מה דעתכן על השמלה הזו?

Sharon_1

New member
מה דעתכן על השמלה הזו?

האם אפשר לזוז בדבר כזה בחתונה? ואיך אפשר בכלל לחשוב על ללבוש דבר כזה או לנסות למדוד כשלפניי עוד כמה וכמה ק"ג לרדת ואני חייבת להתחיל לראות שמלות כי פה צריך לקנות כבר שנה מראש, אחרת אף אחד לא יסתכל עלייך. אוי... וד"א - עזבו את הזנב הזה מאחורה ואת זה שהציצים יוצאים מקדימה. ואני הולכת לגרור את עצמי להליכה.....

הילית*

New member
בעיני מאוד יפה

אבל אני לא יכולה לעזוב את זה שהציצים בחוץ. לדעתי זה ממש לא כלתי ציצים בחוץ (מקווה שאני לא נשמעת מרובעת מדי). אם יש לך מבנה גוף רזה (וגם ירדת 6 קילו...) וגם את גבוהה אז חוץ מנושא הציצי אני בעד!

Sharon_1

New member
אז ככה..

בגלל שיש לי ציצים גדולים, לא נראה לי שבכלל אוכל ללבוש שמלה כזו, כי גם לא אהבתי את הקטע הזה שהציצי בחוץ, לדעתי - כמוך, זה לא כלתי. ואומנם ירדתי 7 ק"ג, אבל אני לא רזה. ושמלה כזו אם לא ממש ממש ממש רזים, זה לא יפה. מה גם שאם ביום החתונה, הבטן קצת תהיה נפוחה, למשל, אז הלך כל האפקט, וזה כבר לא "זה", אז אי אפשר לקחת סיכון. מה גם שאני לא ממש גבוהה, (1.63 מ´). השאלה היא אם בכלל סגנון של שמלה כזו הוא כלתי מספיק. כי כבר הייתי בחתונות שבאו בחורות לבושות בשמלות כאלה, אומנם לא בלבן, אבל בכ"ז, מבריק כזה...

לדעתי, השמלה מאד יפה חוץ מהחצ´קונים

עליה - כפי שצביקה הגדיר את זה. אני דווקא בעד הציצי בחוץ...אם זה ציצ בחוץ, אז מה תגידו על השמלה שלי, שהיא מחוך עם מחשוף וי שנכנס בין הציציות...

שרונס

New member
למרות שהשמלה מאוד יפה, אין סיכוי

שתצליחי לרקוד בחתונה, אלא אם כן יש שסע גדול מאחור. נראה לי שהכלה די קשורה בתוך שמלה כזו. אולי אפילו הליכה לא באה בחשבון. אולי תמדדי שמלה בגזרה דומה ותנסי ללכת ולרקוד קצת בחנות ולראות איך את מרגישה? אם זה ממש פדיחה את יכולה לנסות לקפץ קצת בתא הלבשה.
שרון.

Sharon_1

New member
זה גם מה שאני חשבתי,

נראה לי שחנוטים בתוך שמלה כזו. וגם אם אנסה לרקוד ולזוז בתוך שמלה כזו - זה לא אותו דבר כמו ללכת איתה 1/2 יום. ושסע אני ממש לא אוהבת, ד"א. נראה לי שיהיה לי קשה למצוא שמלה כזו פה, בגלל שהאמריקאיות אוהבות את הסגנון הנפוח.

שרונס

New member
כן, שמתי לב לזה. כל האתרים של

המעצבים האמריקאיים מלאים בשמלות נפוחות. אולי תלכי על משהו באמצע, כלומר צמוד בחלק העליון ובחלק של החצאית משהו נופל ודי משוחרר? זה יכול להיות גם בגזרת A שהיא יחסית צרה עם התרחבות כלפי מטה. יש לי רעיון לשמלה שראיתי באיזשהו אתר שאולי תתאים לטעמך. אני אלך לחפש ותכף אחזור... שרון.

שרונס

New member
מצאתי! בעיני זו שמלה יפהפיה למרות

שלא רואים את החלק התחתון עד למטה. היא פשוטה ויפה.

Sharon_1

New member
גם אני חשבתי ככה, כי החלק העליון ש

שלי בסדר כבר עכשיו (חוץ מהציצים שלי, ששום דיאטה לא תוריד אותם, ואני גם לא רוצה שתוריד אותם, אבל מבחינת ידיים ובטן - אני בסדר גמור +). אז אני כן רוצה חלק עליון צמוד וחלק תחתון נופל כזה. בגזרת A . תסתכלי על ההודעה שלי מלפני כמה דקות (הודעה נפרדת), היתה קודם למעלה ,אבל בטח ירדה כבר למטה, על הרעיון שלי. לגבי השמלה הזו - פחות אהבתי, אני אחפש משהו שכן אהבתי מה דעתך על זו? אני אהבתי, ליאור ממש לא.

שרונס

New member
היא מעניינת. לדעתי לא עדינה מספיק

בשביל שמלת כלה. היא נראית חתוכה כזו, אך הגזרה יכולה להיות טובה לך. קראתי עכשיו את הרעיון שלך. למה צריך לקנות שמלת כלה כל כך הרבה זמן מראש? אם אין ברירה תמיד את יכולה לקנות שמלה שאת ממש אוהבת ויקטינו לך אותה לפני החתונה. להקטין אפילו בכמה מידות זו אף פעם לא בעיה רצינית. רק להגדיל זו בעיה... שרון.

Sharon_1

New member
ליאור אומר שהיא נראית כבדה כזו

אהבתי את הגזרה. אל תשאלי אותי למה צריך לקנות שמלה כ"כ הרבה זמן מראש. גם אני שואלת. ולמה צריך להזמין מקום שנה וחצי מראש????? מי יקטין לי אותה? אף אחד לא יסתכל עליי כאן, ואני לא רוצה לתת למישהו לא מקצועי.

אתי@

New member
אהבתי את הגיזרה, אבל פחות את הרעיון

של כל שכבות הבדים, הייתי מעדיפה את הגידרה הזאת במראה יותר נקי.

למעלה