מה דעתכם ...

עוד תיקון

היה גינוי מפי מנהיגי אירופה והעולם היה מזועזע לזמן קצר(קצר מידי) מהלינץ,ובהקשר לסקר האירופאי כבר נאמר"ובכל דור ודור ... ככה זה ליהיות יהודי,האנטישמיות וההבדלה של היהודים משאר העמים(הבדלה שנעשית ע"י הגויים בעצמם)שהיא כמובן פועל יוצא של ההכרה בכח האמונה היהודית והאל, הם חלק מהוויה הקיומית שלנו כיהודים ונחלתו של כל דור עד לימות המשיח

קראתי על יהודי כזה שכתב מאמר שלם

נגד מדינת ישראל ואויבי ישראל פשוט חוגגים על זה.

אתה יודע

שמעתי פעם הרצאה מרב אחד (זה היה לפני כמה שנים), שלפני בוא המשיח כל המדינות יתקבצו ליד ירושלים להלחם נגד עם ישראל. חשבתי לעצמי אז, מה יכולה להיות הסיבה ואיך פתאום זה יקרה. זה לא נשמע לי הגיוני שיתאגדו כל המדינות ויסיקו שצריך להילחם בנו. אחרי ששמעתי על הסקר שפורסם באירופה, התחלתי להבין שזה בהחלט תרחיש סביר. חוץ מזה, הרי זה ידוע שאירופה מתמלאת יותר ויותר בערבים. אירופה הפכה להיות פרו ערבים. בימינו אנו מי שפרו ערבים הוא אנטי ישראל.

שלא ...

תתבלבלי , האירופאים והאמריקאים יודעים טוב מאוד שהאיסלם רקוב ומושחת !!! אבל מכיוון שהם פוחדים מהם . אז לא איכפת להם ........

דוקא כן איכפת מהם

צרפת למשל, השלטון מפחד שהערבים בצרפת לא יקומו עליו. יש הרבה ערבים בצרפת. יש גם הרבה ערבים בהולנד ובנורבגיה. לגבי האמריקאים: אני מקווה שלא שכחנו שהנפט של האמריקאים מגיע מהערבים? גם האמריקאים תלוים בערבים.

< 2 >

להקריב אותנו על "מזבח" האינטרסים שלהם !!! < אחרי הכל הם נוצרים > ועל זה נאמר הלכה "עשיו שונא ליעקב" "היינו עשיו היינו ישמעל" .

עניתי לך, לפני שהכנסת את ההודעה

השניה
אתה צודק, אין מה לעשות. עשיו שונא ליעקב וכשזה בא בשילוב עם פחד מהערבים - את התוצאה שמתקבלת רואים היום באירופה.

אגב, לא רק באירופה

קראתי כתבה השבוע או בשבוע שעבר. ראיינו סטודנטים יהודים בכמה אוניברסיטאות בארה"ב. הם אמרו שהם מסתירים את יהדותם מכיוון שבקורסים מסוימים מלמדים מרצים ממוצע ערבי וברגע שהם יודעים שמדובר ביהודי הם מנסים להכשיל אותו בכל דרך אפשרית.

אפרופו אוניברסיטאות ...

זה כבר סיפור ישן מאוד , השנאה שם לישראל היא ממש אופנה שם והכישלון של ההסברה הישראלית !!! ממש זועקת לשמים !!! ...........

< 2 >

ועוד לחשוב שזה דור העתיד שלהם , אנטישמים צעירים !!! ואפילו לא מוסלמים . כנראה שרק משמיים יעזרו לנו .

א77

New member
אכן ישראל הכי הכי מאיימת על שלומם

כי כשזה קם זה נופל. כמאמר חז"ל וברש"י על המקרא 'שני גוים בבטנך ושני לאומים ממעייך יפרדו ולאם מלאם יאמץ' וגו'. וממילא כשיהיה ועלו מושיעים בהר ציון, אז יתקיים לשפוט את הר עשיו. ואכן יש להם מה לחשוש. וישראל אכן מאיימת. הם חוששים מאותו יום גדול ונורא שיתקיים והיתה לה' המלוכה במהרה בימינו אמן. לא כל היהודים קוראים ומאמינים בתנ"ך. אבל לכל הפחות טוב לנו שהגויים מאמינים בBIBLE.

לביא4

New member
זוהי רק ההתחלה

האנטישמיות הולכת להרים ראש בעוצמה הרבה יותר חזקה בעתיד הקרוב בעולם!! הגינוי ללינץ' שהיה מחלק מראשי מדינות אירופה היה טקסי וסטנדרטי שהוא חלק מהנוהלים הרישמיים הנהוגים ולא לשם גינוי אמיתי, את עם ישראל תמיד שנאו, ולחינם, אריאלה צודקת והדוגמא ממש במקום - נשק הנפט הערבי העובד על האמריקאים, רק מה שקרה במגדלי התאומים קצת שינה אותם, הצרפתים ידועים באנטישמיות המוגברת מאז ומתמיד, הם סייעו לעיראק להקים את הכור הגרעיני, וגם לאיראן.

isackris

New member
תגובה כללית על השירשור...

א. הלכה עשיו שונא ליעקב עשיו זה אדום זה לא הערבים שהשנאה שלהם נובעת מהכיבוש הציוני ועד לפני קום התנועות הציוניות בתחילת המאה היהודים חיו איתם יחסית בשלום אז קצת מצחיק שאתם תולים את הסיבה של האינטשמיות של הנוצרים בתלות שלהם בערבים. ב. מהשרשור ניתן לשמוע שמסוכן לחיות כיום בעולם המציאות היא שבארץ הרבה יותר וגם אם נחשוש ממלחמת עולם שלישית מהיכי תיתי שבארץ המצב יהיה יותר טוב על מי אתם נשענים על משענת הקנה הרצוץ ששמה מדינת ישראל? ג. תפסיקו לזרוע פחד תהיו קצת אופטימים זה יכול להיות יותר גרוע...

ועל זה ...

אפשר לומר (תסלח לי מראש) או שאתה מנותק מהמציאות , או שהמציאות מנותקת ממך ?!?!

לביא4

New member
לא מדוייק!

הערבים תמיד שנאו יהודים, ומה בקשר לאירועי תרפ"ט בחברון ששם טבחו ביהודים לפני קום המדינה? ומה בקשר לאירועי ראשיד-עלי בעיראק ששם טבחו יהודים לפני קום המדינה? ומה עם השנאה המתמדת ושיתוף הפעולה שהיה בין המנדט הבריטי לערבים שהתבטא היטב כאן בארץ? המילה "כיבוש" מקורה בשטיפת מוח תקשורתנית ממושכת, ארץ ישראל שייכת לעם ישראל עוד לפני שבלפור הצהיר עליה! תמיד היה ישוב יהודי בארץ, כאשר קמה המדינה והחלו להתיישב כאן עולים, והם לא התיישבו ב"שטחים", הערבים יצאו למלחמת השמדה (מסורתית) נגדנו, נאצלנו להגן על עצמנו והדפנו אותם, כדי להבטיח את שלום היושבים כאן, הם הפסידו במלחמה ברוך השם, ולאורך כל הדרך כל המטרה שלהם כמו ששומעים מהם ממקור ראשון - ש"היהודי האחרון יהיה בים" ולא "שטחים" כמו שחושבים בטעות, אם זו היתה הבעיה הם היו לוקחים את כל המדינה כמו שהציע להם אהוד ברק ועובדה - הם לא לקחו. (זה גם נס משמים בפני עצמו). רק דוגמא שכן המוסלמים מלבים אנטישמיות - בצרפת יש עשרות מיליוני מוסלמים שמתרבים ומשפיעים על הלך הרוחות שם, סיפרו לי שאין יום שאין שם קרבות רחוב ממש.

isackris

New member
ה' נתן וה' לקח!

ארץ ישראל הייתה! שייכת לעם ישראל עד שחטא והיא נלקחה ממנו והוא הושבע שלא יחזור אליה עד כי יבוא שילה. עד כאן מהמפורסמות! ארועי תרפ"ט וראשיד עלי באעירק היו הרבה אחרי קום התנועות הציוניות בתחילת המאה וחלק מהארועים אף התרחשו אחרי קום התנועות המזוינות היהודיות בערך אחרי תרפ"ט... ואפרופו צרפת נעים מאוד אני מפריז אין פה מריבות!!! יש קצת פשע ושדידות אבל את זה יש גם בארה"ב יש לפעמים נאצות ברחוב אבל המשטרה מגיבה בחומרה! מה שבטוח שאני מרגיש פה הרבה יותר בטוח מהארץ!

לביא4

New member
השם נתן ולא לקח!

ארץ ישראל נשארה לעם ישראל, היא לא נלקחה ממנו אלא עם ישראל גלה מארצו, בגלל מה שהיה, והיום רואים שאפילו ששילה לא הגיע עדיין עם ישראל מתחיל לחזור לארצו, האירועים שהוזכרו עם הערבים לא קשורים לתנועה הציונית הם קרו בגלל צמאון לדם יהודים, והרבה לא השתנה מאז, שמח לשמוע שאתה מפריז, אצלך אין מריבות זה נשמע יפה, אבל חבר'ה משם סיפרו לי אישית שכן יש, אם אתה מרגיש יותר בטוח שם, אנחנו מאחלים שתרגיש בטוח בכל מקום, בינתיים ארץ ישראל היא המקום הכי בטוח, למרות מה שיש כאן כבר נאמר שאחד הדברים שניקנים ביסורים ודם זוהי ארץ ישראל, ודווקא מצרפת יש עלייה מוגברת של יהודים עכשיו! על זה אמר אחד מגדולי דורינו: "צריך להוציא את הגלותיות מהיהודים ולא רק את היהודים מהגלות"!

isackris

New member
השבעתי אתכן בנות ירושליים...

אם תעירו ואם תעוררו את האהבה עד שתחפץ... בעצם עזוב אין כוח להכנס לוויכוח העקר הזה... גם לא לשאלה האם הציונוית גרמה לאינטשמיות הערבית או להיפך נימאס לי לחזור מיליוני פעם עם אנשים שאין להם מטרה לשמוע רק להכתיב את הדעות שלהם... ואגב העליה מצרפת הכל אינטרסים היות והמיסים פה עלו מאז האיחוד האירופאי יש גם הגירה שליהודים לשוויץ ולארה"ב אבל תמיד יותר נוח לבוא לארץ כמו איזה מסכן נרדף שברח מהתופת האירופאית...

למעלה