מה דעתכם ??

TAINTED SAINT

New member
noamm ../images/Emo191.gif חביב... ../images/Emo18.gif

אתה צריך להיות מעט יותר מקורי כשאתה מנסה להתחיל עם גולשות... תחסוך לעצמך את הצרות שיגרמו לך התגובות הפוגעניות שלך שיורדות לרמה אישית ומעידות על כך שאתה בסך הכל עוד טרול שמחפש לעורר מהומה. עצתי לך היא שלא תנסה להיות גיבור גדול מאחורי המקלדת - "גיבורי מקלדת" במציאות מתגלים כיצורים אומללים המחפשים נואשות תשומת לב...
 

avi5199

New member
זה נראה בדיוק כמו צ'ימיצ'ורי באל גאוצ'ו

וכמו הצ'ימיצ'ורי שאני מכיר . לא צריך מים: שמן חומץ פטרוזיליה פלפל שום ותבלינים.
 

צלשף

New member
אני רוצה לחזק אותך מתמונות של המפגש השלישי

רק מלראות את מה שהעלו על המנגל. אני רוצה לומר לך שלא כולם מבינים מה הם אוכלים. ולראייה אני למשל שמתי לב את הכליות של הבקר העלתם על האש בלי לפתוח אותם ולשתוף את השתן שעובר דרכם ממש מעדן. בנוסף העלו על האש אשכי בקר בתוך כיס האשכים ממש מעדן.
 
../images/Emo243.gif מה העניין הזה עם ראשני קרפדות?

ובבקשה תמנעו מהשרשור הזה התדרדרות נוספת... תודה.
 

flutter girl

New member
דובשנית- מאמינה שיצא נהדר!! ../images/Emo6.gif

שאלתי מה זה לגבי השמן - אמרת שזה בכלל לא שמן אז שאלתי מה זה אם לא שמן... הבנתי כבר שזה צ'ימיצ'ורי.
 

avi5199

New member
לא שמים שמן זית אלא שמן קנולה

לשמן זית יש טעם שולט שלא מתאים לצ'ימיצ'ורי - לטעמי בכל אופן.
 

Gaus

New member
גם כאן אתה צודק, וגם לזה לא שמנו לב

עדיף שמן צמחי תעשייתי.
 

avi5199

New member
או שמן חמניות, תירס, סויה.. אבל לא שמן זית.

לשמן זית יש טעם שתלטן שפשוט לא מתאים לצ'ימיצ'ורי.
 

Gaus

New member
אני אומר לך מה בדיוק הבעיה שלך...

הצילום. כך, לאחר שזה עמד בצנצנת במקרר, כל הירק שקע, זה לא נראה מצטלם טוב... עזבי את עניין המרכיבים, צ'מצ'ורי זה בסה"כ שמן מתובל, וכל אחד ישים פנימה את הטעמים והעשבים שהוא אוהב... אילו היית מצלמת את זה בקערה יפה, עם תאורה מתאימה, לאחר ערבוב קל, כך שהירק מפוזר בצורה שווה, זה היה נראה הרבה יותר טוב. חוצ'מזה כולה שמן מתובל, למה צריך לשתף את כל העולם ואישתו?.. תהני :)
 

Gaus

New member
בודאי, אבל הייתי מצפה ליותר תוכן מתמונה...

אבל מי אני שאעביר ביקורת... אילו הייתי מעלה תמונה של תוצר שלי, אני הייתי מרחיב אודותיו, מרכיבים, לפחות כותרת... בגדול חבל שברחת להתיחס לשורה אחת מסוימת מכל התגובה שלי, שהייתה מפרגנת בסה"כ.. חג שמח.
 

avi5199

New member
תמונה של צ'ימיצ'ורי צריכה להראות בדיוק כך

זה לא צילום של חתיכה בביקיני, ולא של פרח, זה צילום של צנצנת צ'ימיצ'ורי...
 

צלשף

New member
ל Gaus לא על כל דבר אתה צריך להגיב

גם אם אתה לא מבין. אתה משחיז סכינים בלירה. לא מצפה לתגובה שלך ועדיף אם רק תיקרא מה שכותבים בלי להגיב.
 

Gaus

New member
חח הנה הגאון, הבשר שלך לא צריך הנשמה?...

אייזה חסר חיים, מה קרה, לא הסכימו איתך, חיכית להתנגח... אייזה חוכמת חיים, אלוהים.. אני אגיב איפה שאני רוצה, ואגיד את דעתי המלומדת, או לא, לבחירתך, זכותך להתעלם, אשמח אם גם תבחר לא תגיב, או להתנשא כמו שאתה אוהב.. (למרות שאני באמת מתקשה להבין על מה) בכל אופן, עשיתי מאמץ, ומצאתי קישור שיסביר לך למה לא כדאי להשאיר בשר חשוף במקרר: תהנה. <אגב, איך אתה קור לשרשור הזה?> חחחח עזוב, גם אם שוב פעם שלשלת מילולית,אני אכבד זאת, צורך זה צורך.
 

TAINTED SAINT

New member
מצורפת תמונה של צ'ימיצ'ורי שהכנתי שלשום בערב.

הוא שילוב בין המתכון של אריאלה ובין המתכון של אל-גאוצ'ו. הלך נהדר עם קבב רומני תוצרת בית,שיפודי לבבות עוף וחתיכות חזה הודו וכנפי עוף... מבחינתי נראה לי שהיה מכובד יותר אם היו מודים בכך שהפורום הזה מת בלי מאסטר סתיו,bigjack,מוטי בראון ושאר הכותבים הרציניים שכתבו כאן בעבר והיו סוגרים אותו. מצטער Tumor Suppressor - שום דבר אישי,אבל כך לא אמור פורום להראות ולהתנהל.
ואם את שואלת,אז כן,אני מנהל בהתנדבות כבר כמה שנים טובות אתר [לא בתחום האוכל] ובו חברים כ 4,000 גולשים ואני מחווה את חוות דעתי על המתרחש כאן לאחרונה לאור הנסיון והידע שיש לי בניהול.
 
למעלה