מה דעתכן על המשפט הבא?

חזקוש

New member
חתתלתולונת,גמירה ותפאורה מנסיוני

הקשר הוא רופף אך בהחלט האווירה מגבירה גירוי וזה עובד על שני הצדדים האטמוספרה קשורה לגודל ההנאה והמהירות להגיע לגמירה אבל שוב זה עובד גם על הגבר וגם על האישה. גמירה של נשים תלויה בהרגלים מיניים ובבגרות מינית. הנסיון שלי אומר אחרת לגמרי. מה שאת אומרת נכון לגבי נשים שהן עדיין בוסר. הייתי עם נשים של מין טכני מה שאת קוראת "מזיינות כמו גבר" וליוויתי התפתחות מינית של אישה שהתקשתה בגמירה והייתה זקוקה לאטמוספרה ואווירה והייתי גם עד לשינוי שחל בה. חזקוש

חזקוש

New member
בתמציתיות אמרתי שזה נכון רק לקבוצת

הנשים (שמחקרית איני יודע את גודלה) שעדיין בוסרית מבחינה מינית. גם קביעה זו באה בהסתייגות גדולה כי יש בני זוג מסויימים מאוד של נשים בוסריות המחליפים כל תפאורה סביבתית. הווה אומר הם בני הזוג הם התפאורה. קבוצת הנשים שהגיעו לבשלות מינית, בדרך כלל אילו גם נשים ששולטות יותר על חייהן והתפאורה היא תודעתן ןלא הסביבה. למה שהייתי עד וגם סייעתי רבות, זה למעבר של אישה מקבוצת הבוסר לקבוצת הבשלות. לא אמרתי שאין בוסר מיני נשי, אבל אין להכליל אותו על רוב הנשים כ פ י ש ע ש י ת. לבוסרות ובשלות מינית אין גיל. חזקוש

אממ..

יש בזה משו, כי לרוב, אשה צריכה את האוירה המתאימה.. אבל זו הכלל גדולה מדי לומר שגבר יזיין בכל מצב.. או שאולי גם אני צריכה לגדול..

ואני חושבת שההיפך הוא הנכון

אשה עושה אהבה עם גבר - גבר עושה אהבה עם האויר - מה לא כך:) בכל אופן לא איתי :) בהומור עסקינן לא?

אין באמור לעיל כדי

להוכיח את עצמי, כי אצלי כבר עברתי את האויר והאויר והגבר ובעצם מה לא. עזבו אתכם משטויות - אם תעשו מה שרץ לכם בראש תהנו וזו האוירה האמיתית.

למעלה