מה דעתכם?

dewwater

New member
מה דעתכם?

בעוד כ 25 דקות אמור להיות לי דייט... אני לא ממש במצב רוח לצאת הערב ובטח לא לדייט, אבל דחיתי אותו אתמול ובעוד כ- 25 דקות הוא אמור לאסוף אותי. עכשיו, סתם מתוך שיעמום נכנסתי לאתר ההכרויות ומה אני רואה? הוא און ליין... אז כמובן שהוא לא חייב לי כלום, אבל בהתחשב במצברוח הנאחסי שגם ככה יש לי עכשיו, זה עוד יותר מוריד את החשק לצאת איתו לדייט... מה אתם אומרים?

ד נ י ת3

New member
אני אומרת

שהוא לא חייב לך כלום. גם את און ליין.... עוד לא נפגשת, כבר את רוצה מחויבות? יאללה, קחי סיכון, תתלבשי, תתאפרי, תתיפיפי, ותלכי לדייט - לא בשביל למצוא בעל לעתיד, אלא בשביל להנות. בהצלחה. דנית

אני אומרת

שאת צריכה לעשות מה שטוב לך... אני אומרת שאם הוא ממש נראה לך לדייט ואת מסוגלת לאסוף את עצמך, לכי על זה... ואם ממש לא בא לך,תדחי שוב... ומה שלא יהיה, אל תייחסי חשיבות לעובדה שהוא באתר כרגע...זה הדבר האחרון שאת צריכה לתת לו משקל בהחלטה

לדעתי יכול להיות שאת סתם נכנסת לסרט

אני לדוגמא נכנס לשם לפעמים על מנת להגיב למי ששלח לי הודעות, יכול להיות שאת זה הוא גם עושה. אני שולח לכל אחת תשובה, בין אם זה כן ובין אם זה לא, אז אולי הוא לא שם למטרה שאת חושבת?

straycat

New member
את יכולה להודיע לו אונליין...

שאת נאלצת לדחות את הפגישה (את התירוץ תמציאי בעצמך...).

נימשון

New member
../images/Emo6.gif ענק../images/Emo70.gif

אם כי אני בעד לצאת וכמו שאמר זה שאינו נסיך, את לא יכולה לדעת לשם מה נכנס...

dewwater

New member
בעוד פחות מ 10 דקות...

הוא צריך להיות אצלי. הוא גר בת"א ואני בראשון.... והוא עדיין שם...

straycat

New member
זה כבר באמת מחשיד...

אבל אולי יש לזה הסבר... לא רוצה להרוס.

אל תמהרי להסיק מסקנות שווא

אז מה? חשבת על זה שאולי הוא השאיר מחשב דלוק כשהוא עדיין נמצא כביכול און ליין באתר? זה כמו מסנג'ר, נכנסתי והלכתי ואני יכול להופיע און ליין אבל בעצם אני לא נמצא.

ד נ י ת3

New member
בעוד 10 דקות הוא אצלך

ואת עדיין באתר! (תסתכלי רגע גם על עצמך...) דנית

ואאלה !

מה היא עושה באתר ואחר כך מתלוננת שהוא נמצא שם? מה היא בעצמה עושה שם ?
ולמה אם היא בעצמה נכנסה לשם למה היא לא שואלת את עצמה, וגם יכול להיות שהוא רואה שהיא גם און ליין ותוהה גם

advak

New member
כלכך נכון

לא צריך למהר ולהסיק מסקנות... מה גם שאת עדיין שם. נראה לי שאת כבר פסלת את הבחור עוד לפני שפגשת אותו, תחשבי למה ואם יש בכלל טעם לפגישה...

את ההחלטה שלך

את תקבלי, כי את היחידה שיודעת מה באמת את רוצה ומה מרגיש לך נכון או לא נכון. אני רק רוצה לדעת, אם אפשר, למה את היית באתר?

רגע!!!

אולי הוא השאיר את המחשב דלוק מהצהריים או משהו כזה? והוא בלל היה בדרך אלייך? טוב נו, אני סתם נודניקית ומגיבה פה על כל הודעה ובכלל לא סיימתי לקרוא עד סוף השרשור...חחחחחחחחחחחחחח אני כבר מתה לדעת מה היה בסוף...איזה מתח

למעלה