מה דעתכן על השמלה הזו?

שירי71

New member
מדהימה לדעתי רק שימי לב

לשני דברים: האחד הוא גובה המחשוף וכאן אתי - תגידי מה לדעתך דרוש למישהי בגובה של שרון בקטע של המחשוף. השני הוא סוג הבד - תבקשי לדעתי בד שיותר רך ומט יותר נשפך כזה. אני, בקטע של חזה לא קטן הייתי הולכת על מחשוף הרבה יותר נמוך כדי ליצור אשליית חזה קטן יותר ויותר גובה לגוף. אתי מה את אומרת? והשמלה מדהימה פשוט ככה.

Sharon_1

New member
כמו שאמרתי לך - אני לא רוצה ליצור א

אשליית חזה קטן. אני גאה במה שיש לי.
אבל זה קצת סגור לדעתי.

שירי71

New member
לגבי האשליה

כן אמרת לי את זה גם אתמול, הכוונה היא לא ממש שיהיה קטן אלא שעם החשוף הסגור זה עושה הרגשה כאילו החזה משתרע לו על שטח גדול יחסית לגוף, לזו הכוונה. אני חושבת שאנחנו מתכוונות אלותו דבר. גם אני באותה סירה, את יודעת...

Sharon_1

New member
אתמול כשמדדתי היה לי קשה לראות

את העיניינים באיזור החזה כי לא היתה להם חזיה במידה שלי... אז היא נתנה לי אחת יותר קטנה, והכל נשפך החוצה. ככה שלא ממש היתה לי אינדקציה.

pumpkinle

New member
אם יש לך ציצ גדול זה לא יתאים לך

כי היא סגורה מדי את צריכה משהו יותר פתוח אבל גם לא פתוח מדי

Sharon_1

New member
בגלל זה אני מפחדת מסטרפלס

למרות שאתמול מדדתי וזה היה מקסים, זה עושה מין צוואר ברבורי כזה, ונורא אהבתי. אבל בעוד שבחנות זה מאד יפה, מי יודע מה יקרה בחתונה כשארקוד ואשתולל.... אנחנו נגד תקלות ציצים...

אתי@

New member
סטפלס זה משגע ונראה לי שמחזיק את

הציצים הרבה יותר טוב מאשר מחשופי push up למינהם...

שרונס

New member
והחברה שעיצבה את השמלה היא מארה"ב

ושמה פלומה בלנקה. יש להם אתר ואני אצרף כאן את הכתובת. ולכל המלאות יותר (כמוני), באתר יש קטגוריה של שמלות במידות גדולות יותר וניתן לקבל שם רעיונות על גזרות יותר מחמיאות למי שאין לה גוף פיגוזי. דרך אגב, שרון, ראיתי שגם לדימיטריוס יש חנויות בארה"ב ולדעתי יש להם כמה שמלות מדהימות. שרון.

Sharon_1

New member
מה באמת?

ראיתי שם שמלה יפה. הקטע הוא שאם אני הולכת על שמלה מהסנון הצמוד, עדיף לי להיכנס לחנות שמלות ערב ולקנות - יוצא הרבה יותר זול. את יודעת איפה החנות? ארה"ב גדולה...

שרונס

New member
כן. נכנסתי עכשיו לאתר שלהם

שהוספתי לו קישור למענך באחת ההודעות שלי אלייך בשרשור הזה. אם אני זוכרת נכון את בלוס אנג´לס? אז יש באתר רשימה של כל החנויות שמוכרות את השמלות שלהם בכל ארה"ב וקנדה והחנות בלוס אנג´לס היא TAMARA´S BRIDAL ומס´ הטלפון שלהם הוא 310-276-1992. אם את רוצה למצוא עוד חנויות אז תכנסי לקישור ששמתי (אני אשים אותו בהודעה הזו שוב) ותכנסי לקטגוריה של Authorized Retailers ותקבלי רשימה. שרון.

נופר30

New member
sharon_1

אם את גרה באזור לוס אנג´לס תשלחי לי במייל ואני אשלח לך שלוש אווטלטים של שמלות כלה בזמנו כשאני עמדתי להתחתן קניתי שם שימלה שעלתה בחנות 3000 $ ב200$ ועוד הוספתי קצת כדי להוסיף עיטור על השימלה שמח לעזור אם את צריכה

*שיר

New member
אני לא בעד ../images/Emo5.gif

נראה לי לא נוח וצפוף מדי וגם לא ממש יפה... ראיתי שמלות נוחות הרבה יותר ויפות יותר. זאת שצרפת עם השובל מתחרה פי אלף יותר יפה! וחוץ מזה שנראה לי שרק אנורקטיות גבוהות יכולות ללבוש אותה...

למעלה