מה דעתכם?

comicsgirl

New member
וואו!!!

זה שלך? אתה ממש מוכשר! (ד"א- לכל מי שמתנגד לפרסום ציורים- עכשיו אתם מרוצים?!) לא בדיוק קראתי הכל אבל זה נראה מדהים! איך קוראים לזה?

moshikgulst

New member
קודם כל תודה רבה רבה :)

זה אכן חומר שלי. זו עבודה שהתחלתי לצייר לפני הגיוס (לפני 3 שנים בערך), ללא שם.. הציור והאינק שלי,והסיפור והתסריט מאת חבר טוב. אני באמת מתכוון לפרסם את החומר איפושהוא, רק שאין לי מושג עדיין איפה...

comicsgirl

New member
אם...

בא לך לפרסם את זה באיזה עיתון נוער אז תפנה לראש1 -הם מחפשים עכשיו מישהו שיעשה להם קומיקס (הם גם מחפשים מאייר לעיתון- ואני מקווה להכנס לתפקיד בקרוב! תחזיקו לי אצבעות! :) ) חוץ מזה זה ממש שווה! אולי תדבר עם אביב אור וערן אביאני הם יכולים לעזור לך בקטע של הפירסום...

moshikgulst

New member
וואלה למה לא...

יש לך במקרה ת´כתובת של מערכת ראש 1? אני אשלח להם דוגמאות בימים הקרובים. הבעיה שלי היא שאני לא סובל ת´עיתונים הרדודים האלה ולא יודע אם אני אוכל לכתוב סידרה שתתאים לעיתון כזה. חוץ מזה אני לא כזה מת על כתיבה ויותר מתעניין בצד הגראפי (כמו שראית..) אז אם את מכירה מישהו שירצה לשתף פעולה בנושא...

comicsgirl

New member
אז ככה

בקשר לראש1- לא נורא שאתה לא מת על העיתונים האלה זה בכל זאת עבודה ואתה עושה משהו שאתה נהנה ממנו! אתה יכול לשלוח סקיצות של קומיקסים לדן פאר- העורך של ראש1 בכתובת :[email protected] בקשר לכתיבה- אתה יכול למצוא לך כאן מישהו בפורום (רמז: moi!
) שיעזור לך. בכל אופן: המון המון

moshikgulst

New member
אז ככה2

ממש אהבתי את הגישה התומכת. באמת תודה!
בקשר לראש 1: אני שולח ברגעים אלו מייל לעורך... בקשר לכתיבה: אני ממש אשמח לשתף איתך פעולה (ז´תומרת אם אנחנו באותו ראש של קומיקס, הרי אני לא ממש מכיר ויודע מה את אוהבת לעשות ואיך את עושה את זה...) אשמח אם תשלחי לי איזו הודעה ברשר לרעיונות שיש לך, וגם עבודות שעשית. אני ממש אשמח לראות.

HackMachine

New member
היי

ניסיתי גם לשלוח לו דוא"ל אבל זה החזיר לי שהדוא"ל לא הגיע ליעד שלו...
את בטוחה שזאת הכתובת? .. הייתי באמת רוצה לנסות.

comicsgirl

New member
מיליון אחוז!

הרגע בדקתי שוב, זאת באמת הכתובת! אתה יודע מה, חכה שניה אני אבדוק עוד פעם.............. כן, זאת הכתובת... אבל אולי תנסה ככה: [email protected]

HackMachine

New member
אוף שיט!

זה עדיין מחזיר לי את אותה הודעה.. אני ינסה לשלוח דרך דוא"ל אחר שלי.. אולי זה יעבוד

comicsgirl

New member
כנראה...

יש להם בעיה! (תאמין לי- זה קורה המווון!) מקסימום- תשלח את המייל אלי ([email protected]) ואני אשלח את זה אליו (בתקווה שאצלי זה כן יעבוד...). שיהיה לכוווולכם סופ"ש רגוע ושבת שלום!

*GormE*

New member
הטקסט לא נשמע לי משהו

הוא לא מעביר דבר מלבד העלילה, והוא חוזר על עצמו מאוד אהבתי את הטירה ובעצם הכל עד הקלוז אפ של ה"נער"

moshikgulst

New member
מכון...

הנער יצא לי לי משהו.... היי! עשיתי את זה לפני 3 שנים, אז קצת התחשבות...

chatenoire

New member
אהבתי את האמנות

הפאנל הראשון במיוחד - הטירה מצוירת נהדר והסצנה מושחרת בדיוק במידה בשביל להשרות אוירה ועדיין לא לחנוק את הציור. הטקסט היה קצת בעייתי. לדעתי קומיקס הוא אמנות בה הציור משלים את המילים והמילים משלימות את הסיפור - אף אחד מהם לא יעבוד בלי השני. כאן הציורים, עד כמה שהם מרשימים מבחינת טכניקה, פשוט מיותרים: המילים מעבירות את כל הסיפור, התחושה והאוירה, והציורים כאילו נדחפים בכוח. נסה למצוא את האיזון בין הטקסט לציור, כך שאף אחד מהם לא ייתן את כל התמונה וביחד הם יספרו את הסיפור וייצרו בדיוק את התחושה שאתה מחפש.

moshikgulst

New member
אז ככה...

אביב היקרה. קודם כל, תודה על המחמאות בקשר לאמנות. הטקסט לא שלי ועבדתי לפי תסריט מוכן של חבר שלי אז... בקשר למה שאת חושבת שקומיקס אמור להיות: קומיקס אמור להיות מה שרוצים ממנו, והוא לא מוגדר ע"י פרמטרים קבועים אלא האומן מגדיר אותו. הוא יכול להיות שילוב הרמונלי של טקסט וציור אך הוא יכול להיות למשל גם ללא מילים (במקרה אני עובד בימים אלה על קטע כזה). במקרה הזה ההשראה שלי הייתה הנסיך וליאנט וציוריו של פוסטר שהיו מעין המשך/ איור לטקסט הכתוב, בדומה ל"קומיקסים" הקדומים שהיו שתקופת ימי הביניים. לא רציתי וגם לא יהיו בהמשך הקומיקס "בועות" או מאפיינים מודרנים כביכול של קומיקס (זבנג, טראח וכו´). במקרה הזה בחרתי בצורה הכי שמרנית של הקומיקס...

*GormE*

New member
טקסטים

(וזה כל מי שהעלה הפקה יודע) תמיד ניתנים לשינוי, עיבוד ופרשנות אפילו אם זה חבר שלך, אתה חייב לתרגם את זה בדרך שלך או שזה לא ילך טוב עם מה שלך יש להגיד

למעלה