מה דעתכן על המשפט הבא?

נוכרי

New member
מה דעתכן על המשפט הבא?

בנות הסכיתו ושימעו "גבר עושה אהבה עם אשה,אשה עושה אהבה באוירה"

Vdrums

New member
לא הבנתי...../images/Emo4.gif

אני צריך לגדול כנראה...

נוכרי

New member
אני אסביר.

גבר בכל מצב יזיין,גם אם הוא נורא עייף או עם מצב רוח רע,תמיד אפשר ואתן יודעות שלהכניס אותנו למיטה זה קל.נשים זה שונה הם צריכות את האוירה את התפאורה הנכונה בשביל להכנס למיטה כי כך ברא אותנו הטבע.

Vdrums

New member
לא מסכים...

ושוב, אולי אני צריך לגדול ...

אילן 30

New member
עצבני ??

אוי לי אם הייתי מתעצבן בגלל דברים כאלו פשוט אין שום סיבה שבעולם שיופיעו פה הודעות מכלילות כלהלן . אתה דווקא עשית עליי רושם דיי חיובי ואתה האחרון שאני אתעצבן בגללו . ...קח הכל ברוח טובה גם את הביקורות סוף שבוע נעים

Vdrums

New member
לא התכוונתי בגללי, התכוונתי

בגלל השירשור, לא משנה, העיקר שהכל טוב
וחםםםםםםםםםםםם נורא בחוץ...

אני לא מסכימה איתך

כשהגבר שלי עייף אז הוא לא יזיין וגם לו לפעמים יש כאב ראש.. כן כן מה קרה אנחנו בני אדם לא?

נוכרי נראה לי אתה צריך לגדול עוד קצ

קצת טיפ טיפה - מה השטויות האלה? לא שמעת על נשים שמזדיינות סתם כך ושאפשר להכניס אותן למיטה זה קל? ולגבי התפאורה - מה השטויות האלה, יש נשים שקמות בבוקר בלי לדעת מה השם של אותו גבר, יש נשים שעושות סקס עם מי שקבעו באמת ולא מזיז להן אם זה באושר או בחושך ובאיזה אוירה - יודע למה? כי הן שלמות עם כל צעד שהן יעשו מרגע שאתה/ הגבר - איתן.

T r i l i a n

New member
ממה שאני יודעת, זה לא תמיד קל

ולעיתים אפילו בלתי אפשרי להעיר בחור עייף או לפתות בחור כועס. מה הוא, אנרג'ייזר?

זה נכון לסקס מזדמן לא לנשואים

גם אם אנחנו הרוסים , תמיד נשמח להשתגל עם כוסית חדשה. אבל כשאנחנו נשואים, חוזרים ב 7 בערב מהעבודה אנחנו רוצים רק להתקלח לאכול ולישון. יש לי חבר שעובד מ7 בבוקר עד 7 או 8 בערב , הוא חוזר גמור ואז אישתו רוצה שיזיין אותה 4 שעות!!! (רציני לגמרי 4 שעות!!! ארבע שעות תמימות!!!) כלומר , מתי הוא ילך לישון? הוא הרי צריך לאכול, לנוח, להתקלח,לעשות כמה טלפונים, לגלוש באינטרנט,לראות טלויזיה... מסכן, אני ממש מרחם עליו. מילא היא הייתה גומרת תוך רבע שעה, אז יש אור בקצה המנהרה, אתה יודע שזה תיכף מגיע ואז אתה חופשי ומאושר. אבל 4 שעות? עדיף כבר מסע אלונקות. נשים יקרות, לוקח לכן 4 שעות לגמור? לכו לסקסולוג!!! אנחנו לא אוהבים את זה, זה מתיש פיזית ונפשית, יהיו לנו הרבה כאבי ראש ואתן תשארו מתוסכלות מינית. הייתה לי חברה שהייתה גומרת רק כשעושים לה ביד ובמשך שעה שלמה, כן שעה שלמה עשיתי לה ביד, אחרי כמה חודשים כבר התחלתי להירדם באמצע, והיא הייתה מעירה אותי בצרחות: " למה הפסקתה ???? הייתי מתעורר בבהלה נזכר איפה אני וממשיך, עד שהאורגזמה המיוחלת הייתה מגיעה, איזה אושר, אפשר ללכת לישון. החזקתי מעמד שנה, כן שנה שלמה, הגעתי לקצה גבול הסבלנות. אחרי כמה זמן פגשתי מישהי בבליינדייט היא סיפרה לי שהיא נורא אוהבת סקס. "סקס טוב של ארבע שעות " כן ככה היא אמרה המוגבלת . העפתי אותה לכל הרוחות. שתיקנה קונגו. .

T r i l i a n

New member
אדוני אכן ליצן החצר

לא מסוגל ליותר מרבע שעה וגמרנו? לך לאונן. אם המקסימום שאתה מוכן להתקרב לזוגתך בלי להציץ לטלוויזיה זה רבע שעה - אז עזוב, קנה בובה מפלסטיק. מי שמצפה שיהיה לך אכפת ממנה - מוגבלת, ומי שרוצה להנות איתך בסקס - מפריעה לך לישון. הבעיה היא שלך, לא שלהן. ואל תתימר ליצג את כל הגברים. *אתה* לא אוהב את זה. יש גברים שיודעים להנות מסקס ולא משיפשוף העור על הזין. אתה, כמובן, לא מודע להבדל בין השניים.

סליחה שאני לא מכונת מין../images/Emo94.gif

אין אני חייב או צריך לספק את הפריג'ידית המזדמנת בכל מחיר אל נא תשכחי שסקס נועד לשם הנאה בלבד ולא לשם סבל כפי שאת טוענת. למה אני צריך להתענות ולהתאמץ לזיין מישהי במשך שעות עד שתהיה לי שפשפת כי היא גומרת אחרי 4 שעות?!. אל תשכחי שאנחנו צריכים לשמור אותו זקור 4 שעות כשאתן סה"כ צריכות לשכב לכן נינוחות בפיסוק קל, מי פה עובד קשה? ברור כשמש בצהרי היום שאישה שלא גומרת תוך זמן סביר, סובלת מבעיות נפשיות קשות ביותר והיא צריכה טיפול, וכל מי שתביע התנגדות לעיניין, סימן שלוקח לה המון זמן לגמור, אם בכלל היא גומרת ... נשים שלא גומרות, קחו אחריות על החיים שלכן פנו לסקסולוג הקרוב למקום מגוריכן וספרו לו את האמת, זה יכול לעזור לכן!!! ותפסיקו להאשים את הגבר המסכן, הוא סה"כ גבר ולא מכונת מין. תפנימו!!! ולכל אותן נשים שכן גומרות אבל חייבות שרשרת אורגזמות, תבינו, אנחנו הגברים יכולים בדרך כלל לגמור רק פעם אחת ואז אנחנו נישפכים אנחנו לא יכולים להמשיך חצי יובל כמוכן. .

T r i l i a n

New member
מצטערת להגיד, אך נשים שלא גמרו עם

אחד שרבע שעה זה גבול היכולת שלו, חבל שיפנו לרופא. שיפנו לכל גבר אחר שמסוגל לעשות משהו במיטה. אתה לא מסוגל לספק אותה? או קיי, לא חייב. אבל זה מוגבלות שלך לא פחות משלה. ואולי אף יותר.

אנה גומרת ברבע שעה.תגובה לטריליאן

תגידי, כשאת נימשכת למישהו ואת רוצה לשכב איתו, להרגיש אותו בתוכך, להגיע לאורגזמה בזמן שלשונו לוקקת את דגדגנך, האם את תעשי זאת בכדי שלאותו בחור יהיה טוב? התשובה היא: לא!!! את עושה את זה בשביל עצמך!!! את נהנית מהאורגזמה שלך, מהשיא שלך, מההרפיה שלך, מהאנדרופינים שלך, מהאנדרנלין שלך מהאוקסיטוצינים שלך, כן הכל שלך ולא שלא. וגם אם בא לך למצוץ לו, זו את שנהנית מזה, אצלך במוח מופרשים כימקלים שמענגים אותך, את לא עושה את זה בשבילו. ואם בכל זאת הוא מיתקשה לגמור ואת עוזרת לו בכך שאת עושה לו ביד ומשקיעה בכך אנרגיה, את נהנית מזה בעצמך, את לא סתם ככה הולכת ומענגת עוברי אורח ברחוב. כל אחד דואג לענג את עצמו האורגזמה הינה בעצם מצב אולטימטיבי שבו האדם חווה ולו למספר שניות, מצב של שחרור מכבלי המקום, הזמן והאגו, מצב שבו האדם משוחרר מכבלי המציאות היומיומית ומתחבר לטבע בכלל, לגופו העירום ולטבעו האלוהי בפרט. ולכן יקירתי מה קורה לי ברגע שזו שאיתי לא מתחברת לטיבעה האלוהי, מה קורה איתי כשהפרטנרית שלי איננה מסוגלת להשתחרר מכיבלי המקום הזמן והאגו כשהיא איננה מסוגלת להשתחרר מכיבלי המציאות היומיומית, כשהיא איננה מסוגלת להתחבר לטבע ואל גופה העירום ??? ולכן יקירתי, כל עוד עוד אני נהנה מזה וזה מספק אותי אני יעשה את כל מה שעושה לי טוב בשביל לעשות לה טוב, לעיתים זה עניין של רבע שעה והיו לי מעשי אהבה שנימשכו שעתיים ואפילו גם ארבע שעות ברצף. אם הייתי מאהב מקצועי שומה היה עליי לספק את לקוחתי ויהי מה, אבל לא כך העניין. כשאני נמצא עם מישהי בוונה להתענג זו על זה, כל אחד דואג להנאתו הוא בדרכים שונות כשחלק מאותם דרכים הם עינוג מוחלט של האחר. מי שלא גומרת, או שלוקח לה שעה שלמה לגמור, שלא תאשים את הפרטנר שלה למיטה, הוא לא מכונת המין שלה, הוא לא הצעצוע או הויברטור שלה. שמעתי גם על מקרה הפוך: האישה גמרה ולעומת זאת הגבר לא הצליח לגמור בחדירה למרות שהיה בתוכה שעה ארוכה, את חושבת שהיא טרחה ועזרה לו לגמור? לא!! לא בא לה לעשות לו ביד ולא בא לה למצוץ לו!!! לא היה לה חשק. היא כבר גמרה, הגיעה על סיפוקה, לא בא לה. "אין לי כוח לעשות כלום"-היא אמרה, "אתה יכול להתחכך בי או לאונן לי על כפות הרגליים"- הוסיפה. .

הוא נכון ברוב המקרים

לא בכולם אבל בהחלט נכון לגבי מכלול גדול... גמירה של אישה זה דבר הרבה יותר מסובך מגמירה של גבר וחלק ממה שעוזר לגמירה של הבחורה זה מצב מתאים הכולל תפאורה מתתאימה

למעלה