מה דעתכן להפגש אצלי ביום חמישי?

מה דעתכן להפגש אצלי ביום חמישי?

מבחינתי ומבחינת חן ונימרוד זה מצוין, מי עוד מצטרפת? רציתי להכניס את ההודעה הזו די מזמן ולא הצלחתי לשלוח הודעות בתפוז, אז ויתרתי. זו הסיבה שלא ברכתי את יהונתן ליום הולדתו החד חודשי ואת אמא שלו שריגשה אותי מאוד ברשימת הצלחות זמניות מרשימה ומרגשת. וגם את שיר היפה שמתחילה לראות את העולם ממרומי מקום ישיבתה. אצלנו זו היתה תקופה שקטה ויפה אצל זיו, הוא היה ממש מוקסם מהפרספקטיבה החדשה ושיחק המון לבד ולא ניג´ס. עכשיו הוא מנסה לעמוד והוא מה זה נודניק....וכמובן שולחת שוב ושוב איחולים לשגיא שבטח כייף אתמול ביום ההולדת שלו. לכל יולדות מחזור חורף 2001-2002 גם לנו אוטוטו יום הולדת שנה, אני מתרגשת רק מהמחשבה על כך! אצלנו זה עוד שלושה חודשים בלבד וכבר שואלים אותי מה אני מתכננת.... מקווה שלא שכחתי מישהו אבל עוד נדבר השבוע וניפגש ביום חמישי, מי שבאה מרחוק יכולה להקדים ולהתארח אצלי אפילו מהצהריים, אין בעיה.

גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif אבל זה בתנאי...

ששגיא ירגיש טוב, כי ביום רביעי יש לנו חיסון של גיל שנה.

שיעבור בקלות. יהיו לו כמעט יומיים

להתאושש, מקווה שירגיש טוב ויבוא להחריב את הבית של דודה גאיה.... מחכה לשמוע איך ביליתם ביום ההולדת.

על איזו שעה מדובר?

אולי אני אשיג מישהו שיסיע אותי?! אני פשוט כבר נורא מתגעגעת אז אם יהיה לי מישהו שיקפיץ אותי אז אגיע לבד כמובן (כי קשה לטפל לבד בתומר בחוץ וחוץ מזה יש לו חוג בריכה הביום חמישי אחה"צ).

ואנחנו לא נבוא ../images/Emo10.gif

אמצע השבוע, לבד, בלי הבעל לאיזור המרכז... לא בא בחשבון אחרי המהומות שהיו באוטו שלנו בנסיעה חזרה ממיכל של הדר. אם לא ראיתם שני אנשים נדכאים עומדים בתחנת האוטובוס בכביש המהיר, מחזיקים שני עוללים מצווחים בידיים ומנסים לשווא להרגיעם ולשכנע אותם לחזור לכיסאות, לא ראיתם אומללות מימיכם...

../images/Emo6.gif ולמרות זאת אוהבת את הפושטקים

שלך, הם משגעים. אפשר להבין אותם, מדובר בנסיעה ארוכה וקשה להם. אולי תבואי בצהריים כשהם עייפים והם יישנו רוב הדרך וכנ"ל בדרך חזרה. בכל מקרה, יהיה משונה מפגש בלי עומר ויובל (וכמובן אמא ואבא שלהם).

תודה יקירתי ../images/Emo23.gif אבל נראה לי שנוותר

אני פוחדת לעשות את זה לבד. אחרי הכל, צריך להתחשב גם ברגשות שלהם ובעובדה שהם נורא סובלים בנסיעות ארוכות.

הדבר היחיד שעובד

זה שירה עליזה ובלתי פוסקת של "איזה שעון בן חיל". אחרי הפעם השמינית שנינו רוצים לקפוץ מהאוטו לוואדי... בדיוק היום הרהרתי לי שאולי אחפש את הדיסק של "דיג דיג דוג". הם עכשיו פתאום התאהבו בקלטת. יש דבר כזה? בעיקרון, הם מאוד אוהבים מוזיקה ושירים, אבל באוטו כשהם מרוגזים, יש מספר מאוד מצומצם של שירים שהם מוכנים לשמוע.

אז תקליטי את השיר הספציפי על דיסק

ותשמיעי לאורך כל הנסיעה. ואני לא צוחקת. גם לתומר היו תקופות שהוא רצה כל הדרך רק שיר מסויים או יצירה קלאסית מסויימת ופשוט היינו שמים את הדיסק בלופ על השיר הספציפי הזה. זה אכן די מחרפן לסוע שעה עם אותו שיר אבל בשלב מסוים תראי שתתרגלי ולא תשמעי אותו בכלל...

yaelhul

New member
מיכל, אין כמו התאורים שלך כדי

לבהיר לעולם מה זה הורות בכלל, ומה זו הורות לתאומים בפרט ! אין כמוך !!! מקווה שהתאוששתם מהנסיעה ההיא ושהבאות יהיו רגועות יותר. יעל (שהנסיעות הרגועות היחידות שלה עם יובל ועומר הן כששניהם ישנים).

../images/Emo70.gif מה פתאום ../images/Emo70.gif

שלך יהיו רגועים וחייכניים בכל מצב. בנסיעות ארוכות הם ישנו או יישבו מאחור בשקט ויעשו פרצופים חמודים. כשתהיי איתם במקומות משעממים שאי אפשר לזחול בהם, הם ישבו מרוצים בעגלה, יתעסקו בצעצועים שלהם ולא יוציאו הגה במשך שעות. כשאנשים יחייכו אליהם ברחוב ותרצי להשוויץ איתם, הם לא יפרצו בבכי, אלא יחייכו ויראו בו במקום ולפי דרישה את כל החוכמות שהם יודעים לעשות. שלך מושלמים, לא?

../images/Emo6.gif היינו הבוקר במשרד הפנים....

להזמין לזיו דרכון למקרה ויהיה כאן שמח בקרוב. ישבנו בתור בערך שעה ואבא שלו ואני תפקדנו כצוות בידור (לשמחת הממתינים) עד שגם אנחנו התחלנו לשעמם אותו והוא התחיל להראות סימני עצבנות ורצה לצאת מהעגלה ולזחול. ניגשתי לאחראית והסברתי לה שזיו מתקשה להמתין בתור בסבלנות והיא סרבה לעזור לנו בטענה שהממתינים יתקוממו. לא עברה דקה וזיו התחיל לבכות ולצרוח בקולי קולות עד שכל המקום נחרד (וגם אנחנו, כי זיו תינוק מאוד רגוע בד"כ ולא צווח גם כשהוא עצבני). תוך רגע התחילו הממתינים בתור לצעוק עליה שתטפל בנו ומיד, כמובן שלא התנגדנו.

למעלה