מה דעתכם?

• פותח הנושא b4icu
  • פורסם בתאריך
כמו שאמרתי דיברתי איך

אני הייתי נוהגת. לא אמרתי לך מה לעשות וגם לא לזוגתך. לא יעזור לך אבל התיאור שאתה נותן על בנה והגישה האגרסיבית במילים שאתה כותב מפנות את הבעיה דווקא לאיך אתהה מתייחס לבן היקר של זוגתך. אני במצב עניינים זה מצטערת לומר קודם כל הייתי מבקשת ממך כאימו להנמיך טון וגישה.כי אם גישה כזו אתה לא נותן לו פתח לשינוי

b4icu

New member
באמת ../images/Emo150.gif

שלום אני נדהם מגישתך, ומודה שלא אוכל להאשים אותך בכך. 1. סליחה שאני מעלה את השאלה, אבל אני רק תארתי את ה-"ילד" במילים. לא הוספתי ולא גרעתי ממראהו או מפעליו. נכון, לא הזכרתי את כל פעליו מקוצר היריאה והפחד לשעמם אתכן. רציתי לכתוב לך על כנפיי המלאך הצהורות שלו, ועל גלימתו הלבנה אבל מה לעשות, זה לא חלק מהמראה שלו. 2. האם פעם שמעת על המשפט "יחס גורר יחס"? אז אני ממש עצור ומבליג ביחס למה שה-"ילד" עושה או נוהג. CABISHI? 3. ברור לי שאת מדברת כאם. נכון הילד שלך שונה ואני תוהה כיצד היית את נוהגת לו היה לך ילד שכזה. בטח היית משבחת את מראהו ומעשיו, ואף מעודדת אותו להיות עוד יותר "כזה". זה מזכיר לי שבמהלך הלימודים שלנו (קבוצת מבוגרים מאותו מקום עבודה) צורף צעיר (22) לקורס מפני שהיה חייב להשלים אותו. הבחור, בן של קבלן מאוד עשיר הגיע עם מרצדס 320 חדשה ולבוש מעיל עור ארוך (כמו ניאו ממטריקס) אבל זרוק טיכו. הוא גם התנהג ודיבר ככה... החברה הביטו בו ברגשות מעורבים. הרבה הערצה וגם סלידה. באחד השיעורים הבחור יצא לעשן (באמצע השיעור) ואחד החברים שאל אותי - תראה אותו איזה ילד, מה אתה אומר עליו? עניתי לו: "שהבת שלך תתחתן עם אחד כזה!" ואז יצא המרצע מהשק, החבר החל לגדף ולקלל. המבין יבין...

rolan

New member
ביפור - אני מה זה סקרנית

אבל לא הבנתי מה אמר המרצע לשק
סתאאאאם באמת לא הבנתי, מה היה שם?... תסביר בבקשה...

b4icu

New member
לא נורא, אז יש עוד דבר שאת לא מבינה

זה ממש לא עקרוני. לטובת השאלה ששאלתי שכנראה גם לא הבנת או בחרת סתם להתעלם, ובמקום לענות לי, סיפרתן לי מה אתן הייתן עושות בזוגיות שלכן. תודה, הבנתי, לא מתאים לי. עכשיו נמשיך כי חם בחוץ...

rolan

New member
תודה על ההסבר המעמיק

אני שומעת מדבריך שנפגעת וזו לא פעם ראשונה, חבל מאוד, כי באמת באמת ניסיתי לעזור, רק שאתה הלכת במובהק לכיוון הציניות, עכשיו אני מבינה עוד דברים. אשתדל מאוד לא לפגוע בך שנית. מתנצלת מעומק ליבי.

אינך יודע איזה משבעת ילדי נוהג לא

כמותו אבל השנה נפל בדבר אחר. לו הייתי מאמצת את שיטתך יחס גורר יחס הילד לא הופך לילד חמד אחרי מספר חדשים מועט ונכון עדיין משקיעה והרבה מה שאני רוצה לומר שבעקבות דבריך הקטלניים עליו אי אפשר להאמין שיכול להיות מצידך שינוי יחס. כדי לעזור לילד כי אתה הבוגר קודם כל צריך להאמין בו כדי שגם הוא יתחיל להאמין בעצמו. ולפי גישתך כמעט ואיני רואה תקוה סליחה אבל אני אומרת את תחושתי ולא שופטת אותך כי אני לא במקום שלך ושל אמו. אני משקפת לך מה נראה ואתה תבחר בדרךךךך

noamic

New member
ואני שואלת כמו ביפור -

אז מה - אם הילדים של בן זוגי מחרימים אותי ואת הקשר ביננו, לא מוכנים לבוא לביתנו, מחמיצים פנים, ועוד ועוד - אז למרות חלומותי הוורודים לכונן פרק ב שמח אופטימי ומלא אהבה, מה שאני מקבלת זה פירות באושים - אז בגלל זה אני צריכה לסגת מהקשר הזוגי כי ילדיו לא משתפים פעולה וההרמוניה המיוחלת נפגמת או לא קיימת ? האם אני צריכה לחפש עכשיו בן זוג שילדיו "יתאימו" לי ולחלומותי יותר ? כן, לדעתי האהבה של ביפור ל R היא למרות. ולא בגלל. ואם למרות הקשיים האלו הנוראים הם מחזיקים - אז אולי יש שם משהו ???

למעלה