אנה גומרת ברבע שעה.תגובה לטריליאן
תגידי, כשאת נימשכת למישהו ואת רוצה לשכב איתו, להרגיש אותו בתוכך, להגיע לאורגזמה בזמן שלשונו לוקקת את דגדגנך, האם את תעשי זאת בכדי שלאותו בחור יהיה טוב? התשובה היא: לא!!! את עושה את זה בשביל עצמך!!! את נהנית מהאורגזמה שלך, מהשיא שלך, מההרפיה שלך, מהאנדרופינים שלך, מהאנדרנלין שלך מהאוקסיטוצינים שלך, כן הכל שלך ולא שלא. וגם אם בא לך למצוץ לו, זו את שנהנית מזה, אצלך במוח מופרשים כימקלים שמענגים אותך, את לא עושה את זה בשבילו. ואם בכל זאת הוא מיתקשה לגמור ואת עוזרת לו בכך שאת עושה לו ביד ומשקיעה בכך אנרגיה, את נהנית מזה בעצמך, את לא סתם ככה הולכת ומענגת עוברי אורח ברחוב. כל אחד דואג לענג את עצמו האורגזמה הינה בעצם מצב אולטימטיבי שבו האדם חווה ולו למספר שניות, מצב של שחרור מכבלי המקום, הזמן והאגו, מצב שבו האדם משוחרר מכבלי המציאות היומיומית ומתחבר לטבע בכלל, לגופו העירום ולטבעו האלוהי בפרט. ולכן יקירתי מה קורה לי ברגע שזו שאיתי לא מתחברת לטיבעה האלוהי, מה קורה איתי כשהפרטנרית שלי איננה מסוגלת להשתחרר מכיבלי המקום הזמן והאגו כשהיא איננה מסוגלת להשתחרר מכיבלי המציאות היומיומית, כשהיא איננה מסוגלת להתחבר לטבע ואל גופה העירום ??? ולכן יקירתי, כל עוד עוד אני נהנה מזה וזה מספק אותי אני יעשה את כל מה שעושה לי טוב בשביל לעשות לה טוב, לעיתים זה עניין של רבע שעה והיו לי מעשי אהבה שנימשכו שעתיים ואפילו גם ארבע שעות ברצף. אם הייתי מאהב מקצועי שומה היה עליי לספק את לקוחתי ויהי מה, אבל לא כך העניין. כשאני נמצא עם מישהי בוונה להתענג זו על זה, כל אחד דואג להנאתו הוא בדרכים שונות כשחלק מאותם דרכים הם עינוג מוחלט של האחר. מי שלא גומרת, או שלוקח לה שעה שלמה לגמור, שלא תאשים את הפרטנר שלה למיטה, הוא לא מכונת המין שלה, הוא לא הצעצוע או הויברטור שלה. שמעתי גם על מקרה הפוך: האישה גמרה ולעומת זאת הגבר לא הצליח לגמור בחדירה למרות שהיה בתוכה שעה ארוכה, את חושבת שהיא טרחה ועזרה לו לגמור? לא!! לא בא לה לעשות לו ביד ולא בא לה למצוץ לו!!! לא היה לה חשק. היא כבר גמרה, הגיעה על סיפוקה, לא בא לה. "אין לי כוח לעשות כלום"-היא אמרה, "אתה יכול להתחכך בי או לאונן לי על כפות הרגליים"- הוסיפה. .