מה דעתכם?

DREAM111

New member
ויכול להיות שהוא פשוט השאיר את

המחשב פתוח ובגלל זה את רואה אותו און ליין באתר
שלא תופתיעי פתאום שהוא יצלצל ויגיד אני למטה והוא עוד און ליין במחשב. תהני ותבלי.

dewwater

New member
אני רק מציצה לבדוק אם הוא עדיין שם.

האמת שבטלפון הוא נשמע ממש עדין ונחמד...

dewwater

New member
זהו שלא. הוא היה צריך להגיע לפני

כ 5 דקות וכנראה שרק עכשיו יצא....מהמחשב. או מהאתר..

בסדר, חפיף .... עשר דקות פה

עשר דקות שם- לא משחק שום תפקיד לכאן או לכאן ולא לפי זה פוסלים מישהו. תצאו, תהנו ושיהיה בהצלחה.

straycat

New member
מאחר ולא מודיע... ../images/Emo4.gif

לא נורא לאחר קצת, אבל הנימוס האלמנטרי מחייב להודיע, אם מאחרים יותר מכ- 5 דקות, בעיקר כשפוגשים אדם שלא מכירים. לדעתי, חוצפה מצדו שלא התקשר להודיע...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי בהתחלה - עוד לא נפגשת איתו, את לא חייבת לו כלום והוא לא חייב לך. כמו שלך יש (אני בטוחה) עוד כמה "בקנה", גם לו יש. אז צאי, תבלי, תהני. תלכי בגישה של להנות ולבלות. ולא בגישה של "האם זה הבעל העתידי שלי?". נו.. אז מה לבשת? (זאת השאלה הכי חשובה - ביננו...) דנית

ד נ י ת3

New member
למה רק שחור?

שמת גם תכשיטים? איזה תיק לקחת? חולצה של מי? איך החולצה נראת? איזה מכנס? איזה פירמה? ואיך התאפרת? דנית - בשאלות הרות גורל.

מייקי31

New member
בערך עכשיו הוא כבר למטה בחנייה

הוא עדיין באתר? ומה את עושה בנתיים? מתארגנת או שוברת את הראש כשיש ספק, אין ספק..... שבוע טוב מיכל

תבואי עם ראש פתוח

עוד 20 שנה מהיום, הדרך בה הכרנו תהיה נקודה קטנה ושולית בין כה וכה אז למה להרוס מה שעוד לא התחיל? יש מליון סיבות, וגם את היית שם מהסיבות שלך. החלטת ללכת עם זה, תני לזה צ'אנס מלא ואמיתי. תהני

dewwater

New member
טוב אז חזרתי.... אני כאן....

היה הזוי משהו.... אכתוב לכם מחר. לילה טוב, שושי.

לכל מי שלא יודע לגבי האתרים האלה

הם רושמים שאתה און ליין גם שעה אחרי שאתה כבר לא שם, וזה רק בשביל שיהיה מבחר בתפריט של "גולשים כרגע באתר" כי אם הם מראים שהרבה גולשים אז הם מראים לך שהאתר פופולרי. וגם, אני מכירה אנשים שהתחתנו או מצאו זוגיות רצינית ורצו למחוק את הכרטיסים, אבל האתר לא הסכים וכך נשאר מבחר גדול של אנשים, ואנחנו מתרשמים מהמבחר הגדול, ובכלל רובו לא רלוונטי!

אולי גם לו לא היה חשק לצאת מה../images/Emo82.gif

והוא רצה לראות אם את און ליין... ונחשי מה? הוא ראה שאת און לין גם!!! אני אומרת תצאי...למרות שזה לא רלוונטי...היום ה-30 ואת ההודעה כתבת אתמול...מעניין מה קרה? יצאת בסוף?

dewwater

New member
כתבתי.

והיא כבר מזמן הלכה לה לאיבוד..... בקיצור, היה לא משהו...

למעלה