מה דעתכן להפגש אצלי ביום חמישי?

טילי2

New member
זה נכון שלדרכון צריך להביא את הילד

פיזית למשרד הפנים? עוד לא רשמתי את הבנים בתעודת זהות שלנו ואני צריכה גם דרכון ישראלי וגם תעודת לידה ישראלית בכדי להוציא להם דרכון אמריקאי. בשגרירות האמריקאית לא צריך להביא את הילד פיזית.

Navva

New member
נכון

לצורך רישום בתעודת זהות ותעודת לידה (התעודות להל"ן) אין צורך להביא את הילד. אבל לצורך הדרכון יש צורך. את הפרוצדורה של התעודות ניתן לסדר ע"י משלוח הטופס שניתן בשחרור מבי"ח. ותעודות הלידה + הספחים עם הרישום של הילדים נשלחים בדואר. פרטים מדויקים תבררי באתר של משרד הפנים או טלפונית.

אני שאלתי אצלנו ואמרו לי שלא

מה שבאמת היה נראה לי מוזר. אני יודעת שבסניף הראשי בחיפה מחייבים להביא את הילדים וגם את שני ההורים כדי שאף הורה לא ינסה לחטוף את הילד מהארץ ללא אישור ההורה השני. אולי במקומות קטנים מחפפים...

התינוק צריך להיות נוכח.

אם ההורים נשואים, רק הורה אחד יכול להגיע עם אישור בכתב (טופס מיוחד) מההורה הנוסף. הורים לא נשואים (כאלה אנחנו), חייבים להיות נוכחים. זה די מגוחך, מדוע בן זוגי לא יכול היה לתת לי אישור כתוב כמו אצל הורים נשואים, טיפשי.... מניסיוני, לא לנסות להשקיט את התינוק כשהוא מאבד סבלנות, תנו לו להתבטא
ולהביע את חוסר שביעות רצונו מההמתנה הארוכה. מבטיחה לכם שהם יטפלו בו בהקדם!

Navva

New member
אצל הורים נשואים נדרש רק

הורה אחד. אפילו לא נדרשת חתימה של ההורה השני. גם אני התפלאתי, אבל כך זה היה. הדרכון לילדים הוא ל 5 שנים (אני קיבלתי דרכון ל 10, סוף כל סוף במשרד הפנים מקיימים מה שהבטיחו מזמן). הפקידה אמרה שלדרכון הבא הילד גם צריך לבוא כדי לזהות אותו. עד אז...

קרן משם

New member
מוזר......

אני הוצאתי לילדיי דרכון בגיל 8 חודשים כשהם לא היו נוכחים!!! תמונות פספורט ו2 הורים ותו לו!! מיותר לציין שאנחנו עם הילדים בהונגריה נכון? הם מעולם לא ביקרו במשרד הפנים.... (את הדרכון הוצאתי במשרד הפנים בעכו לפני שנה 14 חודשים בערך)

טילי2

New member
אני מוכנה לקבל הכל, צועקים ונרגנים

עצבנים וחייכניים, רק טוב לדעת מראש מה צפוי לי.

חן123

New member
נו יופי שירד לי האסימון

שלחתי לך מסר לפני שראיתי את ההודעה. בכל מקרה כנראה אני ואור נבוא ונמרוד יצטרף מאוחר יותר חן

Navva

New member
אנחנו עולים צפונה

נשמח לפעם הבאה. לגבי ימי הולדת, ינואר רק עוד קצת יותר מ 3 חודשים. צריך להתבשל עם רעיונות ליומולדת לילידי החורף.

אנחנו עוברים דירה ביום חמישי ../images/Emo82.gif

אז לא נגיע. חבל לי כי זה דווקא בשעות שמסתדר לנו (שבתות וחגים לא הולך אצלנו, רק אמצע השבוע אחה"צ). בכל מקרה שיהיה מפגש כיפי! תהנו מאד ונשיקות לכל העוללים. רחל

ligo

New member
גם אנחנו רוצים- איפה המפגש?

ושירלי, עכשיו אנחנו שכנות (עברנו ביום שישי), אז אם תצטרכי טרמפ

היי אחות שלי וגם שכנה שלי ../images/Emo25.gif

איך היה המעבר? התאקלמתם כבר? האמת זה רעיון אדיר טרמפ ממך... אולי באמת נוכל להתארגן על משהו
רק שהרופא לא יכניס אותי מחר לשמירה
המפגש הוא קרוב לקניון איילון מתאים לך?!

אולי גם אנחנו נבוא ../images/Emo73.gif

עמרי חוזר מחר למילואים ואני מתעתדת להיות בסופשבוע אצל הורי ואחותי, לסירוגין, בגבעתיים, אז זה קרוב אליך, אבל זה תלוי במתי אחזור מהעבודה ומה קורה עם אחותי אחה"צ. לגבי העמידה - הם באמת נהיים יותר קשים כאשר הם עומדים כי צריך להשגיח עליהם כל הזמן. אני רק עונה לטלפון והדר כבר במדרגה השישית (שכחתי לנעול...), הוא מגיע לכל החוטים, סילקנו את כל הדברים השבירים והלא יציבים ובכ"ז כל הזמן אני אחריו....ספורט.....

ריטה1

New member
אגב התפתחות התינוקות

אתמול ניפגשנו עם בת הדוד של יזהר שיש לה תינוקת בת חצי שנה, היא התחילה להשיישב בגיל 3 חודשים וכעת מתחילה לעמוד!!!! מה אתם אומרים על זה, אנחנו היינו די בשוק, ואני עוד חשבתי ששי זריזה(שהתחילה בגיל 3.5 חודשים להתהפך לכל הכיוונים)

ליאור, אפשר להזמין חברים מפורום אחר

כמו במפגש האחרון. אני לא גולשת שם ולא מכירה, אשמח אם תעשה זאת, אם אתה מעוניין. שלחתי מסרים לכל המתעניינים, עם פרטים.

למעלה