מה דעתכם

daria24

New member
דעתי !!!!!!!

אם לוקחים הכול ללב אז שוכחים להינות מהחיים למשל...... בשבוע 35 להריוני ביום שישי נסענו אם הגיפ שלנו מכפר סבא(סבב סיורים) לנתניה ובעלי איחר לעבודה היה פקק נוראי כי אני הייתי חייבת לעצור ולאכול משהו ... אז הוא אמר בואי נצא מהשטח אני יודע איך לצאת .... רק שהוא שכח שמה שהיה בקיץ נהפך לביצה .... בלי לחשוב הרבה הוא היתקשר לחבר שחיכה באוטו 20 דקות הליכה מהמקום ... זה היה מצחיק אבל גם מסוכן יכולתי להישאר שמה להרבה זמן או לחזור מהר מאוד לבית חולים... לקחתי הכול בקלילות צחקי המון חצי מהדרך הוא סחב אותי וחצי "סתם" הלכתי .... הוא שילם על זה ביוקר אבל מה לעשות על חופשה לא משלמים???

lehaiim

New member
לחייב תשלום הוצאות החילוץ בחקיקה

הישראלי המצוי האמיץ יוצא סיירת מובחרת...יאמין תמיד שלא זה לא יקרה...בשיחות סלון יספר ויגדיל על מעלליו כיצד חצה את הנחל הגועש למרות וחרף האזהרות...גם את חילוצו מהנחל יהפוך לסיפור גבורה אישי שהוא משמיט כמבון את זה שהשתין במכנסיים מרוב פחד.. התופעה הזאת חייבת להסתיים לא עוד מיטב בחורינו ייצאו לחלץ הרפתקנים למיניהם פורעי חוק ובטוחים ובוטחים בעצמם והברכב השטח שלהם. לחייב ולחייב כך שהתופעה תעלם. האם קראנו בעיתונים על תופעות כאילו בחו"ל? התשובה הינה לא ולא.

ththbh

New member
זה לא עובד ככה...

אם נסעתי במכונית בתוך שיטפון למרות ההזהרות, משהו קרה ובסוף חילצו אותי, אז איך אפשר לדרוש ממני לשלם? הרי אני לא ביקשתי שיחלצו אותי. לא התקשרתי 100 (או כל מספר אחר) והזמנתי חילוץ מהיר במחיר מחירון, ואחרי התייעצות עם מנהל הבנק שלי החלטתי לרכוש את החבילה. בתור השוואה עם מישהו רואה שאת רעבה ומטוב לב מחליט להביא לך סנדוויץ', אז אחרי שאת אוכלת אותו, הוא יכול להגיש לך חשבון? לא, כי הוא הביא לך את זה מרצונו בלי שביקשת ובלי דיון על המחיר, וזה לא משנה כמה טמבלית היית כשיצאת מהבית בלי אוכל. זה פשוט לא עובד ככה...

מעניין לקרוא את התגובות

אולי לפני כל חילוץ ימלאו אנשי כוחות ההצלה שאלון וישאלו את הלכודים משו בסגנון אתם רוצים שנחלץ אתכם או אתם מוותרים? ראיתם כמה עלה למשלם המיסים "התענוג"? ש ע ר ו ר י ה !

למעלה