מה דעתכן על שירשור מכירות\החלפות?

שאפולי

New member
מה דעתכן על שירשור מכירות\החלפות?

מתחילה בתקווה שמישי תצטרף?..

שאפולי

New member
חולצות

נקנו באקסיט הלבנה לא נלבשה השחורה פעם אחת נקנו כל אחת ב90 מוכרת כל אחת ב40 מידה 0-1, נמתחות

שאפולי

New member
ג'ינס קסטרו

אהמ מידה 34 לדעתי הוא בכיף יכול להתאים ל36 המותן יחית קטנה אין לי מושג למה קניתי אותו מלבד טיפשות הוא יפה אבל גדול לי! לא נלבש רק מדידות בבית וכאלה הוא עלה בזמנו סביב 300 שח מוכרת ב100

שאפולי

New member
מכנס יופ

מידה 34 נדמה לי שרשום עליו 1 אבל הוא די קטן הבד שלו ממש יפה הוא מעיין גינס בתכלת שכזה לא נלבש מעולם, קיבלתי במתנה מוכרת במאה

שאפולי

New member
חולצה מנגו

אהמ, קשה לתיאור חולצה מחוייטת שחורה בד מבריק עם אפליקציות בבד עצמו אהמ הבד עצמו מקומט קלות חולצה עם הרבה שיק- גדולה לי... נקנתה ב200 ש"ח מוכרת ב70

שאפולי

New member
אין מה לקנא כל דבר והיופי שלו

בכולופן אוקיי תעלו אתן גם בלי שר אליי... לגבי פורום אופנה אני מעלה שם לעיתי ם רחוקות כי הן בגי מאוד צעיר ועדיין רובן סוג של עדר

צודקת

לי ספציפית אין כרגע משהו שאני יכולה למכור/להחליף... בד"כ מה שהייתי עושה עם משהו שלא לובשת היה פשוט להעיף... מה שכן, לפני שנה עברתי דירה וזרקתי יותר מחצי מהארון שלי כולל כמה זוגות נעליים מהממות שלא השתמשתי בהן ותרמתי הכל לצדקה.

../images/Emo45.gif מסכימה

גם אני נוהגת להעביר ערימות לצדקה מדי שנה. עכשיו שאני בבריטניה זה אפילו יותר נוח. יש המון חנויות צדקה ממש מתחת לבית שלי. גם את הבגדים שונתרו לי בישראל (התחיל מארבע מזוודות מפוצצות...) העברתי לאט לאט לחברות או לפיליפינית שעובדת אצל סבתא שלי שאימצה חלק מהפריטים לעצמה וחלק העבירה לחברות. אחרי שרכשתי משהו ואני לא משתמשת בו זה עושה לי טוב על הלב להעביר אותו חינם אין כסף למי שישמח בו. אולי זה בגלל שאין לי מוח עיסקי בגרוש. אני אישית לא אקנה חולצה שמישהי קנתה במנגו לפני חצי שנה ועכשיו מוכרת אותה בפחות כסף. אולי סוג של מחסום פסיכולוגי, או פשוט כי אני פשוט לא נוהגת לרכוש או לאמץ לעצמי ככה בגדים. פרט טכני - מהתמונות קשה מאד מאד לראות ולהבין במה מדובר.

שאפולי

New member
את ממש לא חייבת

כל אחת ואיך שהיא מרגישה לגהבי זה
ההתנשאות מיותרת כאן

אני קוראת שוב ושוב

ולא מוצאת שום התנשאות. הדבר היחידי שאני יכולה להעלות על דעתי הוא שאת מוצאת בין השורות משהו שאת מחפשת. את לא צריכה להרגיש לא נעים עם מה שאת עושה. פשוט כתבתי שלי זה לא מתאים והמחשבה לא עולה לי בראש בכלל ואני באמת לא יודעת להסביר למה. אני נמנעת כמעט לחלוטין מלכתוב בפורום הזה כי אני מוצאת שהאוירה כאן לא הכי נעימה שבעולם. מספיק שמישהי מדמיינת שאולי התכוונת למשהו בין השורות כבר נוחתת לך על הראש הודעת תוכחה והעמדה במקום. זה שמוסיפים פרח בסוף לא הופך את זה לנעים, מנומס או רלוונטי.

שאפולי

New member
דוקא לדעתי האוירה כאן מעולה../images/Emo13.gif

וגם מה שרשמתי רשמתי בנועם.. בכל מצב איש איש ודרכו... שבת שלום

yael800

New member
יש פה אווירה ממש טובה לדעתי ואני בעד השירשור

שבת שלום

yael800

New member
האמת שאני מעבירה לאחותי הקטנה (בת 18)

אולי יש פה ושם.. אם יהיה לי כח לזה אז אצלם לפה בהמשך

קראתי את מה שכתבת ואני לגמרי איתך

אני גם נותנת דברים, לא מוצאת אנרגיה להתעסק בלמכור וכאלה. והכי חשוב, אני ממש משתדלת לא לקנות דברים שלא ארצה ללבוש, זה חוסך טירחה. את לא מתנשאת, הסברת את עצמך מאוד יפה ונחמד. באמ תלא ראיתי אותך כאן הרבה זמן, למרות שגם אני כבר די לא פה.

vv56305

New member
../images/Emo45.gif

מבלי להתייחס למקרה הספציפי הזה, את צודקת ב-100%. לא בטוחה אם זה בכל הפורומים של תפוז או רק בפורומים של אופנה, אבל יש המון הערות ציניות ו/או ויכוחים שלי אישית לא מתאימים, לא מרגיש לי בנוח להתווכח ולענות לאנשים שאפילו לא פגשתי! ולכן הפסקתי לחלוטין לכתוב כאן וגם בפורום אופנה. לי אישית אין ממש כוח לכל זה, למרות האהבה שלי לאופנה. לפעמים אני מציצה בתמונות שהבנות מעלות בכדי לקבל השראה, אבל לא מעבר לזה.

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif כבוד

גמני את רוב הפריטים מעבירה לגמח אבל צ'מעי יש דברים שאני יודעת שלי הם זבל ולמישי אחרת יהיו בדיוק מה שהיא חיפשה דברים כאלה אני מעדיפה למכור במחיק סימלי או להחליף

אה, בכיף (-:

לא התכוונתי ש"אסור" למכור... סתם ציינתי כעובדה שבשנה האחרונה נתתי מלא מלא בגדים ונעליים לצדקה ולכן עכשיו, אין לי משהו שאני חושבת עליו שאני יכולה לשים פה בשרשור. אבל אני כן חושבת שזה רעיון טוב ואם היה לי הייתי בהחלט מציעה למכירה. לא רואה פה שום דבר לא טוב.

למעלה