לטוב ולרע, הוא היה אייקון מוסיקלי ששינה במידה רבה את פני המוסיקה הישראלית. את זה אי-אפשר לקחת לו רק בגלל שהיה פחות מוצלח בחייו הפרטיים כאדם.מה היה תרבותי בזוהר ארגוב?!
לטוב ולרע, הוא היה אייקון מוסיקלי ששינה במידה רבה את פני המוסיקה הישראלית. את זה אי-אפשר לקחת לו רק בגלל שהיה פחות מוצלח בחייו הפרטיים כאדם.מה היה תרבותי בזוהר ארגוב?!
יפה לו, שילמדו בבית הספר למוזיקה את תורמתו לתרבות המוסיקה.לטוב ולרע, הוא היה אייקון מוסיקלי ששינה במידה רבה את פני המוסיקה הישראלית. את זה אי-אפשר לקחת לו רק בגלל שהיה פחות מוצלח בחייו הפרטיים כאדם.
הזוי.אני בעד. איך שלא נהפוך את זה, מדובר באייקון תרבותי בתקופתו/דורו. אחד ששינה את פני המוסיקה הישראלית באותה תקופה, אולי לדורות, והשפיע על מאות אלפי אנשים (לטובה) עם המוסיקה שלו.
אז נכון, היו גם צדדים פחות יפים בחייו. אבל האחד לא מאיין את השני בעיני. אני לא קורא לרחוב על שמו בגלל שאני רוצה שילדיי ייקחו דוגמה ממנו בכל דבר ועניין, אלא כפי שנאמר כאן למעלה, בגלל לצורך זכרון תרבותי-קבוצתי.
לגבי השאלה מה אסביר לילדי, ראשית אסביר להם מדוע הוא נבחר לקבל רחוב. זה כאמור, קשור להיותו אייקון תרבותי-מוסיקלי ולא לשום דבר אחר. אם נרחיב את השיחה, בהחלט אסביר להם גם את צדדיו הפחות יפים ונדבר עליהם, תוך שננסה ללמוד מהם ולהפיק לקחים.
לא שמעת ממני מילת תמיכה בהחרמת אייל גולן.הזוי.
אייל גולן לא נאשם בדבר.
ומחמרים איתו מחרימים אותו,
1. הוא בכלל תימני... ולמה תימני צריך שיקראו רחוב על שמו ?יש כמה סיבות טובות שלא ליקרא ככר ברמלה ע"ש זוהר ארגוב
מתווכחים על שטויות.יש הצעה ברמלה לקרוא לרחוב על שם זהר ארגוב והדבר מעורר וויכוח גדול
אגיד שהרחוב לא או כן נקרא על שמו לא בגלל שהיה "זמר קסטות" או "זמר של קהל מסויים" כשהכוונה ברורה באיזה קהל מדוברהסרוב מגיע מהמקום שזה לא ראוי שרחוב יקרא על שם אדם עם עבר לא מפואר כמו שלו, אנס, ישב בכלא על אונס, סמים קשים, כשתסביר לילד על שם מי נקרא רחוב זוהר ארגוב מה תאמר על חייו של זוהר ארגוב?
אני בהחלט מסכים איתך שחלק מן הגולשים כאן מתנגדים לקריאת רחוב על שמו מפאת מוצאו המזרחי - אך את זאת הם מסתירים עמוק בסתר ליבם.....הגזענים.הסרוב מגיע מהמקום שזה לא ראוי שרחוב יקרא על שם אדם עם עבר לא מפואר כמו שלו, אנס, ישב בכלא על אונס, סמים קשים, כשתסביר לילד על שם מי נקרא רחוב זוהר ארגוב מה תאמר על חייו של זוהר ארגוב?
וואלה אחי , לא מסכים איתך במקרה זה.זמר קסטות ששר לקהל מסויים??
כאלה שעל העצים אולי? אוכלים בננות?
אני בטוח שהסרוב בא רק בגלל גזענות
תהייה, האם יש רחוב בארה"ב על שם אלביס אהרון פרסלי?וואלה אחי , לא מסכים איתך במקרה זה.
למיטב ידיעתי ארגוב היה נרקומן אשר תחום הפלילים לא היה זר לו.
אני שונא גזענות וגזענים וחלק מהגולשים כאן הם ארכי גזענים אבל במקרה זה אין ספק שלא הייתי תומך בקריאת רחוב על שמו.
ריקי, את מה זה שרוטה...1. הוא בכלל תימני... ולמה תימני צריך שיקראו רחוב על שמו ?
2. הוא היה זמר מזרחי... והאשכנזים בכלל לא קנו את הקלטות שלו.
3. הוא לא אשכנזי בכלל ולא אשכנזי למה לקרא על שמם רחובות???
4. אני הייתי קוראת את שם הרחוב ברמלה - יצחק רבין - לא מגיע לא?
5. למה זוהר ארגוב ולא נגיד - שמעון פרס??? מה שמעון פרס לא ז"ל???
6. הוא תימני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.