עכשיו תורי ../images/Emo101.gif
קוראים לי שלומית (אבל כולם קוראים לי שלוּמָה). אני גרה ברחוב ז´בוטינסקי, באיזור הישן ולומדת בשייבר (י"א). גולשת בים (גולשת טריה למדי) וגולשת באינטרנט (גולשת ותיקה למדי).. אממ אני חולה על מחשבים..
נראה לי נולדתי לתוך מחשב וכנראה אני גם אמות בו.. אם כבר הוזכר מוות אני מתנדבת במד"א (מה- לא ידעתם?!). על זה אני אוכל לדבר שעות.. חבל לכם על הזמן אילו חוויות יש שם..
טוב- ממשיכה.. אני חולה על מוזיקה ישנה, שנות ה-60,70,80 (כל המוזיקה מאסקימו לימון, כמה של אלוויס, שירים ישנים בסגנון של ג´ורג´ מייקל- Never Gone A Dance Again Hello של ליונל ריצ´י.. ועוד רבים טובים אחרים.. בזמנו (שנה שעברה) רקדתי הרבה סלסה בצרעה אבל לצערי זה נסגר אז לא ממש יוצא לרקוד את זה.. בהמשך למוזיקה- אוהבת גם מוזיקת דאנס לא כבדה, ושירים עבריים- פה ושם, לא של מישהו ספציפי.. (יווו זה ניהיה ארוךךךך) אני חולה על הסדרה "הכי גאים שיש", "מכושפות", "אי.אר", "משמרת שלישית", "חברים" וןעוד.. וחושבת שהסדרות של פעם הכי הכי יפות! (מי שזוכר: "הכל נשאר במשפחה" עם אידית וארצקי בנץ´, "תהילה", "נישואים פלוס", "שלושה בדירה אחת", "לואיס וקלארק", אם מישהו זוכר- "זורו" שהיה משודר בערוץ 11 לפני יותר מ-10 שנים בשבת בבוקר.. לפני "נשים קטנות".. יווו אני מפליגה עם השטויות שלי...) כמובן שיש עוד הרבה אבל פס הגרירה בצד שמאל של המסך מתחיל להדאיג אותי קצת..
אני חולה על סרטי פעולה (במיוחד עם השחקן הוא ואן דאם..) סרט אהוב עליי בקטגוריה זאת- "חייל אמריקאי" אבל הראשון.. יוו ממש סרט מגניב! וגם "טנגו וקאש" סרט עח רמה.. לא מורידה מערכו המוגבר של הזאנר הקומדי- תמיד כשמשעמם צריל לראות סרט כזה! (מי שראה- "רובין הוד גברים בגטקעס" ) לשם הקיצור אני אומר שאני אוהבת גם סרטי אימה ומתח..
(חסכתי עוד כמה שורות..) מה עוד...? אמממ אני מניחה שזהו (לעת עתה..) אני יודעת שקצת נסחפתי אבל תראו- קר בחדר עבודה של אבא שלי והמחשב שלי עשה עליי חרם- לא מקשיב לי כבר כמה שעות.. אז הייתי צריכה לאמץ קצת את האצבעות...