מה דעתכם ??

avi5199

New member
הצ'ימיצ'ורי נראה בסדר גמור, החשוב זה הטעם

ואיך זה נראה על הבשר..
 

krispina

New member
היי לך, הצימיצורי שלך לא נראה צי'מיצ'ורי כ"כ

בדר"כ התערבות סמיכה יותר ולא ממש מופרדת מהשמן זית. זה נראה עם המון המון שמן זית, ונראה שחסרים מרכיבים כלשהם, לא ברור מה. מה במתכון?
 

TAINTED SAINT

New member
זה היה נסיון להכין רוטב צ'ימיצ'ורי.../images/Emo201.gif

הנה המתכון של אל גאוצ'ו [מצורף קישור למטה],וקישור לבלוג של אריאלה פיקסלר אלון ממנו אני משאיל את התמונה להמחשה איך הרוטב אמור להראות. "רוטב צ'ימיצ'ורי מאת אל גאוצ'ו חומרים 1 חבילה פטרוזיליה 1 בצל קצוץ לקוביות קטנות 1 פלפל אדום או גמבה קצוצה 1 פלפל ירוק (לא חריף) קצוץ 1 כוס חומץ 2 כוסות מים רותחים עם כוס שמן רגיל 1 כפית אורגנו יבש 2 כפיות מלח חצי כפית פלפל לבן 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית שום כתוש טרי אופן ההכנה קוצצים דק את הפטרוזיליה ומערבבים עם שאר הירקות הקצוצים. מרתיחים את המים ושופכים על הירקות, מקררים את התערובת ומוסיפים את יתר התבלינים. המים הרותחים מאריכים את זמן השימוש ברוטב כשהוא מונח במקרר." לא נורא - כל אחד מאתנו טועה פה ושם.
 

TAINTED SAINT

New member
אם לא שמת לב - אני גבר.

יצא טעים מאוד לטעמם של ראשני קרפדות ? אם זה טעים לך אז הכל בסדר. ולפי מה שכתבת בפורום מתכונים החסרת כמה מהמרכיבים,כך שאני בספק אם הטעם אכן דומה לטעם שצריך להיות לרוטב צ'מצ'ורי. בכל מקרה - בתיאבון.
 
זה המתכון מהאתר של אל גאוצו

250 מ"ל חומץ בן יין 200 מ"ל שמן זית 200 מ"ל שמן סויה 1 כף שום קצוץ טרי 0.5 ק"ג פטרוזיליה קצוץ דק 1 כף שטוחה של אורגנו טרי 250 גרם בצל קצוץ דק 250 גרם פלפל אדום קצוץ דק כפית מלח מומסת בכוס מים חמים אופן ההכנה: 1. מניחים את כל הירקות הקצוצים בקערה. 2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב. 3. מאחסנים בכלי סגור עד לשימוש. חשוב - אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר ששהה במקרר שבוע ימים (מינימום 3 ימים). http://www.elgaucho.co.il/?p=24
 

noamm

New member
מה את מתרגשת מהם??

כתוב שהוא בן 46... 16 לא הייתי נותן לו על תגובות כאלו. אבל שוב פעם עזבי..פורום לכל "ראשון קרפדות" מותר להגיב. נראה לי המון שמן. לא צריך את המים, המים רק בשביל להמיס את המלח כדי שיתמוססו יותר בקלות. הכי חשוב הטעם! אם זה טעים לך...
 
תודה רבה על התמיכה

דיללתי את השמן ויצא טעים מאוד נכון אני לא אוהבת פלפל אדום ובצל.. אבל יצא טעים תודה נועם....
 

אליה ל

New member
נועם, כאשר את משנה מתכון הרי שהוא כבר לא

בדיוק מה שהוא אמור להיות. משמע - אם בצ'ימיצורי אמור להיות פלפל אדום ובצל הרי שמה שעשית זה לא בדיוק צ'ימיצ'ורי. בכל מקרה ולצורך הענין, מה שחשוב הוא שרוטב שהכנת טעים בעבורך. כעת לגבי הצ'ימיצ'ורי - כבר נתקלתי במתכונים ביתיים של צ'ימיצ'ורי שממש לא היה בהם פלפל אדום וכמו בהרבה מאכלים עממיים, לכל משפחה יש את המתכון המיוחד שלה לרוטב מסויים או לתבשיל מסויים. אז קבלי ח"ח והמשיכי הלאה לנסות ואל תרימי ידיים
 

Gaus

New member
היא יכולה לשנות כהוות נפשה בכמויות, וזה ישאר

צ'מצ'ורי. לתורה 70 פנים ולמתכון הרבה יותר.. צ'מצ'ורי זה שמן מתובל בעשבי תיבול, היא תשנה תכמת, תסיר ותוסיף לפי החיך שלה, כי היא זו שאוכלת, וזה ישאר צקמצ'ורי, כל עוד היא שמרה על הרעיון הכללי. אני חושב שנמאס לי מהשרשורי הזה, ואני מתחרט שהגבתי בו מלכתחילה. המסכנה רצתה לקבל קצת פידבקים, ויצא מזה דיון עמוק על פלוסופית הצ'מצ'ורי.
 
למעלה