בקשר לריף הדולפינים!!!!
אני הייתי מטופל בטיפוליי תרפיה עם דולפינים 4 ימים בשבוע במשך 8 חודשים, אני צללתי, שחיתי שיחקתי, ואפילו אימנתי אותם הדולפינים בריף הדולפינים בהשוואה למקומות אחרים בעולם נמצאים שם מרצונם החופשי, וכל פעולה שנותנים להם לעשות במשך האימונים האלה מול הקהל אלה פעולות טבעיות שלהם בטבע, כל דולפין בוחר באיפשרות של לא להופיע או להופיע, או פשוט רק להשתעשע.... עכשיו בקשר לעניין שהדולפינים "כלואים" בתוך המתחם, הסיבה לכך היא מכיוון שהדולפינים מואשמים בתקיפה של אנשים, הדולפינים האלה הכרתי אותם אישית אחד אחד, אף אחד מהם אינו מסוגל לפגוע באף אחד בלי סיבה ישירה לכך, יש אנשים שפשוט מנסים לפתות את הדולפינים עם דגים או סוגים שונים של מאכלים שפשוט לא ראויים למאכל בשביל הדולפינים, וכאשר הם מתקרבים עליהם הם מנסים ללטף אותם בכוח, אני מבחינתי קורא לזה אונס, הדולפינים האלה חפים מפשע ואכן אין כל סיבה לכלוא אותם בגלל שהם סך הכל מתנהגים כמו שאנחנו בניי האדם היינו מתנהגים בהתאם, ואכן אם הדולפינים מעוניינים לצאת מהמתחם אין להם שום בעייה לקפוץ מעל הגדר שהיא נמצאת רק מתחת לקו המים, אם תרצו לשאול אותי שאלות נוספות בשמחה אני ייענה לכם...