מה דעתכן על שירשור מכירות\החלפות?

קשכפית

New member
מציעה למכירה "אנטילופ"

מידה 37, ננעלו מעט מאוד (שלוש פעמים אולי) יש אדום כהה ויש שחור אלו הן המקוריות בתמונה מבקשת 150 ש"ח לזוג (נמכר בקיץ ב 400 שקל).

קשכפית

New member
וגם נעליים מעניינות כאלה:

מידה 37 מ נעלי "מנגו" ביפו נעלים בהזמנה, פלטפורמה נוחות ויוצאות דופן עם רוכסן מאחור

שאפולי

New member
איזה יפות האדומות

חבל שאני לא הולכת עם נעליים שטוחות.. לא מסוגלת להתרגל לזה:O

NatashaInChains

New member
מעיל ממנגו בצבע שמנת

היה בשימוש פעם 1, גרף הרבה מחמאות...ממש עצרו אותי ברחוב וכשהייתי בחנויות להגיד שהוא מדהים ו לשאול מאיפה הוא.
אבל זה לא הסגנון שלי מעילים כאלה וכבר יש לי אחר. הוא יתאים לסמול ומדיום.. אין לו פגמים הוא במצב חדש מחירו 100 שח אני שולחת גם בדואר

שאפולי

New member
לא בטוה אם הוא הסגנון שלי

אבל המצלמה עושה עוול לבגדים, יש תמונה יותר ברורה?

../images/Emo45.gifאהבתי

אם עדיין לא מכרת אותו- אני אשמח אם תיצרי איתי קשר במסרים.

NatashaInChains

New member
הו ואם מישהי מעונינת

אני מוכרת גם בושם "BE21" של גארלן. ב50 שח. הוא באריזה והכל. עלה 180 ויש לו ריח ממש טוב אבל כבר יש לי אחד כזה פתוח

NatashaInChains

New member
מגפיים

של NINE WEST, לא היו בשימוש, יתאימו ל39-40. כתוב 8 וחצי אבל זה לא. נקנו ב250 בSALE. מוכרת רק ב80 שח

שאפולי

New member
וואי היו לי פעם בול כאלה!

הן היו מזה כבדות לי ברגל:O אני מידה 37..

Shiri Fe

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo41.gif../images/Emo216.gif../images/Emo18.gif../images/Emo203.gif../images/Emo221.gif מגפיים

מגפיים מאלדו, עלו 400 שקל. במצב מעולה, ננעלו פעם אחת. מידה 40. נפגשת בירושלים. מחירים תציעו במסרים, מה שנראה הוגן.

Shiri Fe

New member
../images/Emo110.gif חחח../images/Emo45.gif

הן של אחותי הגדולה, יש לה פטיש לנעליים. הלואי והייתי במידה, אני גם 37 [עם נטייה ל36].

שאפולי

New member
פטיש לנעליים../images/Emo99.gif

יש לי איזה 50 זוגות בלי לספור נעלי בית ונעליים ממש ישנות לצערי את הרוב אני כבר בקושי נועלת אבל לא מסוגלת לזרוק!
נעלי מרקו עלו 350 נעלתי אותן פעם אחת בתצוגת שיער מוכרת ב100

למעלה