מה האיפור המתאים לי?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
מה האיפור המתאים לי?

קודם כל ברצוני לומר שיש לכם פורום מעולה. שאלתי היא איזה איפור מתאים לי, לפי הנתונים הבאים: 1. הפנים שלי עגולות. 2. עור הפנים שלי צהוב. 3. צבע השיער שלי חום אדום (צבע יין). 4. העיניים שלי בצבע חום כהה - עיניים קטנות. 5. השפתיים לא עבות, אבל גם לא דקות. אשמח מאוד לקבלת תגובות. שושי

לא הבנתי דבר אחד....

עור הפנים שלך הוא צהוב???? את מתכוונת לבהיר? לא ממש הבנתי את זה.... אבל עכשיו נתת בדיוק את הנתונים שלי.... ואני יכול להגיד לך שלנתונים כאלה כל צבע יפה... רק תלוי איך שמים אותו... רעות

sh53

New member
לרעות

כשכתבתי צבע העור צהוב, התכוונתי שצבע העור שלי חום בהיר חיוור, וזה נקרא עור צהוב. בכל אופן אשמח לקבל ממך דעה אישית לגבי מה שכתבתי בהודעה הקודמת.

אוקי אז בכל אופן אני חושבת

שיש הרבה סוגים של אפקטים שיתאימו לך... יש לך עיניים חומות וכמעט כל צבע מתאים לעיניים חומות... אני מציעה לך לשים דגש יותר על העיניים, עפרון שחור, איליינר... אני ישים לך תמונה שלי שאני מאופרת לאירוע ותראי למה אני מתכוונת... רעות

MaYo0sH

New member
האממ....

תודה על המחמאות :)) ולתשובות.... תראי יש לי חברה עם עור פנים צהבהב, ואולי זה ישמע קצת מוזר, אבל מאוד מתאים לה סומק בצבע וורוד- בובתי כזה. תלוי מאוד בגיל שלך, אם את צעירה וורוד יכול להיות מאוד מתאים לך. בקשר לעינים- כדי להגדיל אותן תפזרי צללית בהירה על כל העפעף עד לקו הקפל. על קו הקפל תפזרי צללית קצת יותר כהה. המון המון מסקרה ועיפרון שחור מעל הריסים התחתונים לא יכול להזיק.

uri_a

New member
אולי זה יעניין אותך, ואותכן...

סליחה שאני מתפרץ ככה ל"שיחת הבנות" החביבה שלכן (והיא באמת חביבה). אבל בדיוק בשביל השאלה הזו של "מה מתאים לי", יש לי משהו נחמד להראות לך ולכל בנות הפורום. ישנו אתר של חברה ישראלית (קצת גאווה לאומית, מה יש?
) שמאפשר לנסות בלי שום מאמץ (וגם בלי שום תשלום - כך שתסירו דאגה מליבכן, אני לא "מפרסם" כאן שום דבר) מוצרי איפור בצורה ריאלית לגמרי על הפנים שלכן, דרך האינטרנט... כל מה שצריך לעשות זה לשלוח תמונה דרך האתר, ואחרי כמה שעות היא חוזרת אליכן מוכנה לעבודה ב"מראה הוירטואלית" שבאתר. בוחרים מוצרי איפור וכמו ב"קסם" הם מופיעים על הפנים... אותה מראה, של אותה חברה, כבר נמצאת בכמה אתרים מסחריים - של מייבלין, של לוריאל פריז בצרפת, באנגליה וגם בארה"ב נורא כיף לנסות מוצרי איפור על הפנים שלכן, מבלי שיהיה צורך בכל מיני מסירי איפור בין נסיון לנסיון, לא? בילוי נעים

קחי נייר ועיפרון ואנסה לעזור לך דרך

הניחוש(קשה מאוד מבלי לראות אותך אבל אולי..) 1. צבעים: סגול, ורוד, זהב, אדום, בורדו, כחול רויאל צבעים שאסור: ירוק, חום, אפור. 2. עיניים קטנות: השתמשי בצללית בהירה: שמנת, אפרסק רך, זהב בהיר.. מרחי על כל איזור העיניים(הבהיר פותח ונותן מראה גדול יותר) הסתכלי במראה ונסי לאפר את עינייך באופן שאתאר לך : מרחי בצללית כהה יותר את חצי העין החיצוני. האמצע נקבע ממרכז האישון החוצה. מרחי מתחת לעין בזויות החיצוניות סמוך מאוד לקו הריסים אייליינר(הכי כדאי זה להרטיב טיפה את הצללית הכה ולהשתמש איתה). מסקרה שחורה למרוח יפה יפה וזהו בעניין העיניים. פנים עגולות: הסתכלי על עצמך במראה חייכי ומרחי את הסומק מתפוח הלחי עד לאמצע האזן..כשתסיימי מחקי את החיוך ואז תראי שהסומך יושב בדיוק במקום. עפרון תוחם בגוון סגלגל בהיר (שפתי תינוק) וליפגלוס מגוון יסיימו את עבודת האיפור.) אינני יכולה לקבוע את גוון המייק אפ משום שלכל חברה יש מספר שונה. מקווה שעזרתי במשהו. אתי אלבכרי, מאפרת.

אני משתמשת בכל מיני איפורים

קריולן, גן´ בלסקו, בובי בראון, כל מה שטוב אני לוקחת את הכי הטוב ממנו. חלק אני גם משתמשת עם צבעים שלי.........

galitm

New member
אתי אלבכרי ../images/Emo24.gif

בתור כלה שהתחתנה לפני 4 חודשים ולקחה את אתי כמאפרת, וגם כמישהי שמאד מתעניינת בתחום האיפור והאסתטיקה, אני רוצה להגיד לכם/ן שאתי אלבכרי היא מאפרת מדהימה - מוכשרת לאללה, מצחיקה, חכמה ואופטימית. לא הפסקתי לקבל מחמאות על האיפור שהיא עשתה לי בחתונה שלי. . אני מצרפת תמונה! אתי - נשיקות ושוב תודה !!

למעלה