מה האגדת/סייפור ילדים ששכחתם?

Me 4eVer

New member
כןןן!

ואז היא במקרה עברה שליד איזה יער.. והייתה שם מסיבה עם כל הגמדים! (הוא היה גמד, רייט?
) והיא שמעה את השם! הכל חוזר אליי עכשיו!!

Gum Cigarettes

New member
אממ...

אולי אחד מכם מכיר תפרטים של הסיפור הזה. אני לא זוכרת מאיפה שמעתי אותו אבל נורא אהבתי אותו. זה סיפור על עשיר אחד. שהיה לו משרת. העשיר אמר למשרת שכשהוא (העשיר) ימות הוא מבקש מהמשרת לשמור על הקבר שלו 3 ימים ו-3 לילות ובתמורה לזה הוא יקבל סכום כסף נכבד. אחרי שבועיים האדון מת בזמן ארוחת הערב (הוא נחנק מעצם של עוף או משהו כזה..) ואז המשרת שמר על הקבר שלו ומישהו קרא לו ומשם הכל מעורפל.. מישהו מכיר תסיפור הזה...?

Dracos girl

New member
אמממ.... ../images/Emo25.gif

מה ששכחתי בטח שכחתי..
אבל בהחלט שכחתי על מה החתול במגפיים... למרות שכשהייתי קטנה הייתי שומעת את הסיפור הזה כל ערב, נו אתם יודעים בקלטות האלה של הסיפורים שמישו מקריא... אממ... ובגדי המלך החדשים... והאגדה הזאת שתמיד בורח לי השם שלה.. עם הנסיכה שהמכשפה חטפה אותה ושמה אותה בראש המגדל האמצע היער, והדרך היחידה להגיד לנסיכה הייתה לטפס על שערה הארוך, ואז נסיך מצא אותה, הוא טיפס למעלה ואז המכשפה גזרה לה את השיער, ושמה אותו עליה בשביל שהנסיך יחשוב שזאת היא... אמ... משו כזה... מרוב אגדות כבר לא זוכרים...

Me 4eVer

New member
פעמונית!!

כל כך אהבתי את זה..
קראו לה רפונזל איפשהו, לא?

Idan91

New member
לא..../images/Emo187.gif

אם כבר- רָפּוּנְזֶל (אני לא סגורה אם יש שם קמץ או פתח וצרה או סגו, אבל ככה קוראים את, ולא כמו שנכתב למעלה.)

max2k

New member
לא נראה לי...

אני בבירור זוכר את זה כ- פּוֹ ולא פּוּ.

SiS MaSiS

New member
אממ הייתה פעם איזה אגדה עם אחת

שהבטיחה שהיא תתן את הילד הראשון שלה תמורת משו זה לא עוץ לי גוץ לי? או שאני מאוד מאוד מפגרת (מה שיתכן מאוד :))

Me 4eVer

New member
זה כן..../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מישהו ~חייב~ לשים את הסיפור הזה כאן..!!

Me 4eVer

New member
../images/Emo26.gif

טוחן עני, המשתוקק להשיא את בתו למלך, מבטיח לו כי בנוסף ליופיה, חוכמתה וחריצותה, היא מסוגלת להפוך קש לזהב. כיון שקופת הממלכה ריקה, המלך קופץ על המציאה. האישון הקטן, שמופיע לעזרתה של בת הטוחן הנואשת, מבקש בתמורה את הבן הראשון שיוולד לה. לאחר תחנונים והפצרות הוא נאות לוותר, בתנאי שהמלכה הצעירה תדע לנחש את שמו. סיכום על המחזמר..

למעלה