מה דעתכם ?

מה דעתכם ?

סטיגמות על חרדים . מה דעתכם על זה שהחילונים אומרים שהלבוש החרדי הוא מגעיל ושאתם מזיעים איתו הרבה בקיץ . תגידו לי בבקשה מה התשובה שלכם אל אדם חילוני
.

מעניין ...

שכל מדקלמי הסטראוטיפים , לא מעלים את הטיעון הזה על מוסלמים אדוקים , כי אז הם יקראו גזענים . אבל על חרדים כמובן שמותר , הם הרי פרמיטיבים לא?.

לביא4

New member
שנדבר על הלבוש?

האם התלבושת שלהם - עם כל המחשופים, תסרוקות של קופים, ג'ינסים קרועים, עגילים באוזניים ובלשון, האם זה נחשב לאופנה יותר יפה? גם עורכי דין וחברי כנסת להבדיל הולכים עם חליפות, הם בני אדם אחרים או שהם מגזע אחר? למי צריכים להפריע חרדים בלבוש, גם זה כנראה נוגס מתלוש המשכורת האזרחי.... כנראה ש"דמוקרטיה" זה דבר שמגדירים אותו כל פעם לפי הנוחיות והדעה האישית של העיתונאי.

ולדעתי בעיניין

אני מניחה שכל ההשמצות מקצוות היהדות השונים נובעים מבורות נוראית ומחסור קשה בחמלה בעם

שכחתם להזכיר משהו חשוב !!! ../images/Emo12.gif

מה עם כל התיקשורת ( התישקורת ) העויינת ב-טלויזיה ו-העיתונים ש-כל הזמן מפרסמים כל מיני שקרים ו-מסיתים נגד החרדים . מה איתם ? גם הם סוג של אוייב
או יותר נכון - סוג של " ערב רב " ! .

ניראה לי ש-בסוף ../images/Emo10.gif .............

תהיה כאן מילחמת אחים ........................... רק מי ש-יעמוד לצידו של הקדוש ברוך הוא יינצל ו-יחזיק מעמד . גם בגלל בורות ש-החילונים לא יודעים הרבה על יהדות ומשגעים אותם על לימודי נצרות ואיסלם בבתי ספר . תיסתכלו על העולם החילוני - הכל מיתמוטט , הכל קורס . עוד כמה שנים לא ניראה גם שמישהו יירצה להיתגייס . הריי מה איכפת ל-חברי הכנסת ש-חייל חמוד כזה נהרג רחמנא לצלן העיקר הם מקבלים 30 אלף שקל בחודש ו-טסים לכל העולם .

הוא לא ...

התכוון להשמיץ !!! הוא רק מחדד את העניין !!! ומראה שאם רוצים אפשר להשמיץ באותה מידה את כולם .

תיראה לביא4 ...................

הם חושבים שאתם כל הזמן הולכים עם החליפות הארוכות האלה ב-קיץ ומזיעים איתם ואז אי אפשר לעמוד לידכם כי זה מסריח וגורם לכם להזיע .

ככה החילונים חושבים !

תיסלחו לי בבקשה כולכם . החילונים חושבים ש-החרדים הם עם של פרזיטים שלא עובד ולא משלם מיסים נידבק אליהם כמו עלוקות ומוצץ את דמם של החילונים ו-בנוסף לכל הוא גם פרימיטיבי ו-מגעיל בלי שום היתקדמות וראייה לעתיד . ובסופו של דבר החרדים מיתגרים לעשות דברים בדיוק כמו החילונים שהולכים ל-מכוני ליווי ו-דיסקוטקים . ככה החילונים חושבים !!! .

עצוב

עצוב לקרוא את ההודעות שלך ולראות את כל הכעס והשנאה מבצבצים מבין שורותיך,דווקא פה בפורום יש לך הזדמנות פז לנסות לגשר,למחוק את הסטיגמות בדרכי נעם אבל במקום זה אתה רק מחזק אותם ותורם את חלקך למדורה הנוראה שמשתוללת בלב העם הזה. כעס לא מוביל לשום מקום,חמלה מצד שני יכולה לחולל ניסים

הרב דיאמנט פעם סיפר לנו

שהוא הלך פעם בבני ברק ברחוב השומר ועבר צעיר עם הרכב שלו ועצר ברמזור. הוא הוציא את הראש מהחלון ואמר לרב דיאמנט: איך אתם מסוגלים ללכת עם כל הלבוש הזה בקיץ החם הזה? הרב דיאמנט אמר לו: אני רואה שאתה לבוש בגופיה, חם לך? הוא ענה לו: כן! אני משתגע מחום. הרב דיאמנט ענה לו: נו, אתה עם גופיה ואתה משתגע מחום. אני עם כל הבגדים האלה וחם לי. לשנינו חם, אז מה ההבדל? תראה איך אתה לבוש ותראה איך אני לבוש. ואני מוסיפה: והמבין יבין...

א77

New member
כנראה זה היה ברח' השומר

בדרכו לשיעוריו בישיבת נתיבות עולם. הוא צועד כל יום בדרכו מביתו שליד ככר הישיבה ברח' ראב"ד, לישיבה בנתיבות עולם שברח' השומר.

דוסית1

New member
גם אנחנו......

טוענים שהלבוש שלכם לא לטעמנו וגם אתם יכולים להזיע בקיץ.... וחוץ מזה ממילא כבר יש לנו סטיגמות לא נכונהת במגזר שלכם אז שיהיה עוד כמה... זה לא מפריע לנו להיות חרדים...:)

לביא4

New member
לא השמצתי!

אני חלילה לא מזלזל באף אחד, וסליחה אם מישהו נפגע מהתשובה, לא כל החרדים הולכים עם סירטוקים ולרוב כולם מרוכזים בשכונות חרדיות בנפרד כך שזה לא אמור להפריע לאף אחד, אני והחברים החרדים שלי עובדים במגזר הציבורי ועד היום לא שמענו אפילו שמץ של רמז לכל מה שנכתב על לבוש ותופעות הלוואי הקייציות, אבל למה לא להתייחס לנקודה שגם עורכי דין וחברי כנסת ושאר אישי ציבור חשובים ובכירים - מנכלי"ם וכו' גם הולכים עם חליפות מעונבות.

למעלה