מה דעתכן על פינת פאפארצי משלנו?

יפה לה, חזק בטרנד הגלדיאטורים

וממש יפה הלבוש הלגמרי שחור שלה. וניראה מעולה עם הבלונד שלה.

דנית666

New member
פה לעומת זאת..

נראית הרבה יותר נשית, אהבתי

אני לא אוהבת שמחטטים בחיים האישים שלי

וכמובן שזה בכלל לא יפה לחטט בחיים של אחרים.הפפארצי אולי מרוויחים הרבה כסף על צילומים שלהם אבל אני לא רוחשת להם כלל כבוד. בעיני זה מבזה לחדור לפרטיות של האחר אף על פי שהוא מופרסם והרבה אנשים מערצים אותו ואת כשרון. תראו מה פפארצי עשו לנסיכה דיאנה שרדפו אחריה בסוף הייתה ת"ד ושאלה נשאלת למה לעשות את זה רק בגלל שהייתה נסיכה. פשוט ביזון

דינוסיק

New member
בהחלט לא התגובה לה ציפיתי../images/Emo2.gif

1. השרשור לא נועד כדי שאנחנו "נחטט" בחיי המפורסמים אלא כדי לדבר על הלבוש שלהם. 2. רוב התמונות פה הן מאירועים רשמיים שהאנשים הללו נוכחו בהם. חלקם קיבלו כסף עבור זה והיו מודעים שיהיו שם מצלמות. 3.תופעת ההתעניינות בסלבריטאים הייתה קיימת מעז ומעולם ורק האמצעים השתכללו. 4. אני סבורה שהאנשים שנכנסים לתעשיית הבידור/ מוסיקה/ פוליטיקה יודעים לקראת מה הם הולכים. רובם גם צמאים לפרסום (ולא משנה איזה) בתחילת הדרך. לעיתים אנשים הופכים למפורסמים רק בזכות היכולת שלהם להידחף אל מול מצלמה ולהופיע בעמודי הצהובונים (ע"ע פריס הילטון). 5. אני מכבדת את דעתך אך לא רואה כל רע בשרשור פאפרצי.

../images/Emo141.gifבקשר לפאפארצי

באופן עקרוני אין לי בעיה עם לדסקס את הלבוש של הסלבס, אבל באופן לא ברור כלשהו, יותר מעניין אותי לראות מה לובשים אנשים אמיתיים. זאת בעיקר הסיבה שלא התלהבתי מעניין השרשור הזה. אבל זה רעיון חמוד בכל זאת.

דינוסיק

New member
תודה בנות, בקרוב אעלה עוד אחד.../images/Emo140.gif

אני מסכימה שמעניין מה לובשים אנשים אמיתיים אך אותי גם מאוד מעניין לראות מה לובשים הסלבס. לדעתי מה שקורה שהרבה מפורסמים הולכים לתצוגות האופנה של כל המעצבים הגדולים ( חלקם חברים מאוד טובים של המעצבים כמו מדונה וסטלה), מקבלים או קונים בגדים שלהם, מערבבים עם מעצבים אחרים ולבסוף מצולמים על ידי הפאפרצי. זה כבר לא כמו לראות את הבגדים במגזינים המרוטשים. אומנם הסלבס בעלי שפים ומאמני כושר פרטיים אך עדיין הם אנשים.

שאפולי

New member
את שוכחת דבר קטן.

אלא לא אנשים פרטיים. את הכסף היוקרה השם שלהם והביקוש לפרנסה הם עושים מעצם העובדה שהם מעניינים את הציבור תאמיני לי סלב שפפרצי לא רודפים אחריו אינו סלב

למעלה