שהיום הזה נגמר
זאדק הערס הפולני Active member 8/3/12 #1 למרות שרוב הזמן אני דיי כזה .. לאחרונה אני , אישתי והילד עוברים תקופה מאוד קשה וזה נותן בי את האותות ובגללזה אני אקסטרא "כזה"
למרות שרוב הזמן אני דיי כזה .. לאחרונה אני , אישתי והילד עוברים תקופה מאוד קשה וזה נותן בי את האותות ובגללזה אני אקסטרא "כזה"
Purple Mushroom New member 8/3/12 #15 טיפול הילינג, של שותף שלי ח'. ליד הבית וגם כשנסעתי לגבעתיים, לזמן קצר.
א ארז לפעמים New member 8/3/12 #17 כרגיל, המון דברים סושי עם חברים, סגירת תוכניות לסופ"ש (פורטיס! מסיבת רחוב! עוד מסיבה מחר ! על האש עם חברים בשבת בלילה וכו'), הרבה צחוקים, והיה ממש כיף בעבודה. מחר אמצא תחפושת והכל טוב
כרגיל, המון דברים סושי עם חברים, סגירת תוכניות לסופ"ש (פורטיס! מסיבת רחוב! עוד מסיבה מחר ! על האש עם חברים בשבת בלילה וכו'), הרבה צחוקים, והיה ממש כיף בעבודה. מחר אמצא תחפושת והכל טוב
ק קופיפה טובעת New member 8/3/12 #19 חייב להיות משהו טוב? ואם אין? אממ... אולי ראיון רדיו שהתפרסם בדף של דודו טסה בפייסבוק. האזנתי לשניים כאלה, אחד של 6 או 8 דק' ואחד של שעה והתמוגגתי ממנו. זה נחשב?
חייב להיות משהו טוב? ואם אין? אממ... אולי ראיון רדיו שהתפרסם בדף של דודו טסה בפייסבוק. האזנתי לשניים כאלה, אחד של 6 או 8 דק' ואחד של שעה והתמוגגתי ממנו. זה נחשב?