מה הגובה של ג'אנאשה?

זה לא שדוגמנית צריכה להיות 1.70

המינימום הוא 1.70.. ואם את נמוכה יותר.. את צריכה להיות ממש טובה למשל קייט מוס...

אפרנטלי.. זה כן

וכמו שאמרתי אם את לא גבוהה מספיק, את צריכה לצ'פר בדברים אחרים... ג'אנשה כניראה לא מילאה את זה....

6565

New member
מה כל כך מיוחד בקייט מוס?...

כול הזמן מדברים עליה שם והיא לא כזאת מהממת.. ג'נאשה יותר יפה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ג'נאשה שולטת לעולמי עולמים ושימותו כל הקנאים!!!!!!!!!!!!!

CaMiLlE15

New member
קייט מוס יפההה

גם ג'נאשה........ וקייט מוס נמוכה מג'נאשה-היא מטר שישים!!!אבל היא מ-מ-ש מקרה יוצא דופן,אין לאנשים שהם מטר שישים סיכוי להצליח.... אבל ג'נאשה?..מטר שבעים כמעט!אני באמת לא מבינה את העניין...

שימו פה בבקשה תמונות של קייט מוס!

ולדעתי הם סתם חיפשו סיבה כדי להעיף אותה.. הם פשוט לא אהבו אותה וזהו!! כי מטר 68 זה בסדר גמור.. בכלל מה הגובה של השאר?????????

6565

New member
קייט מוס?!?!

יאללה... אתם בטח חושבים שאני משוגעת אבל היא ממש לא יפה אפשר גם להגיד בגבול המכוערת וג'נאשה.. טוב ג'נאשה מדהימה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ג'נאשה שולטת לעולמים ושימותו כול הקנאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הממ אני לא יודעים מה אתם מתלהבים

מגא'נשה היא נראית כמו דג עם העיניים הגדולות שלה... ועוד אומרים שגא'נשה יותר יפה מקייט מוס?! נו באמת... אולי לגא'נשה יש אופי טוב אבל היא לא יפה אה והנה כמה תמונות של קייט ואיך אתם מעיזים להשוות אותה לגא'נשה!

למעלה