"ג 5.סדרות אהובות:רוזוול,מכושפות,דוסון,מלאך שחור,שנות ה-70, המורדים 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול:אלכס מקס ואיזבל 7.זוג אהוב ברוזוול:איזבל ואלכס 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול:קייל(בעעעעעע)ונאסדו (דיי ברור) 9.זוג שנוא ברוזוול:אין לי מושג ..... 10.סרט אהוב:שודדי הקאריביים 11.ספר אהוב(אם יש):באדולינה וכל הארי פוטר 12.להקה אהובה:דורבנים ובוטן מתוק בקרקס אוונסנס(התחלתי עכשיו) ו..בלו 13.זמר אהוב:קרייג דיויד 14.זמרת אהובה:לא חשבתי על זה ..... 15.שחקן אהוב:אורלנדו בלום
16.שחקנית אהובה:אין לי מושג....... 17.הפחד הכי גדול שלכם:אין לי מושג כרגע..... 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם: לפול מול איזה אחד שהייתי דלוקה עליו... היו עוד אבל אני לא זוכרת 19.הרגע המאושר בחייכם:אני לא זוכרת אותו 20.אתם פוחדים מחייזרים:אממ לא 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות):חחח לפעמים לא לרוב 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות:לא...... 22.אם כן מה מעצבן אותכם:שאנשים תופסים מעצמם 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם:נו יש הרבה שטויות קטנות כאלה אני לא מפרטת 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם:נווו שוב זה !? טוב ... שנידבקים אליי 25.מאכל אהוב:אממ שניצל וצ'יפס 26.שתייה אהובה:מים ווירג'ן כל הסוגים 27.טעם של גלידה אהוב:וניל עוגיות 28.ארטיק אהוב:מפלצת ענסים ומגה עוגיות 28.יש לכם פלאפון: יאפ 29.איזה חברה:סלקום 30.איזה שמפו אתם משתמשים:הרבל אסנסז(נו כזה שהיא צורחת במטוס) 31.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים תראש:אממ פעמיים שלוש 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה:קשה 33.משתמשים בספוג:לפעמים 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים:קולגייט הרבל 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום:אממ זה לא מתוכנן אני אוכלת יותר .... 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה: אמממ בערך 5 או 6 אולי פחות 37.כמה שעות ביום אתם במחשב:אויי זאת לא שאלה אני כל היום על המחשב 38.יש לכם אינטרנט מהיר:כן 39.אתם בכלבלים או בלווין:כבלים 40.נמאס לכם:מהשאלון לא אבל בכלליות כן

L i l A L o

New member
Meeeeeee

1.שמכם בימינו-ענת 2.גיל-14 3.כיתה-ט' 4.מקום מגורים-רעננה 5.סדרות אהובות-רוזוול,שנות ה-70, מכושפות,סמולוויל,חברים,ועוד.... 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול-מייקל
מריה ואיזבל 7.זוג אהוב ברוזוול-מייקל ומריה 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול-השריף ררר הוא כלכך מעצבן
9.זוג שנוא ברוזוול-אין 10.סרט אהוב-אממ יש מלא טוב נגיד שהצלצול 11.ספר אהוב(אם יש)-הארי פוטר 12.להקה אהובה-b2k,אוונסנס,בלו והדורבנים ויש עוד לא זכורות... 13.זמר אהוב-ג'סטין ושון פול 14.זמרת אהובה-כריסטינה
לא לא מיס אליוט ופינק רולז 15.שחקן אהוב-מתיו פרי ואשטון קוצ'ר
16.שחקנית אהובה-קורטני קוקס 17.הפחד הכי גדול שלכם-מוות 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם-שהייתי בכיתהז' והיה שבוע ראשון בערך בקיצר בתחילת השנה נפלתי מהמדרגה אחת והשטתחתי על הרצפה מול מלאאאאא אנשים
19.הרגע המאושר בחייכם-לא ידוע לי על רגע כזה... 20.אתם פוחדים מחייזרים-לא ידוע לי אם יש כאלה בכלל... 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות)לפעמים...די הרבה 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות-לפעמים... 22.אם כן מה מעצבן אותכם-שמתגרים בי. 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם-שמתווכחים על שטויות. 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם-שמרכלים על אנשים שאני חברה שלהם... 25.מאכל אהוב-שניצל
26.שתייה אהובה-מים 27.טעם של גלידה אהוב-מקופלת
28.ארטיק אהוב-מגנום 28.יש לכם פלאפון-סי 29.איזה חברה-אורנג' 30.איזה שמפו אתם משתמשים-הד אנד שולדרז 31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש-יום כן יום לא תחשבו לבד 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה-נוזלי 33.משתמשים בספוג-לפעמים 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים-קולגייט 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום-3 בערך.. 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה-3 בערך... 37.כמה שעות ביום אתם במחשב-הרבה... 38.יש לכם אינטרנט מהיר-נופ 39.אתם בכלבלים או בלווין-לוייון 40.נמאס לכם-תאמת שחשבתי שימאס אבל דוקא לא נמאס

King Of Kromags

New member
והמנהל ה(לא) אהוב שלכם../images/Emo103.gif

1 - נדב 2 - 15 (בקירוב) 3 - ט' (בקירוב) 4 - צפון הארץ 5 - רוזוול, באפי, סמולוויל, מכושפות וחברים. 6 - איזבל 7 - טופולסקי וולנטי. 8 - טס 9 - ליז ומקס 10 - טוויסטר / שר"ה 11 - שר"ה / ה"פ / סדרת המלוריאן והבלגריאד 12 - Good Charlotte 13 - הממממ..הסולן של גו"ש? Eddi reader rulez!14 14 - הממממ..ג'וזי? סינדי לאופר? שרה ברייטמן? 15 - שחקן? לא יודע..קיאנו ריבס? 16 - הלן האנט
17 - טביעה 18 - לחטוף כאפה מול חצי שכבה 19 - כשנהייתי חבר של גל [חברה ראשונה שלי] 20 - לא 21 - כן! אני אנוכי ועצמי מברכים אתכם לשלום
22 - מאוד. מאוד. כמו אתי
23 - אנשים מטומטמים שמספיילרים
24 - מספיילרים או משקרים 25 - ספגטי 26 - מיץ תפוזים 27 - תות 28 - תות 28ב - כן 29 - אורנג' 30 - נראה לי הוואי, אמא קונה כל פעם משהו אחר 31 - כל מקלחת, דאה. *מגלגל עיניים* 32 - נוזלי 33 - בטח. בעצם, תלוי 34 - אקווהפרש 35 - 4 בערך..בוקר/צהריים/ערב וממתקים כל היום. 36 - שעה אחת גג. 37 - הרבה מידי. מינימום 5. 38 - כן. של 750. 39 - לווין! יס לנצח! 40 - לא, אני נהנה. זא לא שאתם קוראים או משהו. בעצם - מי שקרא שיעשה
כתגובה אליי.

PopPy

New member
הנה שאלון שעוד לא ראיתי..

1.שמכם בימינו - אתי 2.גיל - 15 וחצי 3.כיתה- י' 4.מקום מגורים- בת-ים עירי המאוד לא אהובה.. 5.סדרות אהובות- רק בישראל, מכושפות, לויס וקלארק, סמולוויל. 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול- מריההההה!
7.זוג אהוב ברוזוול- מייקל ומריה 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול- ליז/מקס.
9.זוג שנוא ברוזוול- ליז ומקס
10.סרט אהוב- שודדי הקאריביים
11.ספר אהוב(אם יש)- יש הרבה.. 12.להקה אהובה- אין משהו ספציפי כרגע.. מכורה לסאונדטרקים
13.זמר אהוב- כנ"ל 14.זמרת אהובה- מישל בראנץ', איימי סטאט, סטייסי אוריקו, אבריל לבין, וונדה שפרד, שרה ברייטמן.
15.שחקן אהוב- כרגע, ג'וני דפ
16.שחקנית אהובה- אורנה בנאי
17.הפחד הכי גדול שלכם- אישי מדי
18.הפדיחה הכי גדולה שלכם- יש יותר מדי
19.הרגע המאושר בחייכם- יש הרבה רגעים מאושרים בחיי
20.אתם פוחדים מחייזרים- לא ממש.. 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות)- בהחלט
22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות- אני? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... 22.אם כן מה מעצבן אותכם- השאלה הנכונה היא מה לא מעצבן אותי
23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם- שונאת טמטום של אנשים, טמטום, אינפנטיליות, פרחות ודודו טופז (שמתם לב לקשר ההדוק בין כל הדברים?). 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם- הרבה דברים
25.מאכל אהוב- שניצל?
26.שתייה אהובה- מים ^-^. וגם שוקו, דיאט קולה ותה עם נענע
27.טעם של גלידה אהוב- וניל 28.ארטיק אהוב- נו.. איך קוראים לזה, עם השתי עוגיות הטעימות ווניל באמצע, משהו עם קוקי.. 28.יש לכם פלאפון- יאפ 29.איזה חברה- סלקום
30.איזה שמפו אתם משתמשים- הוואי
31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש- השאלות הולכות ומשתפרות..
לא יודעת, תלוי בשבוע
לפעמים כל יום, לפעמים פחות.. (פעם בחודש
) 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה- גם וגם
33.משתמשים בספוג- לא, מקסימום ליפה
34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים- מה גורם לכם לחשוב שאני זוכרת?
35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום- הא.. תלוי בסדר יום שלי. 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה- לא הרבה.. שעתיים בערך אני מעריכה. 37.כמה שעות ביום אתם במחשב- הרבה..
38.יש לכם אינטרנט מהיר- יאפ 39.אתם בכלבלים או בלווין- כלבים
40.נמאס לכם- כן.

h e n y

New member
וואוו איזה ארוך- יקח קצת זמן

1.שמכם בימינו: חן
2.גיל:14 וכמה חודשיים
3. כיתה:ט'
4.מקום מגורים: צפת.
5.סדרות אהובות: רוזוול!!
שנות ה-70
, המורדים
, חתולה פראית ופירולה
. 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול: כול הדמויות והעיקר מקס אהובי
!! 7.זוג אהוב ברוזוול: ליז
ומקס
!! ה-זוג של הסדרה
. 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול:טס
בעיקר, והאפ.בי איי האלו
. 9.זוג שנוא ברוזוול: אין לי זוג שנוא.....בנתיים
. 10.סרט אהוב:פרדי נגד ג'יסון{שווה בטרוף!!
} 11.ספר אהוב(אם יש}: הארי פוטר, שבועת רחל, ואהבתי כול כך
12.להקה אהובה: אני אוהבת את השירים של המורדים.היהודים
. 13.זמר אהוב: ירמי קפלן, שי להב,ו50
14.זמרת אהובה: נינט{אם היא נחשבת}, אבריל לווין,
15.שחקן אהוב: ג'יסון בהר{מקס}
, וברנרדן פאר{מייקל}
16.שחקנית אהובה: שירי אלפבי
{ליז} והשחקנית שמגלמת את טס
. 17.הפחד הכי גדול שלכם: להיות בודדה. לבד. ושמציקים לי
. 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם: לא יודעת כרגע.
19.הרגע המאושר בחייכם: פש.. לא יודעת..יש הרבה.. אולי שהתנשקתי
. 20.אתם פוחדים מחייזרים:לא, להפך, אני חושבת שהם חמודים
. 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה:
מה זה השאלות האלה. *די עזבי אותם* לא רוצה!*נוו באמת* טוב אז לא...אין לי..
22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות: לא ממש לא.. אלא אם כן ממש אבל ממש מעצבנים אותי ותלוי איזה טיפוסים{כמוך למשל סתם}.
22.אם כן מה מעצבן אותכם: טיפוסים מעצבנים
23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם: כנ"ל. 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם: שיורדים עליי בפומבי, ושדוחים אותי. 25.מאכל אהוב: ספגטי ברוטב שמנת, ופיצה וכול מאכל חלבי
. 26.שתייה אהובה: לימנונענע
27.טעם של גלידה אהוב: פספולרה, וסברס
28.ארטיק אהוב: חלבי בעיקר.טילון או שוקבו
. 28.יש לכם פלאפון: כן...יבש...
29.איזה חברה :סלקום הכי ישן.
30.איזה שמפו אתם משתמשים: פינוק. ריח נעים.
31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש: לא יודעת..יום כן יום לא.אם אני ממש מעוצבנת באותו יום אני יכולה להתקלח אלפי פעמים.
32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה: נוזלי
. 33.משתמשים בספוג: לא. 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים: מאיפה לי מה שקונים בבית.
35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביוםף שתים{אני יודעת שזה לא בסדר..}
36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה:או.. שניה...אהממ...קשה..
37.כמה שעות ביום אתם במחשב" כנ"ל כנ"ל כנ"ל כנ"ל כנ"ל.
38.יש לכם אינטרנט מהיר: כן
וזהווווו

נמימה

New member
הנה שלי ../images/Emo108.gif

טמבל|נטע
15 תייכף
ט'
למה להגיד לכם?!
השבט, חברים, רוזוול, מכושפות, זהות בדויה, סקראבס ו'24'
מקס, מריה, אלכס והשריף
מקס וליז ומייקל ומריה
טס
אין
אויב בשער, נחוף, מלך האריות ועוד מלא....
סוד הן הנעלם, הארי פוטר, הנער מהשביעית
ווסטלייף, השבט (אם זה נקרא), רד הוט
עברי לידר ואמינם
אין.. אולי קצת דידו
מייקל אואן
האליל שלי
המלך שלי
החיים שלי
ואז כמובן יש את ג'וני דפטום קרוז, בראד פיט וג'וד לאו- אבל מייקי תמיד יהיה המלך
אישיות:
ג'וקים
יותר מדי אנשים
, יותר מדי
שאמא קנתה ארגזי אוריאו שהספיקו בערך לשנה שלמה
(ולכל מי שלא יוד מה זה- אז קודם כל בושו והכלימו וב', אלו העוגיות הכי הכי שאאאווווות בעולם כולו!!!!)
לא
אין לי מושג.. שאלו את החברים שלי
כן
בדרך כלל
בכללי.. אחותי, מורים, שאני לא מצליחה להגים עוגיות טעימות ו..... זהו...
אמרתי כבר..
אני שונאת שמשתמשים בחולשותיי נגדי! ועל זה אני לא אפרט
כי אני יותר מדי מתוחכמת
פיצה|
, אוריאו (צריך להסביר לכם?!
), טים-טאם (כנ"ל כמו באוריאו), גלידה ו.... שוקולד!!
שוקו
, אייס קפה (אבל רק לפעמים כי זה לא בריא
), לימונענע ומים!!!
לימו, מוקה עוגיות, ושוקו
אננס, דובדבן
בערך.
נוקיה
הוואי
3-4 בערך.. תלוי
קשה
לא נראה לי.. אולי לפעמיפ
שניה אני הולכת לבדוק- קולגייט!!
אלוהים יודע
הרבה..
מאיפה לי? מה אני מודדת בסטופר?
אותו דבר...
יאפ
כבלים!!!
כן... חחח השאלות נחמדות אבל נמאס

נמימה

New member
פחח כמה טעיות../images/Emo108.gif

1. מחוף= החוף ומוסיפה לסרט: שודדי הקאריבים- מומלץ בחום 2. סוד הן הנעלם= סוד הגן הנעלם 3.רווח בין ג'וני דפ לטום קרוז 4. להגים=להכין 5. מוסיפה את הגלידה הכי טעימה ושאווה שיש: שוקובו שוקו!!!!! יאי

shasha14

New member
תשובות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.שמכם בימינו---שרון 2.גיל----14 3.כיתה----ט 4.מקום מגורים-----ת"א 5.סדרות אהובות----המורדים,חברים,רוזוול,שנות ה-70,מכושפות ועוד.... 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול----איזבל 7.זוג אהוב ברוזוול---איזבל ומייקל 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול----ליז 9.זוג שנוא ברוזוול---ליז ומקס הם כאלה משעממים...... 10.סרט אהוב---הארי פוטר וגברת דאוטפייר 11.ספר אהוב(אם יש)----הארי פוטר 12.להקה אהובה----לינקין פארק 13.זמר אהוב----ג'סטין טימברלייק 14.זמרת אהובה----כריסטינה אגילרה 15.שחקן אהוב----אשטון קוצ'ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.שחקנית אהובה------קמילה בורדונבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו שאלות טיפ טיפה יותר אישיות אז מי שלא רוצה לענות יכול לעצור פה....חלק לא אישיות חחחחחחחח 17.הפחד הכי גדול שלכם------למות? 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם--מלא פדיחות!! במיוחד במקדונלדס שאני מזמינה משהו... 19.הרגע המאושר בחייכם----שראיתי את קמילה בהופעה של המורדים 20.אתם פוחדים מחייזרים------לא! הייתי רוצה לראות אחד..... טוף זהו נגמרו לי השאלות אני יודעת שאני גרועה בלהכין שאלונים .. אז למה אני מכינה אתם שואלים? כן כן גם אני שואלת ועכשיו נזכרתי בכמה שאלות.... 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות)-----לא.......... 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות----כן........ 22.אם כן מה מעצבן אותכם---שקרים ומשהו לא הוגן ושלא מאמינים לי 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם--משקרים או עובדים עליי אוקי עכשיו סתם שאלות מפגרות 25.מאכל אהוב---המבורגר 26.שתייה אהובה-דיאט ספרייט 27.טעם של גלידה אהוב---קרם עוגיות או משהו כזה כבר שכחתי 28.ארטיק אהוב----קולה 28.יש לכם פלאפון----כן 29.איזה חברה---אורנג' 30.איזה שמפו אתם משתמשים----קרליין 31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש-----כמה שיותר 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה-----לפעמים זה לפעמים זה 33.משתמשים בספוג----כן 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים----לא יודעת את השם...עם ציורים של לוני טונס... 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום----אמממ לא יודעת בדיוק 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה----הרבה 37.כמה שעות ביום אתם במחשב----הרבה 38.יש לכם אינטרנט מהיר----כן 39.אתם בכלבלים או בלווין----כבלים 40.נמאס לכם----לא

FokaFoka

New member
תשובות

שמכם בימינו - רותם. גיל - 15 וחצי. כיתה - י'. מקום מגורים - פ"ת. סדרות אהובות - רוזוול, אנג'ל, באפי ומכושפות. דמות\דמויות אהובה ברוזוול - מריה. זוג אהוב ברוזוול - מריה ומייקל. דמות\דמויות שנואות ברוזוול - וולנטי, טופולסקי, ליז ומקס. זוג שנוא ברוזוול - ליז ומקס. סרט אהוב - אין. ספר אהוב - אין. להקה אהובה - אוונסנס והיהודים. זמר אהוב - תום פטרובר. זמרת אהובה - אנוק. שחקן אהוב - אין. שחקנית אהובה - אין. פחד - סקס עם עכביש. פדיחה - אין. רגע מאושר - אני לא אדם מאושר. פחד מחייזרים - לא. סכיזופרניה היא לא פיצול אישיות, סכיזופרניה זה קול קטן שלוחש לך מה לעשות. ולא, אין לי כרגע. להתעצבן בקלות - כמובן. מה מעצבן - אנשים שלא התחלף להם הקול, ילדים קטנים וכמעט כל דבר שקיים. שונאים שעושים - הכל. מאכל אהוב - פיצה. שתייה אהובה - קולה. טעם של גלידה אהוב - וניל. ארטיק אהוב - לא אוהב. פלאפון - יש. חברה - סלקום. שמפו - משהו כחול. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים - בכל מקלחת. סבון - נוזלי. ספוג - לא. משחת שיניים - קולגייט. ארוחות - 2\3. כמה שעות טלוויזיה - שעתיים. כמה שעות מחשב - שעה. אינטרנט מהיר - יש. כבלים\לווין - לווין. נמאס לכם - כן, חרא שאלון.

SmallVille Girl

New member
me !!

שמכם בימנו: מיטל
כיתה :י'
מקום מגורים :הוד השרון
סדרות אהובות : מופע שנות ה70 , סמולוויל מכושפות ....
דמות/דמויות אהובה ברוזוול: מקס ומריה
זוג אהוב ברוזוול :איזבל ואלכס!
דמות/דמויות שנואות ברוזוול :טס
זוג שנוא ברוזוול :מייקל ואיזבל !
סרט אהוב :שודדי הקרביים ! שר הטבעות הארי פוטר ... 11.ספר אהוב(אם יש) : ספר יום הדין ! 12.להקה אהובה הביטלס!!!!!
13.זמר אהוב :אין 14.זמרת אהובה- אין 15.שחקן אהוב - אורלנדו בלום ! והייד !!! (דני ) 16.שחקנית אהובה -אין ! 17 שיר אהוב : iris ! ו dont look back in anger !

Charmed 4ever.

New member
אני. חדשה בערך. |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

1. שמי בימינו - ניצן. 2. גיל - 15 ורבע. 3. כיתה - י'. 4. מקום מגורים - הוד השרון. 5. סדרות אהובות - מכושפות, רוזוול, מופע שנות ה70, סמולוויל, יש עוד כמה, אבל לומשנה... 6. דמות\דמויות אהובות ברוזוול - לוידעת... אף פעם לא חשבתי על זה... 7. זוג אהוב ברוזוול - איזבל ואיכקוראימלו (סלחו לי, פספסתי כמה פרקים). 8. דמויות שנואות ברוזוול - לוידעת. 9. זוג שנוא ברוזוול - אין. 10. הרוזן ממונטה קריסטו וראיון עם הערפד. 11. ספר אהוב - ה"פ ה3... וה"פ בכלל. 12. להקה אהובה - סטיינד, טניישס די, דה קולינג והיהודים. ופעם גם ווסטלייף. 13. זמר אהוב - אמינם. 14. זמרת אהובה - לוידעת... מנדי מור אולי... 15. שחקן אהוב - ג'רי אוקונל, כריסטופר גרייס, מת'יו פרי וג'וליאן מקמהון. 16. שחקנית אהובה - הולי מארי קומבס, רוז מקגואן, שאנן דוהרטי וניקול קידמן. 17. הפחד הכי גדול - המוות עצמו, רעידות אדמה ותופעות טבע משונות אחרות. 18. פאדיחה הכי גדולה - אין לי פאדיחות... 19. הרגע המאושר בחיי - הממ... לוידעת... החיים שלי תמיד היו שמחים. 20. פוחדים מחייזרים - לא בטוחה... קצת, אולי. 21. סובלים מסכיזופרניה - תמיד טענתי שלכל אדם יש כמה פיצולי אישיות - כן. 22. מתעצבנים בקלות - בדר"כ כן. 23. מה מעצבן אתכם - דברים קטנים... אנשים קשי קליטה, כשאנשים מתווכחים איתי על דעות וכל מיני כאלה. 24. הכי שונאים שעושים לכם - ראו שאלה קודמת. 25. מאכל אהוב - גלידה בטעם יוגורט לבן וסלט מסויים שאין לי כוח לפרט. 26. שתייה אהובה - מים. 27. טעם גלידה אהוב - יוגורט לבן חלק. 28. ארטיק אהוב - ארטיק דיאט בטעם אשכולית אדומה - יאמי! 29. יש פלאפון - כן. 30. חברת פלאפון - אורנג'. 31. שמפו - הממ... לוזוכרת את השם שלו. 32. כמה פעמים בשבוע חופפים ראש - כל יומיים. 33. סבון נוזלי או רגיל - נוזלי. 34. ספוג - לא. 35. משחת שיניים - אקווהפרש. 36. ארוחות ביום - תלוי מתי, בדר"כ שתיים או שלוש... בחופש אחת או שתיים. 37. שעות רואים טלוויזיה - פעם כל היום, עכשיו כמעט לא. רק רוזוול וכשיש לי זמן אני רואה על המחשב. 38. שעות ביום על המחשב - הרבה. 39. אינטרנט מהיר - כן. 40. כבלים או לווין - כבלים. 41. נמאס - לא, אני אוהבת את זה.

King Of Kromags

New member
ניצי-מיצי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

יהההההההה, ניצי! מיי פרשס, פיבוריט פסיכולוגית. ידעתי שעם קצת ניג'וס במפגש את תבואי. יאללה, משחקים משחקי צומי?

JUstMeAndMe

New member
חזרתי מחו"ללללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התגעגעתם
טוב אז בואו נתחיל.... 1.שמכם בימינו- טטטטטטטלללללללל או פשוט- טל 2.גיל- 15 (בקרובבבבב) 3.כיתה- י' (אינני קשישה *מוחה*) 4.מקום מגורים- סורי..... זהו תחום פרטיות שאני מעדיפה לא לגלות לציבור הרחב והעבה 5.סדרות אהובות- רוזוול (אפקרוססס
) וכמובן: מלאך שחור, מכושפות, חברים, מופע שנות ה-70 ועוד ועוד... 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול- מקס
וליז
7.זוג אהוב ברוזוול- כמובן שמקס וליז!!!! מושלמים שלי! *כפרה עליהם*
8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול- לא שונאת במיוחד, אך בהחלט שבשלבים מסוימים אינני מחבבת את: שריף ולנטי, קייל וטס 9.זוג שנוא ברוזוול- אמממ- כמדומני אין. 10.סרט אהוב- כרגע? יש כמה: מטריקס, שר הטבעות, שודדי הקאריביים ואולי עוד
11.ספר אהוב(אם יש)- יש מלא, חלק כרגע וחלק בכלל: אני כריסטיאנה פ., ראיון עם הערפד, ספריה של וי. ס. אנדרוס (יש כמה: בטרפליי, אוליביה, רייבן...), ויש עוד מלא!!!!! 12.להקה אהובה- אין לי במיוחד, זה יותר שירים מסוימים, כרגע יש לי התמכרות חזקה לשיר פתיחה של רוזוול 13.זמר אהוב- כמו שאמרתי, יש שירים מועדפים.... 14.זמרת אהובה- כמו ב-13 פה מלמעלה 15.שחקן אהוב- יש כמה אבל בגלל שתמכרותי החזקה כרגע לרוזוול אני אפתח ב: ג'ייסון באר
, כמובן שיש עוד כמה בונבונים כמו: אורלנדו בלום ועוד... 16.שחקנית אהובה- שוב- התמכרותי לרוזוול: שירי אפלבי... וכמובן שיש עוד
עכשיו שאלות טיפ טיפה יותר אישיות אז מי שלא רוצה לענות יכול לעצור פה....חלק לא אישיות חחחחחחחח 17.הפחד הכי גדול שלכם- אממ... להיות לבד
18.הפדיחה הכי גדולה שלכם- אממ... קראה לי היום פאדיחה קטנה... אבל זה על משהו נשי במקצת.... אז עזבו 19.הרגע המאושר בחייכם- היו הרבה... אבל לא יודעת מה בדיוק.... 20.אתם פוחדים מחייזרים- לא נראה לי... טוף זהו נגמרו לי השאלות אני יודעת שאני גרועה בלהכין שאלונים .. אז למה אני מכינה אתם שואלים? כן כן גם אני שואלת ועכשיו נזכרתי בכמה שאלות.... 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות)- תוי מתיD-: 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות- גם תלוי מתי... אני יכולה להיות סופר רגועה או עצבנית בטירוף 22.אם כן מה מעצבן אתכם- שקרים, הסתודדויות וכל מיני..... 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם- נו כתבתי כבר 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם- כל מיני! די לא יודעת! חחחחחחח אוקי עכשיו סתם שאלות מפגרות 25.מאכל אהוב- אמממ לא יודעת, פיצה, ביצה בקן, עוגיית שוקולד מסויימת
26.שתייה אהובה- שוקוווווווו!
27.טעם של גלידה אהוב- שוקולדדדדדדדד 28.ארטיק אהוב- מגנום- שוקולד - שוקולד 28.יש לכם פלאפון- לא! אני פרימיטיבית מוצהרת! וגאה!
29.איזה חברה- אאאאאאיייייןןןןןןןןןןן 30.איזה שמפו אתם משתמשים- הד אנד שולדרס בריח הדריםםםםם 31.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש- כל יום-יומיים 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה- קשה 33.משתמשים בספוג- לא 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים- קולגייט 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום- שלוש או ארבע, תלוי בארוחת עשר 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה- אממ בסביבות השעתיים-שלוש- לא יודעת תלוי... 37.כמה שעות ביום אתם במחשב- תלוי גם..... 38.יש לכם אינטרנט מהיר- כן- קיבלתי ליום הולדת לפני איזה שנה- שנתיים! סתם היה תירוץ! אבל זה היה בערך בזמן היום הולדת שלי! חחחח! D-:
39.אתם בכבלים או בלווין- כבלים רגיל 40.נמאס לכם את האמת לא אבל אני עייפה..... כי רק עכשיו חזרתי מיציאה אז זהו הלכתי לישון- לילה טוב

JUstMeAndMe

New member
יא איים באק../images/Emo185.gif../images/Emo140.gif

ותפסתי את החתולה החדשה שלי! קוראים לה מיקה! והיא כזאת חמודה...... וגם קצת פושטקית
, היא כל הזמן עולה על המכונית של האחיות שלי! חחחחחחחחח חוצפה

למעלה