מה דעתכם

לאצה ../images/Emo3.gif

סמייייי חופשיייייי... פשוט הוא נורמלי... יה יה יה (לא יודעת מה הקשר)

shookit

New member
מסה לא רוצה?? ילדה אל תשגעי אותי!

פותח דלת בורח החוצה, והיא בחדר עוד לא לבושה?

shookit

New member
כבר כמה ימים אני במצב איום!

אני כל הזמן נזכרר כל הזמן נזכר שיש לך עתיד.

RozwareZ

New member
יש לך עתיד איתו...

הוא בטח מאושר לפחות ככה אני זוכר את זה

חמודים שלי יש פה שלוש שירים שונים..

שיהיה לה משהו לעשות ואולי תפסיק לחשוב על מה שלא היה לה

RozwareZ

New member
מה הקשר לשלוש שירים../images/Emo35.gif

המשכתי את של שירן... אולי עכשיו שהיא איתו.... והם ישארו לנצח(או משהו כזה) אבל יודעת ש... הוא לא יחכה לה הוא יעזוב מחר תמיד אותו דבר ככה זה מה שיש לה תמיד אותו דבר.......

אה התחלנו ?

ג'קי כמעט שלא נרדמת היא אומרת הסמים הם לקחו לי את הכוח בגיל שלה בגיל 20 היא מלאה קמטים ונדפק לה כבר המוח .....

Ne§t£A Gi®L

New member
יש מצב ש...../images/Emo108.gif

השמרית שאת מדברת עלייה היא מראשון?
כי גם שמרית שאני מכירה די נראית ככה...

shookit

New member
משוגעת!!!../images/Emo46.gif

לא! לא! לא! לא להתספר! לעשות קצוות כן! להסתפר לא! אוי ואבוי! מכות!!
! לא קרמים! אוי ואבוי! זה עושה קשקשים נשירה ואיכסה ביד ואם מישהו יגע לך בשיער יגיד לעצמו בלב: איכסססס...מגעיל!! בגלל הקרם אפילו שהוא התייבש ישאר לך הריח המעצבן שזה כאילו איזה פאקינג סבון. אישית גם אני לא מסתרקת..זה כואב וזה לא משנה השיער שלי יש לו יותר מידי אופי הוא יהיה גלי בקבוקים מה שבראש שלו.. לא משנה מה אני אעשה. חוץ מפן וצמות. ושום קרם לא יסדר אותו יותר טוב הוא יסריח אותו ויגרד לי הראש מהימבה קשקשים המעצבנים והאנד אנד שולדרס או איך שקוראים לזה מעצבן ת'צורה. השבוע לא חפפתי איזה ארבעה ימים משהו מטורף...היה לי עוד שניה ראסטות אחרי כל הבקבוקים ואז חפפתי. וזהו. קיצור אם היא תסתפר תגידי לי שאני אראה אותה אני ארביץ לה!

shookit

New member
תגידי לה שאני לא איהיה כל כך

חביבה@! ראיתי אותה פעם..ואממ ג'י דיברתי איתה פעם ובנוסף להכל יצא לי להיפגש איתה פעם. :) מסרי לה שאני אוהבת אותה ושלא תתעלל בעצמה. ושהשיער שלה יכעס עליה!

למעלה