לשני דברים: האחד הוא גובה המחשוף וכאן אתי - תגידי מה לדעתך דרוש למישהי בגובה של שרון בקטע של המחשוף. השני הוא סוג הבד - תבקשי לדעתי בד שיותר רך ומט יותר נשפך כזה. אני, בקטע של חזה לא קטן הייתי הולכת על מחשוף הרבה יותר נמוך כדי ליצור אשליית חזה קטן יותר ויותר גובה לגוף. אתי מה את אומרת? והשמלה מדהימה פשוט ככה.
כן אמרת לי את זה גם אתמול, הכוונה היא לא ממש שיהיה קטן אלא שעם החשוף הסגור זה עושה הרגשה כאילו החזה משתרע לו על שטח גדול יחסית לגוף, לזו הכוונה. אני חושבת שאנחנו מתכוונות אלותו דבר. גם אני באותה סירה, את יודעת...
למרות שאתמול מדדתי וזה היה מקסים, זה עושה מין צוואר ברבורי כזה, ונורא אהבתי. אבל בעוד שבחנות זה מאד יפה, מי יודע מה יקרה בחתונה כשארקוד ואשתולל.... אנחנו נגד תקלות ציצים...
ושמה פלומה בלנקה. יש להם אתר ואני אצרף כאן את הכתובת. ולכל המלאות יותר (כמוני), באתר יש קטגוריה של שמלות במידות גדולות יותר וניתן לקבל שם רעיונות על גזרות יותר מחמיאות למי שאין לה גוף פיגוזי. דרך אגב, שרון, ראיתי שגם לדימיטריוס יש חנויות בארה"ב ולדעתי יש להם כמה שמלות מדהימות. שרון.
ראיתי שם שמלה יפה. הקטע הוא שאם אני הולכת על שמלה מהסנון הצמוד, עדיף לי להיכנס לחנות שמלות ערב ולקנות - יוצא הרבה יותר זול. את יודעת איפה החנות? ארה"ב גדולה...
שהוספתי לו קישור למענך באחת ההודעות שלי אלייך בשרשור הזה. אם אני זוכרת נכון את בלוס אנג´לס? אז יש באתר רשימה של כל החנויות שמוכרות את השמלות שלהם בכל ארה"ב וקנדה והחנות בלוס אנג´לס היא TAMARA´S BRIDAL ומס´ הטלפון שלהם הוא 310-276-1992. אם את רוצה למצוא עוד חנויות אז תכנסי לקישור ששמתי (אני אשים אותו בהודעה הזו שוב) ותכנסי לקטגוריה של Authorized Retailers ותקבלי רשימה. שרון.
אם את גרה באזור לוס אנג´לס תשלחי לי במייל ואני אשלח לך שלוש אווטלטים של שמלות כלה בזמנו כשאני עמדתי להתחתן קניתי שם שימלה שעלתה בחנות 3000 $ ב200$ ועוד הוספתי קצת כדי להוסיף עיטור על השימלה שמח לעזור אם את צריכה
נראה לי לא נוח וצפוף מדי וגם לא ממש יפה... ראיתי שמלות נוחות הרבה יותר ויפות יותר. זאת שצרפת עם השובל מתחרה פי אלף יותר יפה! וחוץ מזה שנראה לי שרק אנורקטיות גבוהות יכולות ללבוש אותה...