מה דעתכם:

very dark girl

New member
אתה לא קיצוני

כמו שבפורום הזה כולם חושבים אותו דבר. אם לא היו שמלאנים במדינה זה היה אסון, אז היינו בברור יודעים שנכשלנו.

One Echoe

New member
../images/Emo10.gif

" לאיפה הגענו ? לשומקום... ". אני נשבע לכם, אני עם דמעות על העיניים פה, ואני לא יודע מה לעשות.

דוגרי, אם הייתי

חילוני, זה מה שהייתי חושב. ואני לא בא להחזיר אותכם בתשובה אלא שתבינו מה האמת. תחשבו למה אני לא יגיד את זה בחיים...

Rotema3

New member
כי אתה מאמין במה שאתה 'צריך' להאמין

בו? ומה עם איך שאתה מרגיש, עם המוסר הפנימי שלך? אתה מתעלם ממנו, כי אתה הולך אחרי מוסר שמוכתב לך?

אני לא הולך אחרי המוסר שמוכתב לי,

אני חושב מה נכון ומה צודק ולא מכתיבים לי תמוסר בשבילי. יש לי שכל, אנלא מטומטם. אני חושב טוב מאוד לפני כל דבר שאני מאמין.

אז למה אתה חי פה? אז מה אם האום

נתנו לך תארץ הזאת? יש פה פיגועים וה`שלום` לא בא.אז אתה יכול לרדת לחול. עזוב, זה לא הארץ של אבותיך כי אתה לא מאמין בזה. ואתה יודע מה, זה גם לא העם שלך. מה זה העם שלך? במה הוא מתחבר לעם?

שמת לב שאני אמרתי שאני לא רוצה

לעזוב, וכל מה שאתה אמרת זה נסיונות לשכנע למה כן לעזוב? למה אני חי פה? כי זו המולדת שלי, אני ישראלי וציוני.

למה זאת המולדת שלך? ולמה אתה ציוני?

תסביר לי... אני ממש ממש רוצה לדעת למה אתה ציוני...

למה זה המולדת שלי???

אולי כי כאן נולדתי?? למה אני ציוני? כי אני רואה את המקום הזה כמדינת ישראל ורק מדינת ישראל(ואני מדבר על הגבולות שניתנו על ידי האו"ם לא כל ההתנחלויות).

Rotema3

New member
נכון,

אבל הנקודה היא, שמוטעה לחשוב שרק לדתיים יש את הרצון וה'סיבה' לחיות בא"י. יש מעבר לתורה שהם מאמינים בה.

לכולם יש את הרצון

אבל הסיבה היא לא אותה הסיבה. והכי חשוב החילונים לא מעוניינים בכל הארץ מהים ועד הירדן, רק בגבולות שהאו"ם התיר.

Rotema3

New member
הסיבה אכן לא אותה סיבה,

לגבי החילוניים-לרוב זה ככה, לא תמיד.

למעלה