מה דעתכם.....?

anava1

New member
אוייי....

כיתה י"ג וכותב שולת עם ת´!! מה נסגר איתךךךך... שולת=שולט (סורי הייתי חייבת!) עימכם הסליחה...
חיחיחח....

D S L

New member
הנה בא תורי

אוקיי אז קוראים לי אמיר, אני לומד בברקנו וויס כיתה יא´ נוהג על כל מיני משחקים במחשב...... אני נמצא בצופי בית שמש(שבט שורק שולט!!!), דרך אגב אני ממליץ לכולם לבוא לראות להתעניין ולהצטרף....... אוקיי, אז אני ממש מכור לאינטרנט אני שומע כמעט כל היום מוזיקה, ויש לי מוזיקה ספציפית, אני חולה על רוק עברי..... ואחד הדברים שאני הכי אוהב אבל אין לי הרבה זמן לזה, זה לישון, אני ממש אוהב לישון..... אןקיי זהו בינתיים, אם אני אזכר במשהו נוסף אני ארשון לכם........ בזאת תם טקס כתיבת תחביביי

רואים שאת חדשה...

ממתי את בפורומים של תפוז? לא מזמן נכון?
דבר ראשון, אם היית מכירה אותי היית יודעת שהדבר האחרון שצריך להעיר לי זה על שגיאות כתיב. דבר שני, מישהו אי שם בפורומים כתב את זה פעם אחת (שולט עם הרבה ת´ בסוף + כמה סימני קריאה ולא לשכוח את ה-1 לסיום) ומאז זה תפס...כדאי שתכירי את זה כי הביטוי הזה שלותתתת!!!1

anava1

New member
לאאא....

אז אם אתה היית מכיר אותי היית יודע שגם אותי לא מתקנים בשגיעות כתיב (סתם...*שגיאות..)
ובגלל זה עשיתי "צומת" במרחאות כי זה הפך אצלי ל....הרגל (או בהשפעת סוצ´- לנורמה..)
(מרחאות זה עם ח´ או כ´...? פתאום זה נראה לי מוזר...)

אני יודע...זה היה בצחוקות ../images/Emo13.gif

וכותבים מרכאות (רגע...מה נהייה איתי?! ממתי נהפכתי למורה ללשון. גאד דמט! אני סוגר את הדיון בנינו...זה מתחיל להפחיד אותי)

General Zod

New member
כמה הערות.......

ליאור רשום כ: הדג נחש. ומזאת אומרת חברים שלי לא מזמינים אותי לצאת איתם?! אולי שאר החברים שלך אף פעם לא מתקשרים אבל אני תמיד מודיע לך!! (כשאני זוכר
). ומוזיקה מיזרחית אתה באמת שומע לפעמים (כשאני מסיע אותך
).

שמענו שמענו...

בגלל זה השיחה האחרונה שהתקבלה לי בפלאפון היא מלפני שבועיים
(למעשה היא מלפני שעה...שפר התקשר אבל זה לא נחשב).

SurfinGirl

New member
אל תריבו...

תנו חיבוק.. ונשיקה.. (אפשר ברצון להיסחף..) ותודיעו לי איך היה..
(אם לא הספקתם להכיר- שלומית, חולה על הומואים).

SurfinGirl

New member
ודרך אגב..

אם בא לכם לעצבן את אמיר (שפר) או את אופיר (אלבז) תרמזו שהם הומואים.. לי זה תמיד מצליח...
אני יודעת, אני יודעת- מגעיל מצידי אבל.. צריך איכשהו לשעשע את עצמי, לא?

יופי שלומית ../images/Emo3.gif

היית חייבת להרוס? אני ויודה רבים, נהנים (אני הכי אוהב בעולם לרדת על יודה!) ואת נדחפת והורסת. עוד פעם אחת ושירזי אצלך בסלון מטיפה לך מוסר. אנחנו לא רוצים שזה יקרה לנו נכון? (למחזור ל"ד יש קשרים...אז תזהרי)

anava1

New member
אגב...

קצת לא קשור כרגע אבל...אם אתם ממחזור שעבר אתם בטח מכירים את ירון אזולאי נכון? אז...(אויי קצת לא נעים לי) אם אני ישים תמונה שלו תוכלו להגיד לי אם זה באמת הוא..??? כי תאמת לא נראה לי הגיוני שזה הוא בהתחלה...אבל כבר אי אפשר לדעת...:)

SurfinGirl

New member
נבי...

זה הוא... עזבי- גם קארין אמרה לי שזה הוא.... ות´אמת- אחרי מבט ממושך (מאוד) זה באמת דומה לו (מקרוב..)

SurfinGirl

New member
תראה.. תשמע...

מ י ל א אם היית מאיים שיוסי פלומבו יתייצב אצלי אולי היה עובר בי רעד קל לנוכח המחשבה שאני אצטרך לאוורר את הבית במשך שבוע... אבל שיראזי? עם כל הכבוד למורה המדהימה הזו- היא סתם משחקת אותה קשוחה.. חבל לכם על הזמן איזה צחוקים הלכו בכיתה שלנו...
אבל- עכשיו אני יודעת שאתה אוהב לרדת על יודה (מה פירוש השם?!?! זה אמור להיות יהודה או מה?!) אז פעם הבאה אני לא אדחף! נה!

למעלה