מה דעתכם?

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
../images/Emo45.gifסבו שלו מצד אמא אכן היה יהודי

ספרדי יווני.

ne ro

New member
ואגב "לה פן" סוכה לתמיכה מצד

בעיקר אנשים פשוטים , נהגי מוניות וכדומה.

מילים כדורבנות ../images/Emo45.gif

עד 2005 הגדרתי את עצמי כשמאלני גאה. מאז תחילת השנה דעותיי השתנתו בהדרגה ועכשיו הדעות שלי יותר ימניות, ההתלבטות שלי בא לידי ביטוי גם למי להצביע בבחירות. מצד אחד רציתי את ליברמן, מצד שני את קדימה ומצד שלישי את מרצ. אני עדיין דוגל בשתי מדינות לשני עמים, ישראל ופלסטין אבל אני הרבה פחות סלחן כלפי הערבים והמוסלמים. אני רוצה את אירופה אירופית והייתי שמח אם הם היו מקשיחים מאוד את חוקי ההגירה ולא מכניסים יות מוסלמים לשטחם, כי לצערי הרב - בעוד 30 שנה אירופה תהפוך לערב הסעודית 2. לגבי ישראל והפלסטינאים - אני אומר שישראל צריכה לספיק לספק להם חשמל ואת כל הסיוע הזה שהיא נתנה ונותנת, לקבוע גבול ולהגיד להם - זהו, אנחנו מתנתקים מכם, תעשו בשטח שלכם מה שבא לכם ותעזבו אותנו בשקט. אם הם לא עוזבים אותנו בשקט, אז אני דוגל במה שליברמן אומר. ולגבי המאמר, בת יאור צודקת ב-100% לדעתי.

ne ro

New member
ומה עם עדת מופרעי שונאי ישראל

משהשמאל הקיצוני חד"ש, גוש שלום ודומיהם?

ne ro

New member
שאלתי

באיזו זכות תמר גוז'נסקי מחליטה להשוות את שרון להיטלר.

פרובוקציה היא מיפלט של הקיצונים

היא כל כך שולית שהיא כמעט לא מעניינת אף אחד, אז היא עשתה כותרת

ne ro

New member
תמר גוז'נסקי? דווקא יש לה הרבה

מעריצים! טלמון הוא אחד מהם
סתםםםם. אבל היא באמת קיצונית.

ne ro

New member
והבעיה עם בת יאור

שהיא ניתחה את זה בצורה מאוד ימנית וחד צדדית. למשל שמדינות אירופה לא יעזרו לישראל תחת מתקפה עם אירן תהיה נגדה. לא הייתי נסחף לכאלו הכללות. ויש לי הרבה הסתייגויות ממנו.

ne ro

New member
ומי שאני הכי אשמח לראות

כראש ממשלה בצרפת זה כמובן ליונל ז'וספין

ne ro

New member
ולגבי המוסלמים בצרפת- למרות שאני

יודע מה יהא גורלם האפשרויות של צרפת הן: לנסות אינטגרציה (זוהי ההחלטה של הממשל הצרפתי עד היום) : זה מניח שאסלם זה רק דת ואין בו שום מדד גאופוליטי (טעות לפי דעתי) או שאכן האסלם עד עכשיו דת עם מדד גאופוליטי חזק, אבל נתערבב שהרפובליקה תצליח להפוך אותה לאמונה בלבד, וכמו שנפולאון עשה עם היהודים שהוא הפך ל''צרפתים בני דת משה'', נתערבב שהמוסלמים ישנתו ל''צרפתים בני דת מוחמד''. זו נראה להיות העמדה הנוכחית של ממשלת צרפת, ובמיוחד של ניקולא סארקוזי, יו''ר הימין, שמבקש בניית מסגדות למוסלמי צרפת. - פתרון אחר הוא גירושם של המוסלמים. זוהי עמדת הימין הקיצוני. לפי דעתי, פוגע הרבה לזכויות האדם אבל גם לא ראלי במידה ולהרבה מוסלמי צרפת אין מולדת אחרת מצרפת, לכן לאן לגרש אותם ? - פתרון אינטרגציה אמיתית. עד היום לא שמעתי שום תוכנית פוליטית שמציגה אינטגרציה כזו. אבל אתאר אותה ככה : ''המוסלמים הצרפתים מוותרים לדתם כדי להשתתף בלאום החדש שלהם, הצרפתים לא בונים מסגדות ולא מאפשרים שום פיתוח האסלם בשטח צרפת. לאט לאט, אחרי כמה דורות עבד אל קאדר יהיה לז'אן פייר ..

למעלה