מה הגבול?

T r i l i a n

New member
הדבר היחיד שלא הבנתי זה למה זה לא

ממש אונס... ניסית להדוף ולא עזר לך. אם זה לא אונס, אז מה כן?

אמממ....

אני לא מצליחה להעביר את הרעיון למילים אך זה לא היה בדיוק משהו שאפשר להגדיר אונס למרות שאם נחשוב על זה ברגע שהבחורה אומרת לא אז כל נגיעה מעבר היא אונס :/ אני פשוט לא צורחת תמילה הזו כל כך מהר זו מילה קשה

II AM 18

New member
לא מדוייק

אם אישה אומרת לא והגבר ממשיך לגעת זה נקרא מעשה סדום או מעשה מגונה שגם זה עבירה פלילית ומקבלים עליה עונש חמור מאוד. אם הוא הולך עד הסוף אז זה נחשב לאונס. בכל מיקרה אני חושב שהעונשים שאנסים או מטרידים מינית מקבלים הם מגוחכים ולא מספיקים. ואם יש כאלה שלא שולטים על זה אז בנוסף לתקופת מאסר ממושכת הם צריכים לקבל גם טיפול. אבל גם אם הגבר מטריד לפני שהאשה מספיקה לאמר לו "לא" זו נחשבת להטרדה מינית.

II AM 18

New member
ועוד משהו

אם את אומרת לגבר "לא" והוא עדיין ממשיך לגעת בך זה נחשב להטרדה מינית!!! אם הוא נוגע בך במקומות אינטימיים זה נחשב למעשה מגונה או מעשה סדום שזה חמור יותר! בכל מיקרה גם אם אין אונס והוא רק נוגע בך בניגוד לרצונך או אפילו רק מנשק אותך בניגוד לרצונך זה מעשה פלילי!!! ואת יכולה להגיש תלונה על גבר כזה. גבר צריך להבין שאם אישה אומרת לו "לא" אז הוא צריך לכבד אותה ואת הרצון שלה ולהפסיק. מגע כזה יכול לבוא רק בהסכמה של שני הצדדים. גם במיקרה שהאישה לא מודעת למעשיה בגלל כל מיני סיבות כמו שיכרות או חוסר הכרה והגבר "מתעסק" איתה זה נחשב למעשה פלילי. ואולי אפילו תופתעי אבל אם גבר לא נוגע בך אלא רק שורק לעברך באופן קבוע או אומר לך דברים גסים כל הזמן זה נחשב להטרדה מינית כלומר מעשה פלילי שמקבלים עליו עונש. בקיצור אם גבר לא מכבד את הרצון שלך ואותך אז הוא לא שווה אותך! ותיזכרי שאת יכולה להגיש עליו תלונה גם על הרבה פחות מאונס.

וואלה?

החלק של השריקות והגסויות ממש הפתיע אותי לא ידעתי שזה ככה :) לגבי להגיש תלונה... אם קורה לי מקרה כזה אני פשוט נזהרת לא להיפגש עם הבן אדם בשנית אני לא רוצה להסתבך עם תלונות וכאלה ובמיוחד לא על דברים קטנים שיחסית לא מפריעים לי... אם יקרה חלילה משהו יותר שמעותי מהבחינה הזו הלך על הבן אדם!

מתי זה באמת לא

אצלי בבית כבר שנים זה ברור שלא הוא לא בדיוק סופי. לעיתים וכבר בהתחלה משהייתה מגיעה המילה לא והייתי מפסיק הייתי מקבל תגובות שאני סתם שפן. גיליתי שאם הלא מלווה גם בתנועת הרחקה עם היד או תזוזת הגוף אז סימן שזה באמת לא. אבל אני מדבר על קשר זוגי של שנים ולא סתם איזו הכרות ראשונית. לדעתי אם לא מדובר על זוגיות,לא משנה איך הלא נשמע פשוט ברגע שנאמרת המילה צריך מייד להפסיק ואם הבחורה רוצה להמשיך שתיקח היא את היוזמה. אני נגעל מאנשים שלא יודעים לקבל לא ומתנהגים כאילו הכל מותר להם. חשוב לכבד את רצונו של האחר וזה נכון גם למצבים בהם הגבר אומר לא והאשה רוצה להמשיך-גם זה כבר קרה לי לא פעם וזה לא פחות בעייתי.

II AM 18

New member
אני מזדהה איתך בכל מילה!

זה כבר הגיע למצב שבו אני לא יכול ללכת ברחוב! כל הזמן אני מפחד שבחורות יתפסו אותי ויעשו בי כרצונן. וקרה לי לא פעם שבחורות תפסו אותי עשו בי מעשים מגונים ואפילו יותר! ככה שאתן הנשים קחו זאת לתשומת ליבכן. וחוץ מזה חתלתולה מסניפה טופי (ככה קוראים לה?..) צודקת בנקודה הזאת.

II AM 18

New member
../images/Emo13.gif

יש לי ביום ראשון מתכונת במתמטיקה ובמקום ללמוד אני בפורום עכשיו!!! דרך אגב לך אין בגרויות בקרוב? (שאלה אחרונה בהחלט לפני שאני לומד!!!)

חזקוש

New member
18 אתה טועה!! דיבור או פניה

מהסוג שהצגת, תחשב להטרדה מינית רק במקום עבודה.

II AM 18

New member
לא, אתה טועה

עשו לנו הרצאה על זה ואמרו בה ככה. אם מישהו מעיר למישהי הערות על רקע מיני באופן קבוע (כלומר יותר מפעם אחת) זה נחשב לעבירה. זה יכול לקרות בכל מקום ולא רק במקום עבודה. אם מישהו שורק למישהי יותר מפעם אחת זה גם נחשב לעבירה. אבל אם מישהו נוגע באישה או מתערטל מולה אז מספיק רק מיקרה אחד כזה כדי שזו תהיה עבירה.

II AM 18

New member
לא פעם אחת! אם אותו אחד שורק למישהי

כל הזמן וזה כבר הופך להרגל אז כן זו הטרדה.

כשאת אומרת לא...

עם צחקוק, יש כאלו שרוצים להאמין שאת אומרת כן... הלא צריך להיות לא תקיף...וכמו שאמרת , לא תמיד זה עוזר... עולם חרא העולם הזה לעיתים

וואלה../images/Emo4.gif

אם לא היו מבינים לא עם צחקוק אז סבבה אבל גם לא מבינים לא מודגש ועצבני אז מה יהיה?!?!? עולם חרא נכון אבל יש גבול :/

למעלה