מה הגבול?

מה הגבול?

1.כשאישה אומרת לא אך אומרת את זה עם צחקוקים כאלה זה נחשב אוו לא נחשב? 2.קרה לי פעם שאמרתי לא בלי צחוקים וביל כלום אך בכל זאת הגבר לא זז מעלי הייתי חייבת להמשיך להגיד "לא" אבל הוא עדיין לא זז! זה לא היה אונס אך בכל זאת היה איזה סוג כוח כי אני אמרתי לא והוא לא הפסיק... ניסיתי קצת לדחוף ולהדוף אך לא עזר לי... אני מניחה שאם הייתי ממש צורחת וצווחת הוא היה זז מעלי אך הנקודה שלי היא, למה גברים לא מבינים את פירוש המילה לא גם כשהיא נאמרת באופן לא כועס? למען השם אני צריכה למות בצרחות עד שיבינו? בשביל מה? לא זה לא נקודה! במקרה שהבחורה מצחקקת זה כבר משהו אחר זה נותן רמזים לאיזשהו כן.

מצחיק,

טוב, לא ממש מצחיק, אבל היום בדרך חזרה מהעבודה חשבתי על זה, כמה פעמים ביום אני נתקלת באנשים, לקוחות, עובדים, סתם פלרטטנים שמרשים לעצמם לגעת, ללטף, "לחבק", אבל סוג של מגע כזה שמצד אחד גורם לך לא ממש להרגיש בנוח, ומהצד השני אם תתנערי ממנו בברוטליות הראויה (ובעני היא ראוייה בהחלט!!) את עלולה להראות כ"פולניה היסטרית" "גוזמנית", עוד לא מצאתי את המילה הנכונה, ועדיין לא נוח לך, אני מוצאת את עצמי מחובקת בעיקר בעבודה, ע"י גברים, כאילו חיבוק של חיבה, אבל מסתתר מאחוריו בדר"כ הרבה גועל חרמנות של גברים מבוגרים, שמרשים לעצמם "חיבוק אבהי" מאלה הכי בא לי להקיא, לא יודעת לא מצאתי את פתרון ההתנערות המנומס... אבל כשבחורה אומרת לא זה לא גם אם היא מתכוונת לכן! עד שלא שומעים כן אז זה תמיד!!! -לא-! וכן, אם צריך לצרוח, אז לצרוח ואם זה לא עוזר בעיטה לביצים! אצבע לעין, ביס באוזן, מה שצריך.. אל תתני לאף אחד לכפות את עצמו עליך לעולם!

בעעעע זה מעצבן!!!

הזכרת לי... היה לי מורה חרמן בבית ספר הוא מבוגר ממני מאוד מאוד ותמיד היה שולח לי ידיים מחבק אותי מחמיא לי על הלבוש שלי ונותן לי יחס מועדף על תלמידים אחרים זה גרם לי להרגיש לא נעים

השבוע קרה לי מקרה דומה

מישהו ניסה לגעת לי בחזה והזזתי לו ת'יד. הוא לא נתן לי להזיז לו את היד והמשיך . ואלימה ככל [ואני אכן אלימה..] שאני אהיה, אני לא יותר חזקה מהרבה גברים שאני מכירה... בכל אופן, ניסיתי להזיז אותו עם היד שלי והוא תפס לי את היד מאחורי הגב והמשיך בשלו. זה היה במין הומור כזה אבל עדיין.. בסופו של דבר הוא הוציא את היד...

חזקוש

New member
מקרה שקרה לי אך בעבר הרחוק

בדירתי השכורה בימים שלאחר השחרור מהצבא, דירה שהייתה מרבץ לחברייה שערכו בה ערבי מפגש תוססים. אחת משכנותי בגיל הצבא נמשכה אל ההוואי הזרוק והסתופפה בצל קורתי רבות ומרוב הרגל לא נתתי את דעתי המינית עליה. ערב אחד שכוח אל וחברה היינו לבד. מוסיקה,קצת אלכוהול,שיחות נפש ונוצרה קרבה גופנית שהחלה לזחול אט אט אל עולם התשוקה. הגופות בערו עורי חישב להתפקע. לא פסחתי על אף מילימטר מגופה הרך והחטוב. היא נמסה לתוכי בחיבוקים עזים ובנשיקות אין ספור. אברה נטף נוזלים ועלה על גדותיו. גהרתי מעליה חש את שפתות אברה עוטפות את קצה אברי. עוד שניה והחום ילפות את כולי בתוכה. לפתע אמרה. לא! לא! סבתי לצד המזרן ואמרתי הנה הפסקתי. היא קמה בלי אומר לבשה בחפזה את בגדיה ונסה. למחרת הבהירה כי נסה מעצמה, אילו הייתה נשארת ,לא הייתה עומדת בפיתוי והייתה ממשיכה מהיכן שהופסק. ׁ(הא כן, היה לה חבר כמדומני) חזקוש

חזקוש

New member
חתול זו חיה מאוד אגואיסטית.

אומנם חזות החתול ותנועתו אצילית, לעומת כלב שהוא חיית טרף גם אבל קאופורטיבית.

חזקוש

New member
קראתי את השאלה והתגובות והמחשבה

על אותם גברים השולחים טלפיים בחוצפתם (משל אדון אני) וכשנדחים מפעילים כח - (המחשבה) עוררה בי גועל. ואני ממש בעומק לבי מבין לנפשן של הנשים המוטרדות. כי דעו יש גם גברים מוטרדים, בעיקר ילדים ונערים ובדרך דומה. חתלתולונת ה"לא" שיהיה "לא!" ברור. אם הוא לא רוצה להבין, מייד יש לעבור לקול גבוה. הזכות על כל אבר מגופך היא מוחלטת ומלאה.(את לא צעצוע). אל תתביישי שהוא יתבייש.(רוב הסיכויים שאח"כ יתנהג וידבר בגסות) אני מעיד על עצמי חרמן גדול עם תשוקות אדירות שלעתים בעת מחסור אפילו גרמו לי סבל. אך מעולם לא נגעתי ל א חיבקתי ללא הזמנה ואני מספיק רגיש כדי לקרא הזמנה לא מילולית ולבררה בעדינות ללא מילים. כמובן שיו הזמנות שנדחו על ידי. חזקוש

חזקוש

New member
אין לי יותר מאשר להשתתף בהרגשתך

הרעה על הצורך להתחנן כדי לקבל את המובן והברור מאליו. צר שיש זכרים שמתנהגם כך, שימי ליבך שאיני מכנה אותם גברים, כי הם -לא-. לדעתי יש תרבותיות - עדינות רכות והתחשבות גברית המאפיינת גברים אמיתיים. יש זכרים המנצלים את אזור הדימדומים להתנהגות חייתית ונבזית. סגלי לעצמך חושים לזהוי נבזים ובכל תקלי על עצמך כדי שלא תושפלי. נשק הצרחות והבכי הוא מאוד לגיטימי בארעים מסוג זה אל תהססי להשתמש בו. חזקוש

לא זה לא זה לא

אני לא חושבת שגברים לא מבינים את פירוש המילה, אך יש כאלו שבוחרים להתעלם ממנה. ואשה שחוזרת פעם שניה לאותו גבר שלא כיבד את ה"לא" שלה - אשמה באותה מידה.

חזקוש

New member
טופי ולבן שתיכן תועות- התוקפן תמיד

אשם. כי הקורבן בתמימותו/תה העמיד/ה עצמו/ה בסכנה אמנם בטיפשות וללא לימוד לקח מהעבר אך מי שנצל את חולשת הקורבן ובנבזיות זה התוקפן ואך ורק הוא. חזקוש

לא מסכימה

נניח לרגע שהגבר האלים גדל על זה, כך חינכו אותו בבית והוא לא מכיר דרך אחרת. בזה שהיא חוזרת אליו פעם אחר פעם היא נותנת לגיטימציה למעשיו, ולא מבהירה לו שזו לא הדרך. בכך היא אחראית על מה שקורה לה עצמה, ולזו שתבוא אחריה.

חזקוש

New member
נכון שבחזרתה יש אמירה,אבל גוף

הוא סוג של אובייקט שבכול שניה לגיטימי להפסיק חוזה והצד השני צריך וחייב לכבד רצון זה. יש גברים שמפרשים גם בטן חשופה דיבור,התנהגות או לבוש פרובוקטיבי אחר, כאמירה. האם גבר שפעל בכח נגד ועל אישה כזו אז האישה אשמה? הרי על פי דעתו הסובייקטיבית של הגבר נאמרה אמירה . או אישה שהולכת לבדה בחושך הזאת גם אמירה? הגבול הוא ברור מהרגע שאישה מביעה רצון להפסיק או אי רצון כלל להיות במגע זאת האמירה הקובעת ואין לאף גבר הגנה על שום פעולה בכפיה. חזקוש

אני לא הצדקתי את הגבר

וזה לא משנה מה דרם לו להיות אלים - הלבוש שלה, הדיבור שלה או העיניים שלה. ברגע שהוא נהייה אלים, והיא חוזרת אליו שוב ושוב, החל מהפעם השנייה היא שותפה לאחריות על המצב.

למעלה