מה דעתכם?

yonabarak

New member
מסכים

תסריט הוא רק בסיס לשינויים, הוא סיפור שמיועד להעברה במדיום אחר, והבמאי עושה בו שימוש חופשי כדי לתרגם את הסיפור למדיום שבו הוא עובד. זה נכון שיש כל מיני סוגים של קומיקס, אבל כשאני בא לשפוט את הדוגמא שלך לגופה, בלי קשר לז´אנרים, הכפילות היא פשוט מיותרת -אתה מספר את הסיפור פעמיים. האמנות טובה, ומספרת את הסיפור לבד. הטקסט צריך להופיע רק אם הוא מעביר מידע נוסף על זה שמועבר בתמונה, או הולך בנתיב אחר לגמרי, כלומר מספר סיפור מקביל. לדוגמא: הציורים מספרים על הסערה המתחוללת בחוץ, והטקסט מספר על הסערה שמתחוללת בנפשו של הגיבור.

Supermans girl

New member
הרקע בנוי בצורה טובה, יפה

יש הרבה אקספוזיציה, וזה טוב. הערה קטנה- נראה לי שאתה טוב יותר בלצייר קטן מאשר גדול, אי לכך ובהתאם לזאת, אולי כדאי שתמנע מציורי קלוז-אפ (למרות שגם אותם אתה מבצע בהצלחה, אבל עם זאת- פחות טוב מציורים מרוחקים יותר, לדעתי האישית)- הציור הימני התחתון, למשל, נראה בעין בלתי מזוינת מקצועי יותר מהשמאלי אליו. דניאל.

The Crusader

New member
אל תדאג...

אני היחידי כאן נראה לי שחשב שאתה בן ^_^ איך הגיעו לזה שאתה בת? כלומר הכינוי שלך זה.....מושיק! חחחחח טוב נו.. אאהה....כן...את הציורים התחתונים לא אהבתי....יפים אבל לא אהבתי... הציור הגדול של הטירה....מדהים!!!!!!!!!!!!!

למעלה