מה דעתכם ?

Grenades speak louder than actions

ציטוט מתוך משחק תפקידים עתיק.

Jagreen

New member
אנא שמור על שפה יפה בפורום

התחת שלך לא אמור לעניין את הפורום. אם אתה סובל מבעיות עיכול, פנה לפורומים העוסקים ברפואה.

Raidho

New member
למה, יש לו תחת חמוד.

סתם,מה צצת עם החוכמה בשקל שלך? אולי המשפטים שאתה אומר הם מילים שאתה חוסך בהם,but as for actions,כתבת,זאת פעולה,והפעולה הזאת צועקת בקול חזק "טימטוםםםם"! אף אחד לא מבין מאיפה צצת, מי אתה, מה יש לך באמת להגיד, חכם או לאו, מה אתה רוצה, והכי חשוב מה 'תה קשור!!! אז תקל על אחייך ותגיד משהו קשור או תסתום! ובתור בן אדם שהתחנך בבית רוסי בחינוך רוסי נוקשה אני אומר לך - ז**ן על שפה נקיה, עדיף להבין אחד את השני בקללות, מאשר לקרוא בולשיט לא קשור של כל מיני טרולים שבאים ל***ן בשכל על כלום. באמת בדקתי את שתי האפשרויות בחיים שלי, בלייב!

Jagreen

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

An insult is like a glass of wine. It only affects you if you accept it

Raidho

New member
It's not an insult, it's

a bloody suggestion! But you seem to lack the capacity of coprehensing sophisticated phrasing (like, more than 1 sentense). Try rereading ובנוגע לקשקשן - עזוב את כל השטויות שאתה כותב, איך לעזאזל אני אמור לקחת את קיומך ברצינות עם כינוי שכזה?!

Raidho

New member
אוקיי, ניצחת!

זה מה שנקרא: "אל תתווכח עם טיפשים, הם יורידו אותך לרמה שלהם ואז ינצחו בעזרת הניסיון". אני אשכרא לא מסוגל לנהל וויכוח ברמה כ"כ נמוכה של אינטיליגנציה...

Jagreen

New member
We should be open to the views

of others, and accept them as their own. Treat each opinion individually

ההגמון

New member
שמעו,

כולכם יוצאים מטומטמים מהשרשור האידיוטי הזה. דיי, סיימו את זה כאן או תעלו לרמת אינטיליגנציה נסבלת, לכל הפחות. וראידהו, אתה יוצא הכי דפוק כי אתה אשכרה עובד קשה על להיות טיפש בשביל השניים האלו.

Raidho

New member
אני יוצא הכי דפוק

כי אני כמו טמבל אשכרא מבזבז ת'זמן שלי על לקרוא את מה ששני אלא כותבים! מה שהם ככל הנראה לא עושים. אני פונה לארדן ומבקש רשמית שהוא ימחוק קיבנמט את כל השרשור הזה מההודעה של Jasshole "נתיב ההפרזה" כולל, ולו כדי שהפורום יקבל צורה ראויה יותר!

למעלה