מה דעתכם?

נ ה ד ר !!!! ממש עושה לי טוב לקרוא ../images/Emo23.gif

כיף כיף כיף כיף!! כשפועלים מתוך שפע - מגיע הרבה שפע!!! אדיר!!! לומדת ממך אוהבת את נפלאה!

isaacm

New member
תודה לך, |אגוז|, שיתוף מרגש.

מיוחד לי לראות שוב ושוב את הנכונות של "תעשה את הדבר הנכון - המציאות תוביל את עצמה למחוזות המתאימים". טוב לי לזכור שאני לא צריך לתכנן את הצעדים של כל העולם אלא רק לשמור על הכבוד והמשמעות בצעדים שלי! כל השאר פשוט נגזר מזה. שוב תודה לך, נפלאת לי איציק

לפעול מתוך שפע

מדד שעוזר לי לפעמים לדעת איך לפעול, הוא לצאת מנקודת הנחה שאני כרגע מיליונרית. זה עושה בהירות פנימית. ואז לבדוק איך הייתי פועלת. למשל, במקרה זה - האם בתור מיליונרית, אני מאמנת גם את האבא או מפנה אותו לאדם אחר? מדד כזה מראה לי במהירות ובפשטות שאם אני מיליונרית, אני לא מאמנת גם את האבא ולא מסתבכת בכלל עם זה. האם זה עזר למישהו?

מיכל -

ואם לא היית מליונרית אלא מתפרנסת למחייתך ואולי אפילו במאמץ היית מאמנת את האב ? לפעול מתוך שפע פירושו לדעת לתת, לדעת לשחרר - גם כשאין לך (בפועל או בדמיון) ולסמוך שבמקום שבו אתה תשחרר - תקבל הרבה יותר. ענת

תשובה ../images/Emo13.gif

במצב הנתון: לא הייתי רוצה לאמן את האב. מכיוון אחר: כל השאלה מראש תיאורטית כי זאת יצירת מציאות של אדם אחר, ששואלים אותי אם הייתי ממשיכה את מה שקרה שם. כבר יש מצב נתון והשאלה אם הייתי לוקחת את המצב הזה לכיוון א' או לכיוון ב'. מראש לא הייתי יוצרת את כל המצב הזה במציאות שלי. התגובות של אחרים מושפעות מאיתנו. מאדם אחד יבקשו משהו שלא יבקשו מאדם אחר. לאדם אחד יגידו משהו שלא היו אומרים לאדם אחר. זה שיעור נהדר שמלא באהבה (אני לא צינית) שעוברת coco nut.

coco nut

New member
הציצי בהודעה שלי למעלה..

הוא אשר אמרת- קרה אותי ! וואלה..איך שהדברים עובדים ביקום..מדהים אוהבת את התשובות שלך ברורות, ענייניות וממוקדות תודה

Y A R A

New member
אפשר משהו לא קשור?

כשקראתי בפעם הראשונה את המשפט "הציצי בהודעה שלי למעלה" חשבתי שאת אומרת שהציצי שלך נמצא בהודעה למעלה....
סוג של מבוכה משעשעת עוברת עלי עכשיו. התלבטתי אם לכתוב את זה על גבי הפורום ובסוף החלטתי שכן, אנחנו שותפים לאורך כל הדרך, אז עד הסוף לפעמים. תודה שגרמת לי להצחיק את עצמי

למעלה