מה דעתכם על????

moran14h

New member
שלי

1.שמכם בימינו-מורן 2.גיל-14 3.כיתה -ט 4.מקום מגורים-רחובות 5.סדרות אהובות-רוזוול,מלאך שחור...ערוץ 3.. 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול-מריה ומייקל 7.זוג אהוב ברוזוול -מריה ומייקל 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול-כרגע אף אחת אבל לפי מה שהבנתי אז את אני אנשא טס 9.זוג שנוא ברוזוול -לא שונאת 10.סרט אהוב-ואאי כל סרט עם ג'וני דפ 11.ספר אהוב(אם יש) -אין ברגע זה 12.להקה אהובה -אנסינק 13.זמר אהוב-ג'סטין טימברלייק 14.זמרת אהובה-כריסטינה אגילרה 15.שחקן אהוב-ג'וני דפ (השולט)וליאונרדו דיקפריו 16.שחקנית אהובה -ג'סיקה אלבה וריס ווית'רספון 17.הפחד הכי גדול שלכם-ג'וקים 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם -*מתעלמת* 19.הרגע המאושר בחייכם-לא זוכרת.. 20.אתם פוחדים מחייזרים טוף זהו נגמרו לי השאלות אני יודעת שאני גרועה בלהכין שאלונים .. אז למה אני מכינה אתם שואלים? כן כן גם אני שואלת ועכשיו נזכרתי בכמה שאלות.... -לא 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות)-קצת ,לפעמים.. 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות-מידי פעם 22.אם כן מה מעצבן אותכם-הרבה דברים 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם-גרר כמה שאלות .. 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם אוקי עכשיו סתם שאלות מפגרות-*באמת ..* 25.מאכל אהוב -אוכל סיני 26.שתייה אהובה -מיץ תפוחים.. 27.טעם של גלידה אהוב-ריבת חלב עם פאדג' 28.ארטיק אהוב-קולה 28.יש לכם פלאפון -כן 29.איזה חברה-אורנג' 30.איזה שמפו אתם משתמשים-מה????
31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש-3 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה -מה שיש 33.משתמשים בספוג-לא 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים -אממ קולגייט 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום-2 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה-10-5 37.כמה שעות ביום אתם במחשב4-3 38.יש לכם אינטרנט מהיר-כן 39.אתם בכלבלים או בלווין-כבלים 40.נמאס לכם -כן

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifחזרתי מחו"ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התגעגעתיייייייייייייייייייי טופ.. הנה השאלון!!! 1.שמכם בימינומרים 2.גיל15 3.כיתהי 4.מקום מגוריםר-ג 5.סדרות אהובותרוזוול,דוסון,מלאך שחור,שנות ה-70,חלום אמריקאי 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוולמייקל ומריה 7.זוג אהוב ברוזוולמייקל ומריה 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוולטס,טס,טס,טס ושוב טס..אבל היא מהממת 9.זוג שנוא ברוזוולמקס וליז 10.סרט אהובשודדי הקריבים 11.ספר אהוב(אם יש)ה"פ 12.להקה אהובהאוונסנס 13.זמר אהובשון פול 14.זמרת אהובהביונסה 15.שחקן אהובשחקן*כדורגל* ---בקהאםםם 16.שחקנית אהובהאין עכשיו שאלות טיפ טיפה יותר אישיות אז מי שלא רוצה לענות יכול לעצור פה....חלק לא אישיות חחחחחחחח 17.הפחד הכי גדול שלכםלמות 18.הפדיחה הכי גדולה שלכםאין לי מקום לפרט 19.הרגע המאושר בחייכםלפני כמה ימים (ב-16) 20.אתם פוחדים מחייזריםטחחחחחחח...כן טוף זהו נגמרו לי השאלות אני יודעת שאני גרועה בלהכין שאלונים .. אז למה אני מכינה אתם שואלים? כן כן גם אני שואלת ועכשיו נזכרתי בכמה שאלות.... 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות)טחחחח...כןטחחחח לא 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלותכן.. 22.אם כן מה מעצבן אותכםאנשים מטומטמים ומסוימים... 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכםעכשיו השאלון הזה מתחיל לעצבן!! 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכםביד..טחחחחחחח לא.. סתם לויודעת... אוקי עכשיו סתם שאלות מפגרות 25.מאכל אהוביפני 26.שתייה אהובהפפסי 27.טעם של גלידה אהובמנטה 28.ארטיק אהובלואוהבת 28.יש לכם פלאפוןיס.. 29.איזה חברהאורנג' 30.איזה שמפו אתם משתמשיםקרליין 10 31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראשמי סופר??? 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשהנוזלי...ברור 33.משתמשים בספוגסמטימס 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שינייםאורביט 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביוםאיזה שאלה דפוקע 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיהכל היוםן 37.כמה שעות ביום אתם במחשבהרבה 38.יש לכם אינטרנט מהירכן 39.אתם בכלבלים או בלוויןמאיפו לי????? 40.נמאס לכםאל תשאלי...

רוצה גם לענות

1.שמכם בימינו: מור 2.גיל: 22 3.כיתה: א'1 4.מקום מגורים: ירושלים 5.סדרות אהובות:רוזוול,חברים,דוסון קריק,להתחיל מחדש. 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול:מייקל
7.זוג אהוב ברוזוול: מייקל ומריה 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול: קייל
9.זוג שנוא ברוזוול: קייל וליז
10.סרט אהוב:ריקוד מושחת, ריקוד צמוד. 11.ספר אהוב(אם יש):באדולינה של גבי ניצן 12.להקה אהובה: red hot chili pepers 13.זמר אהוב:עברי לידר
רובי וויליאמס
14.זמרת אהובה:דנה ברגר 15.שחקן אהוב: יואן מקדגור 16.שחקנית אהובה: גוליה סטייל 17.הפחד הכי גדול שלכם: למות בפיגוע 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם:דיברתי איזה חמש דקות עם בן אדם שחשבתי שאני יודעת מי הוא ופתאום הבנתי שזה לא הוא ... אלה מישהו אחר.. 19.הרגע המאושר בחייכם:לא יודעת 20.אתם פוחדים מחייזרים:ממש לא
21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות):לא שידוע לי.. 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות:כן 22.אם כן מה מעצבן אותכם:ההורים שלי
23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם:התשובה למעלה.. 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם: מלטפים אותי 25.מאכל אהוב:שניצל של אמא 26.שתייה אהובה:קוקה קולה 27.טעם של גלידה אהוב:האגן דאז קרם עוגיות 28.ארטיק אהוב:אסקימו - דובדבן 28.יש לכם פלאפון:כן 29.איזה חברה:
סתם רמז... בשבילהם אני ה
30.איזה שמפו אתם משתמשים:הוואי 31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש:7 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה:נוזלי 33.משתמשים בספוג:כן 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים: קולגייט 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום:3 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה:הרבה 37.כמה שעות ביום אתם במחשב:יותר מידי 38.יש לכם אינטרנט מהיר:
39.אתם בכבלים או בלווין:כבלים 40.נמאס לכם:לא ממש..

Dawson girl

New member
תשובות שלי....

באיחור אופנתי...
1.שמכם בימינו נעמי 2.גיל 16 וחצי (בדיוק היום!) 3.כיתה יא' 5 4.מקום מגורים כרמיאל 5.סדרות אהובות רוזוול, דוסון, גילמור, "האחד" 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול מקס, איזבל, מריה (של עונה 3!) 7.זוג אהוב ברוזוול מקס וליז 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול טס, נסדו, ההורים של מקס ואיזבל 9.זוג שנוא ברוזוול אממ..... אין כזה ממש 10.סרט אהוב אין אחד ספציפי... אהבתי את "אמלי" 11.ספר אהוב(אם יש) יש מלאאאאאאא 12.להקה אהובה אין 13.זמר אהוב 14.זמרת אהובה מרי בת מזיארז 15.שחקן אהוב ג'וש ג'קסון, ג'יימס ואן דר ביק 16.שחקנית אהובה קייטי הולמס עכשיו שאלות טיפ טיפה יותר אישיות אז מי שלא רוצה לענות יכול לעצור פה....חלק לא אישיות חחחחחחחח 17.הפחד הכי גדול שלכם מממ..... יש לי הרבה כאלה 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם לא יודעת 19.הרגע המאושר בחייכם כנ''ל 20.אתם פוחדים מחייזרים כן טוף זהו נגמרו לי השאלות אני יודעת שאני גרועה בלהכין שאלונים .. אז למה אני מכינה אתם שואלים? כן כן גם אני שואלת ועכשיו נזכרתי בכמה שאלות.... 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות) מממ.... לא שידוע לי 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות בהחלט 22.אם כן מה מעצבן אותכם מה לא? 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם צביעות, אטימות, רוע 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם את הדברים הנ''ל אוקי עכשיו סתם שאלות מפגרות 25.מאכל אהוב פיצה, פסטה, פלפל ממולא 26.שתייה אהובה קולה, מים, מיץ 27.טעם של גלידה אהוב שוקולד וניל 28.ארטיק אהוב ארטיק ענבים 28.יש לכם פלאפון יאפ 29.איזה חברה פלאפון- אסקייפ 30.איזה שמפו אתם משתמשים לוריאל-אלביב 31.כמה פעמים בשוע אתם חופפים תראש משו כמו 3 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה נוזלי 33.משתמשים בספוג לא 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים קולגייט טוטאל 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום 2 וחצי 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוזיה בערך 3-4 37.כמה שעות ביום אתם במחשב בערך 2-1 38.יש לכם אינטרנט מהיר כן 39.אתם בכלבלים או בלווין כבליפ- תבל דיגיטל 40.נמאס לכם לא... אתמול עניתי על שאלון של 200 פלוס שאלות אז זה קטן עליי
צ'או

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif התשובות שלי!

1.שמכם בימינו - תמר. אבל אני מעדיפה להקרא תרמיוני או תרמי... 2.גיל - 13. 3.כיתה - ח'. 4.מקום מגורים - תל אביב. 5.סדרות אהובות - אווו... יש המון... הנה משהו מצומצם.... אני בטח אשכח את הרוב.... אבל עדיין: רוזוול (כאילו דהההה *בקול של סנובה*), באפי, חברים, סיינפלד, משתגעים מאהבה, מופע שנות השבעים, משחק החיים, נני (אבל רק לפני שהיא ומקסוול התחילו לצאת!), סימפסונז, ולא יודעת.... יש עוד המון..... 6.דמות/דמויות אהובה ברוזוול - הייתי אומרת שאיזבל, מריה ואמא של מריה. 7.זוג אהוב ברוזוול - מייקל ומריה. 8.דמות/דמויות שנואות ברוזוול - ולנטי וקייל בעעע.... 9.זוג שנוא ברוזוול - מקס וליז. 10.סרט אהוב - בחזרה לעתיד. 11.ספר אהוב(אם יש) - הארי פוטר. 12.להקה אהובה - כוורת. 13.זמר אהוב - גידי גוב. 14.זמרת אהובה - אין ממש..... 15.שחקן אהוב - יש הרבה..... 16.שחקנית אהובה - כנ"ל.... 17.הפחד הכי גדול שלכם - גם יש הרבה.... אבל נגיד ש
ים..... (זה דבר מפחיד!) 18.הפדיחה הכי גדולה שלכם - יש יותר מידי.... אני אשאיר את זה פתוח.... 19.הרגע המאושר בחייכם - גם יש הרבה..... אבל הייתי אומרת שכשקראתי את המילה הראשונה בספר הראשון של הארי פוטר..... 20.האם אתם פוחדים מחייזרים - זה תלוי.... אילו הייתי מכירה כמה, אז הייתי יודעת..... 21.האם הנכם סובלים מסכיזופרינה (פיצול אישיות) - ברור! איזו שאלה? הרי לאישיות הראשונה שלי קוראים תמר ולשניה הרמיוני! (ראו חתימה) 22.האם אתם נוטים להתעצבן בקלות - בואו נאמר שאנשים נוטים להתעצבן עלי בקלות........ 22.אם כן מה מעצבן אותכם - בעיקר כשמשמיצים את הארי פוטר!!! 23.גם אם לא, מה הדברים שהכי מעצבנים אותכם - כנ"ל..... 24.מה אתם הכי שונאים שעושים לכם - לא יודעת..... 25.מאכל אהוב - שוקולד!!! 26.שתייה אהובה - הייתי אומרת ספרייט...... 27.טעם של גלידה אהוב - וניל עם עוגיות. 28.ארטיק אהוב - מה זאת השאלה הזאת??? אבל הייתי אומרת שמגנום..... 28.יש לכם פלאפון - כן... לי ולאחותי יש פלאפון משותף.... 29.איזה חברה - סלקום. 30.איזה שמפו אתם משתמשים - סופר קרמה. 31.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים תראש - אין לי מושג.... מה שיוצא..... 32.אתם משתמשים בסבון נוזלי או קשה - נוזלי. 33.משתמשים בספוג - לא. 34.באיזה משחה אתם מצחצחים שיניים - כל מה שאני מוצאת בבית..... אין משהו קבוע...... 35.כמה ארוחות אתם אוכלים ביום - שלוש. 36.כמה שעות ביום אתם רואם טלוויזיה - הרבה יותר מידי..... 37.כמה שעות ביום אתם במחשב - כנ"ל.... 38.יש לכם אינטרנט מהיר - כן. 39.אתם בכבלים או בלווין - כבלים, אבל לא דיגיטלי..... 40.נמאס לכם

למעלה