מה דעתכם?

נג היפה

New member
מה דעתכם?

אז אחרי המון אבל המון התלבטויות אני חושבת שאני אלך על הH340 של אייריבר.. אז מצאתי באינטרנט בדיסק קלאב בכמעט 2000 שקל שזה הרבה יותר ממה שרציתי להוציא (אבל כולל אוזניות ומטען סוללות חיצוני) וזה רק 16 שעות נגינה, אתם חושבים שזה שוווה את זה? זה לא מעט מדי שעות ועוד לכל כך הרבה כסף?... אשמח לכל תגובה =)

יאיר B

New member
מה זאת אומרת כל כך מעט שעות?

בדרך כלל, סוללות נטוענות לא מחזיקות להרבה זמן (יש יוצאים מן הכלל כמו בסוני למשל). 16 שעות זה סביר. חוץ מזה, את לא משלמת רק על סוללה (שהיא חלק שולי ממחיר הנגן), אלא על כל המכלול - את מקבלת נגן מצויין עם דיסקשיח ענק ועם המון אביזרים מסביב שמגיעים איתו ושלא קיימים בנגנים אחרים. אגב, אם תסתכלי במחירים של נגנים אחרים ברשת תראי ש-2000 ש"ח ל-40GB זה ממש מעט.

נג היפה

New member
אממ נכון...

זה באמת יחסית זול וזה בא עם המון דברים טובים. פשוט 16 שעות זה לא "מזהיר" חח... בכל אופן, רציתי גם לשאול אם יש לזה עברית? כאילו אני לא מצפה שהממשק יהיה בעברית אבל האם זה קורא עברית? ועוד דבר, לאחי יש בדיוק את אותו נגן והוא אומר שלמצוא שירים זה הרבה פחות נוח מבאיפוד למשל, כי צריך לעבור בין האמנים ע"י לחיצה על כפתור ושזה דיי איטי ומעצבן. זה באמת ככה? או שיש דרך יותר נוחה (שהוא עוד לא גילה)?

שלום לך

בעניין העברית - בדיוק היום יצא עדכון רשמי שתומך בעברית, אבל הפוכה. מבחינת נוחות - האייפוד הרבה יותר נוח מהאייריבר. לאייפוד יש גלגלת שבעזרתה ניתן לעבור במהירות בין השירים. באייריבר יש כפתורים והם הרבה פחות נוחים. שיקול שלך...

נג היפה

New member
אוקיי...

תודה על התגובה, אבל לעבור 40 ג'יגה של שירים בלחיצה זה נראה לי ממש מציק.. בטוח אין איזה קיצורים או דרכים יותר נוחות? ומה ז"א עברית הפוכה? הוא עדיין מסדר את זה לפי א-ב מסודר?

יאיר B

New member
השירים מסודרים לפי אלבומים או לפי

סוג המוזיקה או שם האומן. יש סידור של השירים. לא צריך להעביר את כל השירים אלא רק לפי נושאים. עברית הפוכה זה אומר שהאותיות מתהפכות: שלום יופיע על מסך הנגן כ-םולש. צריך להפוך תגיות עם תוכנה מתאימה (למשל הפוך על הפוך).

nirav

New member
iriver h 340

תסתכלי גם פה שווה להסתכל להשוות ולקנות...

למעלה