אני קוראת לו לפעמים ווילי חחח אבל בד"כ בראד חעחע שמות יפים כמעט כמוהו
C CharmingStrawberry New member 5/10/06 #11 ../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאני קוראת לו לפעמים ווילי חחח אבל בד"כ בראד חעחע שמות יפים כמעט כמוהו
../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאני קוראת לו לפעמים ווילי חחח אבל בד"כ בראד חעחע שמות יפים כמעט כמוהו
A American Starfish New member 5/10/06 #12 ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif יפה אמרת קבלי בראדלי... או וויליאם... או בקיצור לחם
C CharmingStrawberry New member 5/10/06 #14 ../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאו-פרפקט../images/Emo99.gif יש לך הרבה תמונות שלו במחשב לי יש מזה מעט, פעם היו לי המוני המונים אבל מאז המחשב עבר הרבה פירמוטים וגם יש לי אחד חדש יחסית אז.. לא שמרתי חעחע
../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאו-פרפקט../images/Emo99.gif יש לך הרבה תמונות שלו במחשב לי יש מזה מעט, פעם היו לי המוני המונים אבל מאז המחשב עבר הרבה פירמוטים וגם יש לי אחד חדש יחסית אז.. לא שמרתי חעחע
A American Starfish New member 6/10/06 #16 כן, יש לי המון ../images/Emo9.gif כל פעם אני נשבעת לעצמי שזהו, ואז אני מוצאת את עצמי שומרת עוד ועוד! אני כל כך אוהבת את הסטים החדשים... הוא פשוט משתפר מרגע לרגע! כנראה שהחלפת חיתולים עושה לו את זה
כן, יש לי המון ../images/Emo9.gif כל פעם אני נשבעת לעצמי שזהו, ואז אני מוצאת את עצמי שומרת עוד ועוד! אני כל כך אוהבת את הסטים החדשים... הוא פשוט משתפר מרגע לרגע! כנראה שהחלפת חיתולים עושה לו את זה