קייט מוס מכוערת אם תרצו ועם לא כאילו מה כל כך יפה בה?! ולג'נאשה יש עיניים של דג הא?! לקייט מוס יש פרצוף של דג והיא כל כך מכוערת! היא כל כך מכורה כמו כל הדוגמניות האלה שלקחו אותם רק בגלל שיש להם כסף או קשרים ג'נאשה היא באמת יפה לא כמו קייט מוס עם הפה הדוחה שלה! אולי לקחו אותה רק בגלל שיש לה גוף יפה אבל מה שבטוח-ג'נאשה הרבה יותר יפה ממנה והרבה פחות מכורה.
מה את דפוקה?.. גם אדריאן גסה אפילו יותר מג'נאשה ומי ניצח בעונה הראשונה?! אדריאן?.. העיפו אותה רק בגלל ג'ניס דיקנסון המגעילה הזאת שחושבת שמי שמתחת מטר 1.80 היא לא בנויה להיות דוגמנית ונעבור לבעיות שלכם עם העיניים הגדולות של ג'נאשה.. אז יש לה עיניים קצת יותר גדול מהדוגמניות האחרות סו פאקינג וואט?!?! יש לה עיניים מדהימות ואם הם היו קטנות זה כנראה לא היה מתאים לה אז תפסיקו להתלונן על ג'נאשה וכמו כול בן-אדם נורמלי תתחילו להתלונן על קמיל ויואנה (איכס אני לא מאמינה שהיא תנצח..) <-----זהירות ספוילר מאחוריכם!!
אם את יודעת שזה ספוילר, ואת מטריחה את עצמך אפילו לשים את הסימון, למה את שמה אותו בפנים, ועוד אחרי הספוילר עצמו, ולא בכותרת, כדי שמי שלא רוצה לראות לא יראה? נשבר לי מזה שכולם פה עושים את זה, מרוב התלהבות שאתם יודעים דברים שאחרים לא, גם אם הם מעדיפים לא לדעת את זה. אני לא יכולה להתאפק מלשאול- זה מטמטום או כי את פוסטמה?