מה דעתכם ...

מה דעתכם ...

על הסקר שפורסם בימים האחרונים באירופה , שישראל היא המדינה שהכי מאיימת על שלום העולם ?!?!

לביא4

New member
האנטישמיות היתה ונשארה

וכדאי לזכור - שהיא תלך ותתגבר בתקופה הקרובה, וזה דבר שגם יגרום לעליית יהודים מוגברת יותר מארצות הרווחה!! כבר עכשיו שומעים על עליית יהודים מצרפת שם האנישמיות שוברת שיאים כל פעם מחדש. המעניין שאין פוצה פה ומצפצף ומעיר מתוך קברניטי המדינה!

ואז אם הם שומרי תורה ומצוות

שרון או ביבי יגידו להם: בשביל מה לכם, קשה לחיות בארץ ישראל. קראתי בעיתון שהיתה עלייה לפני כמה חודשים של כמה יהודים שומרי תורה (שימו לב שאני אומרת שומרי תורה ומצוות ולא חרדים) ומצוות מארץ בדרום אמריקה (לא זוכרת איזה) וביבי או שרון פגשו אותם ואמרו להם את הדברים האלה. חשבתי שצריך לעודד עליה ולא לנסות ולהבריח אותם, לא?

לביא4

New member
התבוללות בארץ?

לעומת מה שקורה בחו"ל זה ממש אפסי, ואם כן יש, לצערינו זה בגלל מדיניות ממשלתית אומללה, חוק "מיהו יהודי" בכנסת שגורם ישירות להתבוללות ברחבי העולם (ואני לצערי מכיר סיפורים) יותר מאשר בארץ, למרות הכל לאט לאט עם ישראל חוזר לארצו, זהו הבית שלו, נחלתו מאז ומתמיד.

isackris

New member
ההבדל בן התבוללות בארץ להתבוללות

בחו"ל הינה שבארץ איבדנו את החיסון בחו"ל ילד יהודי דתי או אפילו מסורתי מראש לא מתחיל עם גויה... משא"כ בארץ שהתרגלנו שכולם יהודים אז ילד מסורתי מתחיל עם גויה והוא אפילו לא מדמיין שהיא גויה כשהוא מגלה את זה זה כבר מאוחר!

לביא4

New member
למרות הכל זאת התבוללות

בשורה התחתונה זה מה שקורה וזה מה שלא צריך לקרות.

עשיו שונא ל-יעקב !!!!!! ../images/Emo46.gif

רואים עכשיו כמה ש-אדום זה עם דו פרצופי . פעם אומר שהוא אוהב את ישראל ו-פעם שונא .

isackris

New member
וכאן בפריז האנשים חושבים שבארץ

מסוכן לצאת לרחוב... איך זה כבר המשפט האהוב על ראשי הממשלה שלכם... "דברים שרואים משם לא רואים מפה"

לביא4

New member
ואם כן מסוכן?

אז נסגור את עצמנו כמו בימי הביניים באירופה? הגיע הזמן להפסיק להיות פחדנים. צריך להרים את הראש היהודי לדעת שמלמעלה שומרים ועוזרים לנו ולחיות את החיים.

isackris

New member
גם אתה מושפע מהדעות הציוניות החצי..

גזעניות על היהודים של ימי הביניים באירופה עם אף הארוך מושפל למטה המובל כצאון לטבח... אולי תכריז גם כן "לא עוד חזות יהותית מסורתית אני חלוץ אני עובד אדמה שאינו מרוויח את כספו מריבית ומהדם של האחרים אני אגן על עצמי לבד באדמתי החופשית"

לביא4

New member
מה הקשר?

עם כל הכבוד וההערכה - אתה טועה בגדול, זה בכלל לא קשור למה שאמרתי, וזאת גם לא הכוונה. ואם כבר עוררת את הענין, כמובן שכולנו בארץ מושגחים משמים בהשגחה פרטית ושומרים עלינו מלמעלה, אבל גם הפעולות של המגינים על הארץ - זכותם בצידם! מה פירוש: "אגן על עצמי לבד באדמתי"?? מה היית עושה בכל השנים האחרונות שהאינתיפאדה האיומה השתוללה כאן, או במלחמת יום כיפור שכל מי שהיה כאן - היה בסכנת כלייה!! אם לא מבדילים כאן בין לדם לדם.

isackris

New member
פקח לא נכנס למקומות,

שחכם יודע איך לצאת מהם... אני לא הייתי מקים את המדינה הזאת אבל עכשיו לאחר מעשה הייתי מחזיר 100 אחוז שטחים ולוקח שלום בכל מחיר טריטריאלי כמו שתמיד אמרו כל הגדולים מכל העדות (הרב שך, הרב עובדיה, וכו')

חביבי ....

מתי? תלמד להפריד !!! בין השקפת-עולם לבין המציאות !!! . אתה לא שם לב שאתה מדבר כמו איש הסברה ...........>

< 2 >

של הרשות הפלסטי/נאצית ?!?! והכל למען האגו שלך ! לא איכפת לך שהנאצים האלה ישמידו את כל היהודים , העיקר שתנצח בויכוח ?!?!

לביא4

New member
ומה היית מקבל בתמורה?

"אני שלום אדבר - והמה למלחמה" מחזירים, מחזירים, ומקבלים פיגועים, דרך אגב, יש פוסקים אחרים שלא מתירים להחזיר, כמו הרב פיינשטיין (הרב שך והרב עובדיה כבר סמכו עליו את ידיהם), והרב מרדכי אליהו, ועוד הרבה אחרים. דרך אגב, הרב שך והרב עובדיה במפורש לא מתירים להחזיר שטחים לפי הפרות הסכמים של הרוצחים.

ומה ...

שמעניין , שיש יהודים שעוזרים להם ע"י מאמרים אנטי-יהודיים בעיתונות האירופאית , בגנות ההתאכזרות של ישראל כלפי הפלסטינים , ומוסיפים נפט למדורה .

לביא4

New member
על זה נאמר -

כל המרחם על האכזרים סופו מתאכזר על הרחמנים!

לביא4

New member
הכי חשוב -

זה מה ששוטפים לכולם את המוח - "התאכזרות" לפלשתינים, לא שמענו אף אחד באירופה ובכלל - כולל השמאל כאן בארץ שקם וגינה את הלינץ' המחריד שהיה ברמאללה, זוהי רק דוגמא, משתולל כאן בארץ אספסוף מוסת צמא לדם נקיים, אנשים חפים מפשע, ומקיים באדיקות את התורשה שלו: "על חרבך תחיה" אבל אנחנו יודעים - אם הקול קול יעקב - אין הידיים ידי עשיו" וכמובן ההשתדלות הנעשית בדרך הטבע, מסירות נפש של המגינים עלינו.

למעלה