מה דעתכם.....?

faith2

New member
מה דעתכם.....?

על שרשור היכרויות??......... נא להוסיף, תאריך יומהולדת
.......ולרשום הכל אבל ה-כ-ל!!!!

faith2

New member
שרשור הכרויות...

כל אחד יספר על עצמו..........שנכיר אחד את השני טוף יותר
ומי שמעוניין להוסיף תאריך יומהולדת...(שיופיע בארועים).....

General Zod

New member
רעיון מעולה!

אבל אף פעם לא השתתפתי בדבר כזה אז עדיף שמישהו אחר יתחיל ואני ימשיך אחריו.

faith2

New member
אז אמממ....אממ..מישהו מתחיל?

חחח.............שונאת להיות ראשונה!

דן צ

New member
יאללה, אני אתחיל

אני דן בן 31 תושב בית שמש גבעת שרת (יקותיאל אדם מי שמתעקש). מתגורר בבית שמש כחצי שנה לאחר העדרות של 10 שנים. נמצא בין עבודות וגם כתב של העיתון המקומי "תמורה". מה עוד? אוהב לקנות בסופר הצלחה (אחלה של מקום ואחלה של קליינטים) אם הייתי יכול הייתי קונה את כל המוצרים במתחם "ביג", מנהל בתפוז 2 פורומים = "נפגעי פעולות האיבה" ו"מומלצים בתפוז". וזהו......יש שאלות?
אהה , יש לי רכב פיג´ו אדום 306 עם מכה בכנף שמאל , אז מי שנתקל ידע שזה אני (מת על הרכב שלי).

General Zod

New member
אני ממשיך - יהודה רוזיליו

סיימתי י´ב שנה שעברה, בוגר שייבר (מחזור ל´ד, מחזור לדורות!) לומד במכללת אורט י´ג (בתקווה לי´ד) בן 18 גר ברחוב החלוצים. אני עושה שיעורים פרטיים לכל הגילאים, מלמד בבית ספר שייבר (החטיבה), מלמד גם בברנקו וייס (גם חטיבה). אני אוהב לצאת למועדונים לגלוש באינטרנט לקרוא קומיקס לשבת במוקטעה של ליאור פלט להתווכח עם גיא גוזלן ולאכול אגוזים עם חגי מרון. אני נוהג בסובארו אימפרזה כחולה (יש שתיים בבית שמש אז אם אתה רואים חמישים אחוז שזה אני
). אני אוהב את כל סוגי המוזיקה (בעיקר היפ-הופ ומזרחית, כן כן אני יודע שזה לא קשור). זהו!

faith2

New member
אני?

טוף!! שם: רותם (עדיף פיית´ עדיף פיית´). גרה בגבעה, לומדת בתיכון שייבר, אממממ.......אוהבת לגלוש- גם על גלים וגם על המקלדת בבית, אוהבת מוזיקת פופ?!- כן אני יודעת שקשה לעכל....וכמובן שירים שקטים...ולא לשכוח סוגדת לשירים מסדרות!, כינוי
......מה עוד?................ווואלה לא יודעת! חחח...יצא מבולגן

faith2

New member
אה! ומשהו חשוב!

ציטוט נבחר אבל סתכל איך אתה נראה?!

SurfinGirl

New member
יוו כמה רשמתי..../images/Emo9.gif

אני קצת מתביישת... ציצים גדולים- סופם ליפול. (זה הציטוט שלי) או- יהורם גאון אבל אריק- אינשטיין

SurfinGirl

New member
עכשיו תורי ../images/Emo101.gif

קוראים לי שלומית (אבל כולם קוראים לי שלוּמָה). אני גרה ברחוב ז´בוטינסקי, באיזור הישן ולומדת בשייבר (י"א). גולשת בים (גולשת טריה למדי) וגולשת באינטרנט (גולשת ותיקה למדי).. אממ אני חולה על מחשבים..
נראה לי נולדתי לתוך מחשב וכנראה אני גם אמות בו.. אם כבר הוזכר מוות אני מתנדבת במד"א (מה- לא ידעתם?!). על זה אני אוכל לדבר שעות.. חבל לכם על הזמן אילו חוויות יש שם..
טוב- ממשיכה.. אני חולה על מוזיקה ישנה, שנות ה-60,70,80 (כל המוזיקה מאסקימו לימון, כמה של אלוויס, שירים ישנים בסגנון של ג´ורג´ מייקל- Never Gone A Dance Again Hello של ליונל ריצ´י.. ועוד רבים טובים אחרים.. בזמנו (שנה שעברה) רקדתי הרבה סלסה בצרעה אבל לצערי זה נסגר אז לא ממש יוצא לרקוד את זה.. בהמשך למוזיקה- אוהבת גם מוזיקת דאנס לא כבדה, ושירים עבריים- פה ושם, לא של מישהו ספציפי.. (יווו זה ניהיה ארוךךךך) אני חולה על הסדרה "הכי גאים שיש", "מכושפות", "אי.אר", "משמרת שלישית", "חברים" וןעוד.. וחושבת שהסדרות של פעם הכי הכי יפות! (מי שזוכר: "הכל נשאר במשפחה" עם אידית וארצקי בנץ´, "תהילה", "נישואים פלוס", "שלושה בדירה אחת", "לואיס וקלארק", אם מישהו זוכר- "זורו" שהיה משודר בערוץ 11 לפני יותר מ-10 שנים בשבת בבוקר.. לפני "נשים קטנות".. יווו אני מפליגה עם השטויות שלי...) כמובן שיש עוד הרבה אבל פס הגרירה בצד שמאל של המסך מתחיל להדאיג אותי קצת..
אני חולה על סרטי פעולה (במיוחד עם השחקן הוא ואן דאם..) סרט אהוב עליי בקטגוריה זאת- "חייל אמריקאי" אבל הראשון.. יוו ממש סרט מגניב! וגם "טנגו וקאש" סרט עח רמה.. לא מורידה מערכו המוגבר של הזאנר הקומדי- תמיד כשמשעמם צריל לראות סרט כזה! (מי שראה- "רובין הוד גברים בגטקעס" ) לשם הקיצור אני אומר שאני אוהבת גם סרטי אימה ומתח..
(חסכתי עוד כמה שורות..) מה עוד...? אמממ אני מניחה שזהו (לעת עתה..) אני יודעת שקצת נסחפתי אבל תראו- קר בחדר עבודה של אבא שלי והמחשב שלי עשה עליי חרם- לא מקשיב לי כבר כמה שעות.. אז הייתי צריכה לאמץ קצת את האצבעות...

SurfinGirl

New member
יו כמה טעויות..

hello- של ליונל ריצ´י never gone a dance again- של ג´ורג´ מייקל אידית ואר´י בנץ´ (או איך שלא יהיה שם המשפחה שלהם) דרך אגב- שרושמים את ההודעה- פס הגרירה הוא בצד שמאל לא ימין כמו שכאשר קוראים אותה בפורום.. :) עם-אם עח=על (זה לפי סדר הקריאה של ההודעה..)

faith2

New member
אם נסחפת...

אז בא גם לי!!
סרטים אהובים!....כאילו דההההה....סטיגמטה!, אממ...רוחות של תשוקה
, לא לשכוח את צעקה- שבראשם צעקה 1!, מה עוד?....
סדרות אהובות!...הכי גאים שיש!!, מכושפות, השבט.....וזינה!...כן כן זינה מה הבעיה????!!!...אני עדיין באבל!...מה עוד?......אמממ....המיני סידרה "ישו"!...
שחקנים אהובים:....ייאלה אם נסחפים עד הסוף לא?....כיילב רוב ומריל!, לוסי לולס, קווין טוד סמית´
, ברוס וויליס, אמממ...זהו נראה לי.
שיר: The Dream Must Stay Alive
:מאכל אהוב: כל מה שמוגש על הצלחת, ובאריזות נחמדות.
:דבר שנוא.............אממממ.....צביעות ולקקנות....*שיעור* ע...*שיעול*... טוב חלאס אני מגיעה למצב של מריחה.......................

General Zod

New member
לא נסחפתם קצת?!

מילא כל אחד כותב על עצמו, אבל למה לכתוב סיכום בהיסטוריה??

faith2

New member
ואם מדברים על סיכום בהיסטוריה....

אז אני גאה להציג פרק מהסיכום של יוסי פלומבו...... במחשבה שניה אין לי כוח
...........

SurfinGirl

New member
רותו´ש..

סיכום משיעור של יוסי פלומבו יגרום לכולם לעזוב את הפורום... לא?

anava1

New member
טוב גם אני....../images/Emo13.gif

בלעע...נראה לכם שיום שבת בבוקר אני יוציא כ"כ הרבה אנרגיה מהאצבעות בשביל שכמה אנשים מבית שמש יקראו..? לא תודה..
אז אני יספר רק ש...אני ענווה, בת 16.5 או כמו ששלומה אומרת 16.9 (שיהיה...בפורים 17)
אה, כולנו בכיתה של טובה הטובה...שנה שעברה טעמנו מנסיונו של פלומבו הנודע (או יותר נכון- "הרחנו"..) סתאאאם...רק חסר שמישהו מהמורים ייכנס לפה... וקיצר- בקשר לסרטים, מוזיקה, סדרות- אני אוהבת- כמעט הכל (מוזיקה בערך כמו שלומה, במיוחד את השיר של ג´ורג´ מייקל <חולה עליווו> never gonna dance again)ואני מתה על coolio ועל השיר שלו מ"סיכון מחושב" gangstas paradise
) וחולה על סרטים מפחידים ו..מצמררים,קומדיה, ובעיקרון הכל חוץ מ"שוקולד" שזה הסרט הדפוק היחיד שראיתי בחיים...(בעצם נרדמתי לפניי האמצע אבל לא משנה..) ו....זייהו...:)) לא עולה לי כלום..... אה עוד משהו-הצלחתי לעמוד על הגלשן פעמיים!
חח..סורי הייתי חייבת להגיד משהו בקשר לגלישה (למה מה קרה ששלומה היחידה שתדבר!)
טוב לא עולה לי עוד משהו מיוחד... נראה לי רק מהסיכום של שלומית-הפורום עבר לדף ה-5
יאללה בה בייי בית שמשים!:)

ואני...

שם: אמיתי טויטו. תפקיד מציאותי: תלמיד י"ג באורט (לומד עם General Zod...למדתי עם חתול תעלול חוזר ועם ליאור פלט/קלט שאני לא יודע אם הוא רשום בפורום הזה...). תפקיד וירטואלי: מנהל פורום MTV מספר 150 בממיר התפוזי שלכם. תפקיד עתידי: סופר/במאי/שחקן/תסריטאי/יזם (יש לי תוכנית לכל זה...ומי כמו יהודה יודע...). תחביבים: (הבטחתי לעצמי שאני לא אגיד מחשב ואינטרנט) TV, סרטים (מאטריקס שולתתתתת!!!1), לכתוב את הספר שלי (עוד תשמעו עליו...) לשבת ברייסים (סתתתתתתתם!), לצחוק על עובדי מקדונלדס (על אחד בפרט...), לצחוק עם אוהדי הפועל (על אחד בפרט...). טוב חלס...את האמת שאין לי תחביבים אמיתיים...אני כל היום יושב מול המחשב/אינטרנט שלי וכותב בפורומים (חברים שלי אף פעם לא מזמינים אותי לצאת איתם
). אני...לא נוהג על כלום (קיבינימט אני חייב להוציא רשיון כבר!!!) אז אם תזהו את הבאטמוביל ברחבי בית שמש...כדי שתפנו ליעוץ פסיכיאטרי כי אתם מתחילים להזות. מוזיקה אהובה? מה שטוב (נמנע ממזרחית...אמרתי נמנע! זה לא אומר שאני לא שומע לפעמים...) ובעיקר קרייג דייויד. עכשיו אני יודע שאני גם כתבתי סיכום (געגועים לפלומבו...
) אבל שלי לפחות מצחיק ומעביר את הזמן בכיף (בנות...לתשומת ליבכן). תודה וכל טוב.

למעלה